reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Smerfetko dr chciał bete 10dpt i mam dzwonić albo wysłać smsa:) wiec czekam do środy :)
no! grzeczna pacjentka ;-)

Magda już za godzinkę wizyta u lekarza. Trzymam kciuki za maleństwo i za serce jak dzwon
s035.gif

Anulla przypomnij mi jaki bierzesz lek na wyciszenie endometriozy?

Ostatnia edycja:
Jesteśmy
Niby wszystko jest ok, ale dr bardzo przyglądał sie szyjce i pierwszy raz kazał mi zakaszleć przy badaniu usg..dzieci mają po 14cm i pierwszy raz nie mogłam ich poukładać jedno dziecie sie obróciło także jedno jest w pionie, a drugie w poziomie :D nie ogarniałam... ale widziałam coś miedzy nogami ..i po usg sie pytam Dr jaka płeć i nie chciał jeszcze mówić bo może sie jeszcze zmienić ale powiedział że mamy sie bardziej nastawić na CHŁOPAKÓW (jednak dobrze widziałam na usg taka mała armatka miedzy nogami)
Dr mówił że mam sie oszczedzać i bedziemy co wiz. sprawdzać szyjkę (dał mi ulotke abym sie zapoznała z pessarem) -ale nie mam sie tym przejmować..

genna Jeszcze nic nie kupiłam dla maluchów bo narazie jeszcze nawet nie miałabym gdzie chować bo najpierw trzeba remont zrobić i później kupić meble
AniaM a Ty jak się czujesz? brzuszek pewnie już spory przez to że dwójka? :-)
a widać
brzuch 93cm.jpg

Załączniki

• brzuch 93cm.jpg
    brzuch 93cm.jpg
    16,3 KB · Wyświetleń: 52
no! grzeczna pacjentka ;-)

Magda już za godzinkę wizyta u lekarza. Trzymam kciuki za maleństwo i za serce jak dzwon
s035.gif

Anulla przypomnij mi jaki bierzesz lek na wyciszenie endometriozy?

Ja biorę tylko metypred. Nie wiem czy to na wyciszenie, ale na pewno, żeby organizm nie odrzucił transferu. Kiedyś przez 6miesięcy brałam visanne na wyciszenie.

reklama
Do góry