reklama
Mam ją [emoji3]. Kupiłam chrzesniakowi 2 lata temu i właśnie wróciła do nas [emoji6]. Potwierdzam - jest świetna [emoji4]Zobacz załącznik 834718
Jak któraś szuka fajnej zabawki to polecam tą. Nam poleciła znajoma i faktycznie potrafi zainteresować bobasa na dłużej niż 2 minuty
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
A jak się u was sprawdzają maty piankowe ? Właśnie zastanawiam się nad zakupem ale wyczytałam na stronie smyka (mają akurat skip hop w promocji) że to do 10 miesiąca życia. Faktycznie później taka mata jest zbędna ?
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Bab - później ta mata może służyć jako dywan, miejsce do zabawy dla malucha (ciepło, miękko).
Ja kupiłam dwustronny dywan piankowy, i na niego zarzucam dodatkowo mate z Ikei. Fajnie się go składa, i na wiosnę będzie jak znalazł na trawke. Koszt ok.50-60 zl [emoji6]
Ja kupiłam dwustronny dywan piankowy, i na niego zarzucam dodatkowo mate z Ikei. Fajnie się go składa, i na wiosnę będzie jak znalazł na trawke. Koszt ok.50-60 zl [emoji6]
Bab na takiej macie dziecko najlepiej nauczy sie raczkowac (nie slizga sie i nie roluje jak np koc, posciel itp, a jak dziecko przewraca sie z brzucha na plecy to nie boli glowa). Ja mam np chicco:A jak się u was sprawdzają maty piankowe ? Właśnie zastanawiam się nad zakupem ale wyczytałam na stronie smyka (mają akurat skip hop w promocji) że to do 10 miesiąca życia. Faktycznie później taka mata jest zbędna ?
Link do: Chicco, Zamek, miękkie puzzle, 9 elementów
Ale musialam dokupic drugi zestaw (inny wzor), bo byla za mala jak mala stala sie bardziej ruchliwa.
Ogolnie jak pojdziesz do jakiegokolwiek fizjoterapeuty to zaleca dawac dziecko na ziemie, najlepiej na macie piankowej.
Aga jaki masz dywan piankowy?
Paula:
Mam 2 dywany (jeden zostaje u babci):
Link do: MATA Piankowa DYWAN Z Planszą Do Gry 180x150cm | Sklep HitCena.pl
Link do: MATA Piankowa DWUSTRONNA Dywan 180x150cm Literki | Sklep z zabawkami HitCena.pl
Ta cienka nawet daje radę [emoji6]. I ja sobie później zostawiam docelowo do pokoju małej.
Mam 2 dywany (jeden zostaje u babci):
Link do: MATA Piankowa DYWAN Z Planszą Do Gry 180x150cm | Sklep HitCena.pl
Link do: MATA Piankowa DWUSTRONNA Dywan 180x150cm Literki | Sklep z zabawkami HitCena.pl
Ta cienka nawet daje radę [emoji6]. I ja sobie później zostawiam docelowo do pokoju małej.
Emol
Fanka BB :)
Bab ja mam zwykle puzzle za 35 zł (4 szt 62x62 rozmiar) więc jest dobrej wielkości kupione na allegro. Jak dla mnie ok. Wiem że całe życie nam nie są potrzebne wiec na te pół roku zanim nie zacznie chodzić się przydadzą. Potem zobaczymy. Artur uwielbia je gryźć
Mam podobną mate/dywan co Aga przewaga jego nad puzzlami jest taka że zwijasz i można posprzątać puzzle już nie tak szybko sie zbiera. U mnie pies i kot więc sprzątania troche mam [emoji2] moja mata ma grubość puzzli ( więc gruba) a i tak leciutka i łatwo się składa.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
reklama
Przy Jasiu mialam puzzle i to byla porazka sprzatanie tego rozkladanie itp teraz mam wlasnie taka mate piankowa i jest super!!
Mam grubosc 1cm i jest w sam raz.
Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
Mam grubosc 1cm i jest w sam raz.
Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom