reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

Maziajka od kilku dni mam wątpliwości jakieś że ona to może tak naprawdę on:( mam prenatalne w 30 tyg poproszę ginekologa o potwierdzenie gorzej jak się zasłoni:)jak ostatnio miała rączki tam lub pępowine :)

reklama
Ja mam ten anex sport się nie używany jeszcze :p jednak na tyle co go obczajaliśmy z mężem i porównywali to spokojnie na leśne ścieżki da radę.

Inka - raz jeszcze gratuluję postawy Dziadków [emoji3].

Tymuniek - ja mocno się zastanawiam nad Roanem (obojętnie czy Bassem czy Bass Softem). Generalnie wszystkie gondole teraz wyglądają tak samo, problem z wizualizacja zaczyna się przy spacerówce. To samo z prowadzeniem.
Zaczęłam przeglądać też: camarelo sirion, ottisy, Expander mondo, tako (to już chyba z sentymentu), i wiele wiele innych. I normalnie zglupialam na cacy.
Zakładam, że spacerówka na tym samym stelażu co gondola będzie używana raptem do 5 m-cy. Później przenoszę się na coś lżejszego, ale co w tej chwili wybrać ?

Aga, aim, dziękuję za opinie. Bardziej mi się podoba Anex i też czytałam że jest lżejszy. A jak dodatkowo sprawdzi sie w terenie to w ogóle super! Jak na żywo będzie tak samo fajny jak w necie, to go weźmiemy [emoji4]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Maziajka na prenatalnych w 20 mówił 2 razy chyba dziewczyna bo siusiaka nie widzi ale ma pępowine między nogami dlatego nie był przekonany teraz 26 tyg też zasloniła się rączkami tylko jak byłam w 12 tyg na 4d pokazał mi że to ona i jeszcze studenci to potwierdzili fotek do dziś nie posiadam jeśli chodzi o płeć.

Co do roana bass soft ja mam zamiar jeździć tą spacerówką cały czas nie mam auta więc wszędzie na pieszo lub autobus..

Anex sport nie podoba mi się w nim ten stelaż pod gondole dziwnie to wygląda...

A ja Wam powiem, że cały czas szukam wózka w neutralnym kolorze.. A mój Chłop mi wczoraj zwrócił uwagę "no ale to przecież dla dziewczynki " [emoji38].
Ciekawe jakby zareagował jakbym ten wściekły Pink kupiła (kiedyś wstawialam linka dla Tymuniek) [emoji6].

reklama
Aguś ja miałam dla Leny zielono granatowy. Myślę , że to neutralny kolor. Nikt mi nigdy nie zarzucił z Lena , że ma wózek chłopięcy:p i mam nadzieję , że teraz nada się dla Mikiego

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry