reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

reklama
Sylver, też jestem w trakcie lektury i planuje zakup kolejnej części :) super się czyta :)

I dołączam się również do pytania o ilość pieluch tetrowych. 20 to za dużo? Nie planuje codziennie prać :)

Mi właśnie przyszło moje pierwsze wyprawkowe zamówienie :-) kupiłam pieluszki tetrowe, muślinowe, flanelki, rożek, ręczniki z kapturkiem i kilka drobiazgów :-) Też się właśnie zastanawiam, ile tych pieluszek powinnam posiadać...
I mam już rogala do spania, aż jestem ciekawa jak dzisiejsza noc minie :-) będę mogła oddać mamie jej poduche ortopedyczną, bo podebrałam jak mnie kark bardzo bolał :-)

Ja też czytalam i byłam bardzo zadowolona :)

f2w3rjjgy5cue5bk.png

Ika zalezy ;) u mnie wcale nie szły bo nie ulewali, ale liczmy na to ze karmien masz na początku ok 8 w ciagu doby i po każdym bełcik to 20 będzie w sam raz

Ja tez czytam tą książkę z każdym zaczętym tygodniem, super książka :)
Właśnie wczoraj się zastanawiałam ile takich pieluch potrzebuje bo 12 dostałam nowych i nie wiem ile dokupić chyba tak jak piszecie jeszcze te 8 -10 kupie i będzie ok :) ale za to nie mam pojęcia ile kupić body z krótkim rękawem :sorry: i jakie rozmiary kupować z każdego 56,62,68 po ile ?? Nie mam bladego pojęcia, będzie ciepło mam nadzieje ...

reklama
Do góry