reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

dziewczynki moje kochane staram się uzupełnić tabelkę ale oczywiście mam problem, pomóżcie,
Agulla--
Agawaa-GMW Embrio w Opolu
P-T-brak poproszę ci o dane ile, miałaś pobrane ile się zapłodniło
Hania39--
Tajger--
Wanesska-
mmm-Gameta Kielce- co dalej z Tobą bo nie wiem czy masz mrozaki czy co teraz?
o reszcie dziewczyn nic nie mam :(

ewelina.br proszę podaj mi gdzie się leczysz,
dziewczyny bardzo ważne jest by podawac w jakich klinikach się leczymy bo to ważne dla naszych statysytyk i dziewczyn które tu zaglądają szukając pomocy.

genna mroziaczków już nie mam czekam na @ wizyta i następna stymulacja, mam nadzieję, że lipiec sierpień...
Ewelina gratulacje!!!!!!!!!!
Gizas tak po cichu mówię super i zaciskam kciuki!!!!!!!! ;-)
Genna i u Ciebie same dobre wieści! extra :tak::-D
Magda ale nam się pięknie kalendarz zapełnił :-D
Mmm niedawno Kotuska pisała o refundacji leków... musisz się ciut cofnąć w postach i szukać wpisu Kotuski z licznymi linkami ;-)

dzięki. Moje wiadomości na ten temat skończyły się na tym żemenopur i gonapeptyl przechodziły procedurę do refundacji a tu widzę, że gonal też. super!! ale jak myślicie? będą refundowane? bo wicie jak to jest z naszym rządem. obiecanki cacanki... a my robimy sobie nadzieję...

reklama
Bernadka bardzo mi przykro z powodu bety, nie tak miało byc :(.
Ewelina i Madzia wielkie gratki dziewczyny. Takie wiadomości podnosza na duchu.
A ja wczoraj byłam u dr mialam 2 dc. Wszystko dobrze, wiec dzis rano wzielam juz gonal. Kolejne podgladanko w piątek.
Genna ja leczę sie w GMW Opole. Bedzie to moje 2 pełne podejscie.

MAJ:

27.05.2014 Magda_7891 wizyta pęcherzykowo/serduszkowa
27.05.2014 Bernadka wysoka beta
27.05.2014 Anuszka wysoka beta
27.05.2014 Medalikara transfer

29.05.2014 GizaS punkcja
29.05.2014 Smerfeta wizyta u prof. Malinowskiego
29.05.2014 GizaS punkcja
29.05.2014 Bibi wizyta serduszkowa
30.05.2014 Montana podglądanko
31.05.2014 GizaS transfer

CZERWIEC :

01.06.2014 Genna crio transfer
02.06.2014 Chloe wizyta start stymulacji
09.06.2014 Magda_7891 wizyta serduszkowa
13.06.2014 Hania wizyta
14.06.2014 Anulla28 wizyta przed crio

dziewczynki moje kochane staram się uzupełnić tabelkę ale oczywiście mam problem, pomóżcie,
Agulla--
Agawaa-GMW Embrio w Opolu
P-T-brak poproszę ci o dane ile, miałaś pobrane ile się zapłodniło
Hania39--
Tajger--
Wanesska-
mmm-Gameta Kielce- co dalej z Tobą bo nie wiem czy masz mrozaki czy co teraz?
o reszcie dziewczyn nic nie mam :(

ewelina.br proszę podaj mi gdzie się leczysz,
dziewczyny bardzo ważne jest by podawac w jakich klinikach się leczymy bo to ważne dla naszych statysytyk i dziewczyn które tu zaglądają szukając pomocy.

Ewelina gratulacje!!!!!!!!!!
Gizas tak po cichu mówię super i zaciskam kciuki!!!!!!!! ;-)
Genna i u Ciebie same dobre wieści! extra :tak::-D
Magda ale nam się pięknie kalendarz zapełnił :-D
Mmm niedawno Kotuska pisała o refundacji leków... musisz się ciut cofnąć w postach i szukać wpisu Kotuski z licznymi linkami ;-)

Informacja w sprawie wyboru realizatorów Programu in vitro | Ministerstwo Zdrowia
Dziewczynki sa wyniki nowego konkursu na refundacje in vitro :) sprwadCe bi widzę dużo nowych klinik :) a kilka wypadło .
dzięki za info :) moja klinika dostała kasę więc nie muszę podchdzić w tym miesiącu. mogę na spokojnie w lipcu/sierpni :)

Zdzwił mnie fakt że Gameta łódzka z na czele prof R dostała największą pulę:szok: bo większego olewacza i naciągacza niż słynny prof R nie spotkałam na swojej drodze.
Ale moja klinika jest na 10 miejscu pod względem przyznanych środków z 29 klinik.

Magda Twoje szczęscie jeszcze malutkie ale z każdym dniem będzie pięknie rosło:tak:

Dziękuję dziewczyny :-*

Mówiłam dr że może uwierzę w ten cud jak usłyszę serduszko ... a dr się roześmiał i powiedział że może w 5 m-cu jak zacznę czuć ruchy ;)
chyba miał dobry humor bo on zawsze taki poważny...

Montana nie ma tez invimedu w Gdyni, a pseudo klinika z mojego miasta dostała kasę ale baaaardO małą, miałam nadzieje ze w ogóle nie dostaną , za to inne w mieścinie obok dostała kliniczka. Niedawno sie o niej dowiedziałam prYpadkiem, oni tu wszyscy to jedna klika, wszyscy pracują w jednym szpitalu .
Magda najważniejsze ze kropeczek jest :) teraz byle do serduszka a to jeszcze w klinice czy juz u swojego lekarza prowadzącego?

Ostatnia edycja:
reklama
Bernadka przykro mi..

Gizas dobrze że wygibasy sobie odpuściłaś. Trzymam mocno kciuki za czwartkową punkcję. Postaram się jakoś podejrzeć w czwartek co u Ciebie. Mam nadzieję, że będą same dobre wieści

Magda gratuluje pierwszej fotki do albumu dziecięcego ;-)
Anuszka musisz zrobić bete. Wtedy wszystko będzie jasne. Może będzie trzeba zwiększyć progesteron..?

Genna oj tak w czwartek wyjazd do Łodzi. Szukamy noclegów, bo dopiero po wizycie dowiemy się czy dostane się do szpitala i kiedy. Dziś też zrobiłam porządek z wynikami bo prof zapowiedział, że chce wszystko zobaczyć

Do góry