reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Dziewczyny z Invicty, ciekawe jak to będzie w naszej klinice skoro nie wypisują nawet luteiny ze zniżką, to nagle leki do in vitro będą. Ale chyba będą musieli, jak nie to napisze skargę do ministerstwa . A co !

Kasik, ale się zgrałyśmy w czasie z postami i treścią ;-)
Anulla, ale skoro uznali mmm wynik to nasze tez powinni. Bo to albo powtarzają wszyscy albo nikt.W ministerstwie nie ma tego że nie robimy bo wynik pewnie i tak będzie powyżej.Liczy się cyfra i tyle.
Ja myślę że nie będą powtarzać tych badań, tylko wezmą te co mają i tylko nowi i tak muszą zrobić.

Ostatnia edycja:
Kotuska właśnie o tym samym pomyślałam. Wiem, że jest jedna pani doktor w Invickie (kobieta ale nie znam nazwiska), która ma umowę z nfz i ona przepisuje leki z refundacją, np lutkę. Jeżeli to będzie prawdą to sobie wyobrażam jakie kolejki będą do niej :szok:

mmm a Twój lekarz w klinice wypisywał Ci kiedyś inne leki np lutkę na ryczałt? Pytam bo boję się tego, że jak lekarz nie ma umowy z nfz to nie będzie mógł przepisywać ze zniżką.

mój lekarz nigdy nie wypisywał leków na ryczałt. Dopiero od jutra może przepisywać leki ze zniżką. Myślę, że większość lekarzy się o to postarała... Wiele osób zwyczajnie zmieni realizatora jeśli nie będzie on przepisywać leków ze zniżką

Kotuska właśnie o tym samym pomyślałam. Wiem, że jest jedna pani doktor w Invickie (kobieta ale nie znam nazwiska), która ma umowę z nfz i ona przepisuje leki z refundacją, np lutkę. Jeżeli to będzie prawdą to sobie wyobrażam jakie kolejki będą do niej :szok:

dr. Paszkiewicz - też pomyślałam, że będą do niej mega kolejki. Ja teraz do niej chodzę.

Kasik, będziesz jutro to może czegoś się dowiesz:)

Kasik, jak tylko pojadę do Invicty to się dziewczyn w rejestracji wypytam. U profesorka zawsze młode i gadatliwe siedzą i można się od nich wiele dowiedzieć ;-)
Jak byłam w środę to profesorek przebąkiwał że się wiele zmieni od lipca, że będzie można więcej rzeczy dostać w ramach programu i że lekarz bedzie tylko decydował czy zastosować czy nie ( ja myśle o AH, IMSI )

reklama
Do góry