reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

dziewczynki moje kochane staram się uzupełnić tabelkę ale oczywiście mam problem, pomóżcie,
Agulla--
Agawaa-GMW Embrio w Opolu
P-T-brak poproszę ci o dane ile, miałaś pobrane ile się zapłodniło
Hania39--
Tajger--
Wanesska-
mmm-Gameta Kielce- co dalej z Tobą bo nie wiem czy masz mrozaki czy co teraz?
o reszcie dziewczyn nic nie mam :(

ewelina.br proszę podaj mi gdzie się leczysz,
dziewczyny bardzo ważne jest by podawac w jakich klinikach się leczymy bo to ważne dla naszych statysytyk i dziewczyn które tu zaglądają szukając pomocy.

genna mroziaczków już nie mam czekam na @ wizyta i następna stymulacja, mam nadzieję, że lipiec sierpień...
Ewelina gratulacje!!!!!!!!!!
Gizas tak po cichu mówię super i zaciskam kciuki!!!!!!!! ;-)
Genna i u Ciebie same dobre wieści! extra :tak::-D
Magda ale nam się pięknie kalendarz zapełnił :-D
Mmm niedawno Kotuska pisała o refundacji leków... musisz się ciut cofnąć w postach i szukać wpisu Kotuski z licznymi linkami ;-)

dzięki. Moje wiadomości na ten temat skończyły się na tym żemenopur i gonapeptyl przechodziły procedurę do refundacji a tu widzę, że gonal też. super!! ale jak myślicie? będą refundowane? bo wicie jak to jest z naszym rządem. obiecanki cacanki... a my robimy sobie nadzieję...

reklama
Bernadka bardzo mi przykro z powodu bety, nie tak miało byc :(.
Ewelina i Madzia wielkie gratki dziewczyny. Takie wiadomości podnosza na duchu.
A ja wczoraj byłam u dr mialam 2 dc. Wszystko dobrze, wiec dzis rano wzielam juz gonal. Kolejne podgladanko w piątek.
Genna ja leczę sie w GMW Opole. Bedzie to moje 2 pełne podejscie.

MAJ:

27.05.2014 Magda_7891 wizyta pęcherzykowo/serduszkowa
27.05.2014 Bernadka wysoka beta
27.05.2014 Anuszka wysoka beta
27.05.2014 Medalikara transfer

29.05.2014 GizaS punkcja
29.05.2014 Smerfeta wizyta u prof. Malinowskiego
29.05.2014 GizaS punkcja
29.05.2014 Bibi wizyta serduszkowa
30.05.2014 Montana podglądanko
31.05.2014 GizaS transfer

CZERWIEC :

01.06.2014 Genna crio transfer
02.06.2014 Chloe wizyta start stymulacji
09.06.2014 Magda_7891 wizyta serduszkowa
13.06.2014 Hania wizyta
14.06.2014 Anulla28 wizyta przed crio

dziewczynki moje kochane staram się uzupełnić tabelkę ale oczywiście mam problem, pomóżcie,
Agulla--
Agawaa-GMW Embrio w Opolu
P-T-brak poproszę ci o dane ile, miałaś pobrane ile się zapłodniło
Hania39--
Tajger--
Wanesska-
mmm-Gameta Kielce- co dalej z Tobą bo nie wiem czy masz mrozaki czy co teraz?
o reszcie dziewczyn nic nie mam :(

ewelina.br proszę podaj mi gdzie się leczysz,
dziewczyny bardzo ważne jest by podawac w jakich klinikach się leczymy bo to ważne dla naszych statysytyk i dziewczyn które tu zaglądają szukając pomocy.

Ewelina gratulacje!!!!!!!!!!
Gizas tak po cichu mówię super i zaciskam kciuki!!!!!!!! ;-)
Genna i u Ciebie same dobre wieści! extra :tak::-D
Magda ale nam się pięknie kalendarz zapełnił :-D
Mmm niedawno Kotuska pisała o refundacji leków... musisz się ciut cofnąć w postach i szukać wpisu Kotuski z licznymi linkami ;-)

Informacja w sprawie wyboru realizatorów Programu in vitro | Ministerstwo Zdrowia
Dziewczynki sa wyniki nowego konkursu na refundacje in vitro :) sprwadCe bi widzę dużo nowych klinik :) a kilka wypadło .
dzięki za info :) moja klinika dostała kasę więc nie muszę podchdzić w tym miesiącu. mogę na spokojnie w lipcu/sierpni :)

Zdzwił mnie fakt że Gameta łódzka z na czele prof R dostała największą pulę:szok: bo większego olewacza i naciągacza niż słynny prof R nie spotkałam na swojej drodze.
Ale moja klinika jest na 10 miejscu pod względem przyznanych środków z 29 klinik.

Magda Twoje szczęscie jeszcze malutkie ale z każdym dniem będzie pięknie rosło:tak:

Dziękuję dziewczyny :-*

Mówiłam dr że może uwierzę w ten cud jak usłyszę serduszko ... a dr się roześmiał i powiedział że może w 5 m-cu jak zacznę czuć ruchy ;)
chyba miał dobry humor bo on zawsze taki poważny...

Montana nie ma tez invimedu w Gdyni, a pseudo klinika z mojego miasta dostała kasę ale baaaardO małą, miałam nadzieje ze w ogóle nie dostaną , za to inne w mieścinie obok dostała kliniczka. Niedawno sie o niej dowiedziałam prYpadkiem, oni tu wszyscy to jedna klika, wszyscy pracują w jednym szpitalu .
Magda najważniejsze ze kropeczek jest :) teraz byle do serduszka a to jeszcze w klinice czy juz u swojego lekarza prowadzącego?

Ostatnia edycja:
reklama
Bernadka przykro mi..

Gizas dobrze że wygibasy sobie odpuściłaś. Trzymam mocno kciuki za czwartkową punkcję. Postaram się jakoś podejrzeć w czwartek co u Ciebie. Mam nadzieję, że będą same dobre wieści

Magda gratuluje pierwszej fotki do albumu dziecięcego ;-)
Anuszka musisz zrobić bete. Wtedy wszystko będzie jasne. Może będzie trzeba zwiększyć progesteron..?

Genna oj tak w czwartek wyjazd do Łodzi. Szukamy noclegów, bo dopiero po wizycie dowiemy się czy dostane się do szpitala i kiedy. Dziś też zrobiłam porządek z wynikami bo prof zapowiedział, że chce wszystko zobaczyć

Do góry