reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Kasik, mąż od 6 w pracy i bez śniadania ;) nie chciał nawet kanapek do pracy to ja go zmuszać nie będę ;) W niektóre dni muszę go zawieść do pracy żeby mieć auto w domu więc pobudka o 5:30 jade, wracam i do łóżka spowrotem ale to max do 8.
Ja o 8 muszę zjeść śniadanie bo dłużej spać się nie da ;) wstaje od razu do jedzenia (kropek rządzi).
Fajny taki dzień dla siebie ;) a z tymi czerwonymi paznokciami to faktycznie mogliby mieć anse :) (ale ładne ja bym z takimi długimi nie umiała funkcjonować)

reklama
cześć dziewczyny zazdroszczę spotkania :-D ,ale chociaż małą chwilkę z Kasik porozmawiałam na przelocie Kasik super wynik i trzymam kciuki za punkcie:tak:
Ja mam transfer we wtorek bo wyniki są dobre i od razu wchodzę na urlop mam cały czas gości ale postaram się odpoczywać jak najwięcej
pozdrawiam wszysdie dziewczyny i miłego dnia:happy2:
oczywiście kciuki trzymam za dzisiejsze wizyty:tak:

Dziewczyny mam pytanie. Czy po zakwalifikowaniu się do ivf a stymulacją robiłyście jeszcze jakieś badania np. prolaktynę i progesteron. Czy lekarz wprowadził stymulację bez badań. Pytam bo nie wiem teraz będę brała tabletki antykoncepcyjne i w trakcie ich brania mam wizytę i nie wiem czy po @ od razu stymulacja czy jeszcze jakieś badania.

PS. Gratuluję udanego spotkania:-) i powodzenia na dzisiejszych wizytach :-)

Kasik czyli jutro punkcja?:) Super, trzymam kciuki :tak:
Kasik81 ja nie robiłam żadnych badań oprócz progesteronu i morfologii przed stymulacją, ale to pewnie od kliniki i lekarza zależy.Powiedz mi w jakiej klinice podchodzisz do IVF?

Enni tak to juz jutro, godzina zero o 11:00 :)

Magda z paznokciami to kwestia przyzwyczajenia ale moje wczorajsze byly wyjatkowo dlugie bo moja kosmetyczka na urlopie byla i przez 3 tygodnie urosly ;)

Kasik81 a robilas juz cala wirusologie? W dniu rozpoczecia stymulacji robi sie estradiol i progesteron.

KasiaMakaronik czyli znowu idziemy prawie leb w leb :) Zaluj, ze nie moglas wczoraj zostac, bylo bardzo sympatycznie.

Ostatnia edycja:
Enni jestem w Gamecie w Rzgowie k. Łodzi.
Kasik36 miałam tylko żółtaczkę typ c (bo na b chorowałam) i chlamydię.
Nie wiem coś jeszcze trzeba zrobić ??

reklama
Cześć dziewczyny:tak:

Kasik jak szybko u Ciebie poszło:tak:trzymam kciuki za owocne jajcobranie i piękne zarodki, obyś nie musiała wprowadzać planu B czyli Bociana:-p

Powiedzcie mi jak wiecie czy jak zrobię w Diagnostyce AMH to oni robią wg drugiego standardu? Pisałam maila do Diag ale inteligentna pani odpowiedziała mi ile kosztuje i ile się czeka na wynik a zapomniałą napisac to co najbardziej chciaalm wiedzieć :dry: Dzis powinnam dostać @. 2-3 dc zrobię AMH i FSH i zobaczę jak mój ajnik jeszcze pracuję:dry:

Do góry