reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

Maziajka od kilku dni mam wątpliwości jakieś że ona to może tak naprawdę on:( mam prenatalne w 30 tyg poproszę ginekologa o potwierdzenie gorzej jak się zasłoni:)jak ostatnio miała rączki tam lub pępowine :)

reklama
Ja mam ten anex sport się nie używany jeszcze :p jednak na tyle co go obczajaliśmy z mężem i porównywali to spokojnie na leśne ścieżki da radę.

Inka - raz jeszcze gratuluję postawy Dziadków [emoji3].

Tymuniek - ja mocno się zastanawiam nad Roanem (obojętnie czy Bassem czy Bass Softem). Generalnie wszystkie gondole teraz wyglądają tak samo, problem z wizualizacja zaczyna się przy spacerówce. To samo z prowadzeniem.
Zaczęłam przeglądać też: camarelo sirion, ottisy, Expander mondo, tako (to już chyba z sentymentu), i wiele wiele innych. I normalnie zglupialam na cacy.
Zakładam, że spacerówka na tym samym stelażu co gondola będzie używana raptem do 5 m-cy. Później przenoszę się na coś lżejszego, ale co w tej chwili wybrać ?

Aga, aim, dziękuję za opinie. Bardziej mi się podoba Anex i też czytałam że jest lżejszy. A jak dodatkowo sprawdzi sie w terenie to w ogóle super! Jak na żywo będzie tak samo fajny jak w necie, to go weźmiemy [emoji4]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Maziajka na prenatalnych w 20 mówił 2 razy chyba dziewczyna bo siusiaka nie widzi ale ma pępowine między nogami dlatego nie był przekonany teraz 26 tyg też zasloniła się rączkami tylko jak byłam w 12 tyg na 4d pokazał mi że to ona i jeszcze studenci to potwierdzili fotek do dziś nie posiadam jeśli chodzi o płeć.

Co do roana bass soft ja mam zamiar jeździć tą spacerówką cały czas nie mam auta więc wszędzie na pieszo lub autobus..

Anex sport nie podoba mi się w nim ten stelaż pod gondole dziwnie to wygląda...

A ja Wam powiem, że cały czas szukam wózka w neutralnym kolorze.. A mój Chłop mi wczoraj zwrócił uwagę "no ale to przecież dla dziewczynki " [emoji38].
Ciekawe jakby zareagował jakbym ten wściekły Pink kupiła (kiedyś wstawialam linka dla Tymuniek) [emoji6].

reklama
Aguś ja miałam dla Leny zielono granatowy. Myślę , że to neutralny kolor. Nikt mi nigdy nie zarzucił z Lena , że ma wózek chłopięcy:p i mam nadzieję , że teraz nada się dla Mikiego

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry