reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

dziewczynki moje kochane staram się uzupełnić tabelkę ale oczywiście mam problem, pomóżcie,
Agulla--
Agawaa-GMW Embrio w Opolu
P-T-brak poproszę ci o dane ile, miałaś pobrane ile się zapłodniło
Hania39--
Tajger--
Wanesska-
mmm-Gameta Kielce- co dalej z Tobą bo nie wiem czy masz mrozaki czy co teraz?
o reszcie dziewczyn nic nie mam :(

ewelina.br proszę podaj mi gdzie się leczysz,
dziewczyny bardzo ważne jest by podawac w jakich klinikach się leczymy bo to ważne dla naszych statysytyk i dziewczyn które tu zaglądają szukając pomocy.

reklama
Genna ja i tak Cię podziwiam jak Ty to wszystko ogarniasz :tak: U mnie na razie cisza. Biorę encorton i prawdopodobnie 6 czerwca zrobię ponownie subpopulacje limfocytów. Jak komórki nk się obniżą to chyba mogłabym podchodzić do kolejnej próby ale kusi mnie poczekać na refundację leków. Gdyby rzeczywiście weszła w lipcu byłoby super ale do jesieni czekać już na pewno nie będę. No ale nie ma co gdybać, wszystko zależy od wyników subpopulacji.

A wiecie co ja wczoraj sobie zrobiłam, durna baba ze mnie :zawstydzona/y: Byłam w Rossmanie a tam promocja na Lenora 2 litrowego za 8,99 więc się połaszczyłam i wzięłam 10 (dla siebie i mamy). Do tego 4 płyny ajax bo też połowa ceny, 2 lakiery, 2 balsamy i jeszcze kilka rzeczy. I to wszystko chyba w 10 reklamówkach niosłam około 300 metrów do samochodu. Czułam, że drętwieje mi palec u lewej dłoni, mimo, że ciężej mi było na prawej. No i tak mi zdrętwiał środkowy palec, że nie czuję opuszka palców już od wczoraj. Boję się, że to nie przejdzie. Czuję w nim takie mrowienie. Mam nadzieję, że nie zrobiłam sobie jakieś poważnej krzywdy. Aż wstyd, żeby człowiek był taki głupi, przecież mogłam iść 2 razy do auta ale nie bo się nie chciało :zawstydzona/y: Umówiłam się dzisiaj na 13 do rodzinnego bo mam stracha, że to nie przejdzie, nawet na klawiaturze nie mogę pisać tym palcem :-(

reklama
Do góry