reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

dziewczynki moje kochane staram się uzupełnić tabelkę ale oczywiście mam problem, pomóżcie,
Agulla--
Agawaa-GMW Embrio w Opolu
P-T-brak poproszę ci o dane ile, miałaś pobrane ile się zapłodniło
Hania39--
Tajger--
Wanesska-
mmm-Gameta Kielce- co dalej z Tobą bo nie wiem czy masz mrozaki czy co teraz?
o reszcie dziewczyn nic nie mam :(

ewelina.br proszę podaj mi gdzie się leczysz,
dziewczyny bardzo ważne jest by podawac w jakich klinikach się leczymy bo to ważne dla naszych statysytyk i dziewczyn które tu zaglądają szukając pomocy.

reklama
Genna ja i tak Cię podziwiam jak Ty to wszystko ogarniasz :tak: U mnie na razie cisza. Biorę encorton i prawdopodobnie 6 czerwca zrobię ponownie subpopulacje limfocytów. Jak komórki nk się obniżą to chyba mogłabym podchodzić do kolejnej próby ale kusi mnie poczekać na refundację leków. Gdyby rzeczywiście weszła w lipcu byłoby super ale do jesieni czekać już na pewno nie będę. No ale nie ma co gdybać, wszystko zależy od wyników subpopulacji.

A wiecie co ja wczoraj sobie zrobiłam, durna baba ze mnie :zawstydzona/y: Byłam w Rossmanie a tam promocja na Lenora 2 litrowego za 8,99 więc się połaszczyłam i wzięłam 10 (dla siebie i mamy). Do tego 4 płyny ajax bo też połowa ceny, 2 lakiery, 2 balsamy i jeszcze kilka rzeczy. I to wszystko chyba w 10 reklamówkach niosłam około 300 metrów do samochodu. Czułam, że drętwieje mi palec u lewej dłoni, mimo, że ciężej mi było na prawej. No i tak mi zdrętwiał środkowy palec, że nie czuję opuszka palców już od wczoraj. Boję się, że to nie przejdzie. Czuję w nim takie mrowienie. Mam nadzieję, że nie zrobiłam sobie jakieś poważnej krzywdy. Aż wstyd, żeby człowiek był taki głupi, przecież mogłam iść 2 razy do auta ale nie bo się nie chciało :zawstydzona/y: Umówiłam się dzisiaj na 13 do rodzinnego bo mam stracha, że to nie przejdzie, nawet na klawiaturze nie mogę pisać tym palcem :-(

reklama
Do góry