reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Kotuska, luteina ma tendencje do zmiany koloru. Od kawy z mlekiem do brązu. Nie stresuj się - tak się zdarza. Leżenie Ci nie zaszkodzi :)

Kotuska woooooooow ale super :) bete za 2 dni czy przyrasta :) możesz brać tez na skurcze macicy magnez najlepiej taki dla kobiet w ciąży i juz na stałe :)
Kasik mam nadzieje ze fluidki oznakę w lekach :) smerfeta miała je w rękach wiec cos złapała , ty dostalas relke no i siedziałam Miedzy wami wiec cos tam Musze rozsyłać :)
Kasia makaronik zatem jutro poprosimy od ciebie wielgachną bete honorariów nawet ich troszke jest co mnie bardzo cieszy :) lato sprzyja rozmnażaniu sie :)

Melduje że jestem po wizycie. Wszystko wporządku. Zobaczyć pecherzyk to jest coś a jak zobaczę serduszko to nie wiem co zrobię :)
Mam nie odstawiac clexanow(dostałam jeszcze 40szt i zaplacilam ponad 400 zl :/ ) a zamiast lutinusa dr przepisal mi luteine 100 to Chociaż tyle oszczedze.
Do tego zlecil badania i 18.08 wizyta serduszkowa :) bo dr wraca z urlopu :)

Dobranoc padam na pyszczek

LIPIEC :

29.07.2014 Agulla transfer
29.07.2014 ? KasiaMakaronik wysoka beta

30.07.2014 Genna kolejne spotkanie z obcym
30.07.2014 Smerfeta wizyta
30.07.2014 Kotuska wysoka beta

SIERPIEŃ:

01.08.2014 Kotuska wysoka beta
01.08.2014 KasiaMakaronik wysoka beta
01/02.08.2014 Kasik wysoka beta
02.08.2014 Marikka wizyta
02.08.2014 Chloe transfer
04.08.2014 Magda wizyta
06.08.2014 Medalikara badania prenatalne
08.08.2014 Wanesska wizyta
08.08.2014 Agulla wysoka beta
11.08.2014 Kasik81 wizyta
18.08.2014 Milena wizyta serduszkowa

Dołączam fluidki
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ostatnia edycja:
Agulla, powodzenia na transferze ;)

KasiaMakaronik, idziesz dzisiaj na bete?
Ogromne kciuki żeby była już ładna :tak:

Kasik, kiedy planujesz robić bete bo w kalendarzu mam cię na 1 lub 2... ?

Ostatnia edycja:
reklama
Magda z tego co wiem to Kasik zamierza zrobić prezent urodzinowy M i robi 1 sierpnia.
A moje brązowe plamienia troszkę ustały. jeszcze rano jakies farfloce miałam. Mam nadzieje ze to zarodek sie implantował. Brzuch mnie juz nie boli, wczoraj bolał tak z boku raczej promieniował od jajników. Wziełam nospe i przeszło. Dzis ide do pracy. Mój mąż mówi zeby nie panikowac, nie mysleć negatywnie tylko żyć normalnie bo wtedy tez wszystko będzie dobrze a taka panika tylko zaszkodzi.Objawy "te moje ciążowe" czyli zgaga i twardy wydęty brzuch jest wiec się nie martwię.
Miłego Dnia Dziewczynki
Szczególnie KasiaMakaronik-myślami jestem z Tobą :-)

Do góry