reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

Ten mój się buja jak ona się rusza a ciągle kopie więc się buja:D niby też ma wibracje ale nie wiem czy ona to czuje w ogóle

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kylesa linka nie bo korzystam z aplikacji, ale mogę dać zdjęcie ze sprzedawcą :)
1513544619-52721423cc0dee43-aaaaaa.png

Zuza ja mam taki, kupiony że względu na wygląd
1513544655-e55b8db06922d121-aaaaaa.png

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Zuza trudno powiedzieć bo nie był Grześ jeszcze chory. Maseczki sobie nie da przyłożyć :) za to mu rozpylalam trochę przy twarzy z ustnika i smoczka pociągnął (że smoczka tylko sól fizjologiczna można bo leci też w oczy.) ja w ciąży trochę używałam.

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wiesz co Maziajka moja lista zakupów i przesyłek na ali jest tak długa, że zupełnie nie zwracam uwagi na czas oczekiwania bo sie gubię [emoji12]
Ale faktycznie na sukienkę czekałam dość długo

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry