reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Genna, ja pierwszą wizytę miałam po 2tyg od bety no i dzisiaj po kolejnych 2 tyg (mogła być ta druga wizyta już po tygodniu ale dr nie było).
I faktycznie pierwsza darmowa a dzisiaj 120...

Malwisia kope lat, lanie za nie odzywanie sie dostaniesz :p

Dziewczyny ale wieczór mam , kropek od samego początku doznaje stresów, 21:30 domofon , sąsiad nas poinformował ze nasza piwnica nie ma kłódki :/ tylko nasza!!!! Zasłonięte ze nic nie widać , drzwi od wejścia do piwnic nie tkniete , ktoś miał
Klucz i ukradł rower na zamówienie , a byliśmy w piwnicy w sobotę ok 13.....moj stał obok (holenderkski ) i go nie ukradli , a na urodziny mężowi ktore Miał w niedziele kupiłam nowy strój na rower wrrrrrr To juz drugi w ciagu 4 lat :( szukanie nowej kłódki zeby jakoś zamknąć piwnice a mąź czekał na policję , przyjechali po godzinie i wyszli po 23 , poprostu ciuchciastycznie

Ostatnia edycja:
Kasik prawda , ale mężulka mi żal :( biegał i jeździł Na rowerze na zmianę , teraz tylko bieganie, pierwszy rower ja mu kupiłam na urodziny , drugi juz sam musiał , ale co sie okazalokilka tygodni temu ukradli wózek dziecięcy z naszej klatki :/ Wiec jak cos to zostaje nosić i znosić go z drugiego piętra lub w samochodzie trzymać :/

CZERWIEC :

10.06.2014 anuszka wizyta przed crio ostatniego pingwinka 

11.06.2014 Agulla wizyta przed transferem
11.06.2014 Genna wysoka beta
12.06.2014 GizaS wysoka beta
13.06.2014 Hania wizyta
14/16.06.2014 Anulla28 wizyta przed crio
14.06.2014 Ewelina wizyta pecharzykowo/ serduszkowa
16.06.2014 Ana_bella wysoka beta
17.06.2014 Mimozama wizyta i rozpiska
23.06.2014 Heiza wizyta u immunologa
23.06.2014 Kasik wizyta u immunologa
25.06.2014 Kotuska wizyta przed crio

Ostatnia edycja:
Genna ja miałam podobnie jak Magda - wizyta pecherzykowa po 2tyg. i tydzień później serduszkowa -pewnie mozna zaoszczędzić i je połączyć ale ja bym nie dała rady tak dlugo czekać ;-) Później bylam na jeszcze jednej płatnej i to już 150 bo liczona jako ciążowa -dostslam kartę ciąży i rozpiske jak odstawić leki. Później tylko usg prenatalne w 12tc i wizyta u genetyka ale to wszystko bezpłatne. Po wizycie serduszkowej zaczęłam chodzić już do swojej gin. prowadzącej wiec w ogóle placilam podwójnie ale nie żałuję bo poświęcała mi więcej czasu i badanie bylo dokładniejsze ...

Magda Gratuluję zdrowego kropka :tak:a ten 2 pęcherzyk to dziwna sprawa, wygląda jak pusty pęcherzyk ciążowy ... dr. Coś mówił co to może być?
Co do prenatalnych ja bym zrobiła na Dąbrowie ale tylko dlatego ze moja gin. prowadząca tam robi :zawstydzona/y:;-)tak obiektywie niestety nie jestem w stanie nic doradzić ...

reklama
Infinity, dr sam zbytnio nie wie co to, dlaczego i po co... Mówił że takie rzeczy się zdarzają. Ważne że zmalało od ostatniego USG. Z prenatalnymi myślałam że uda się w Gamecie no ale trudno wyszło jak wyszło. Twoja gin zapewne dobra że ja wybrałaś więc już coś wiem ;)

Do góry