reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy :)

a faktycznie etraz widze dokładnie z eto s atakie a'la szlafroczki dla maluszkow:)
ja mam dwa ręczniczki z kapturkiem (chba straczy co??)
jeden z primarka takie jasno błękitny z głowką hipopotama + myjka a drugi kupiłam w h&m do kompletu lnianej pościeli o taki
recznikhm.pngrecznikhm1.jpgrecznikhm2.png

Załączniki

• recznikhm.png
    recznikhm.png
    11,5 KB · Wyświetleń: 57
  • recznikhm1.jpg
    recznikhm1.jpg
    33,8 KB · Wyświetleń: 50
  • recznikhm2.png
    recznikhm2.png
    2,9 KB · Wyświetleń: 109
reklama
Natalie, w Komornikach jest świetny sklep - hurtownia PPHU Maret Marian Trybuś, ul. Słoneczna 11, 62-052 Komorniki - Wózki dziecięce, odzież niemowlęca, chodziki, łóżeczka gdzie dużo rzeczy zakupiliśmy dla Dzidzi. Są tam naprawdę świetne ceny i czasami nawet tańsze niż na allegro!!
Jak będziesz miała jakieś pytania to na priv pisz bo tutaj nie bedziemy zanudzać innych :-D
Na Kraszewskiego koło starego zoo jest hurtownia, też tam byłam ale ceny mają z kosmosu i na polnej też jest bardzo drogo! Ehhh, jednak Dziecko to instytucja w którą trzeba wkładać duuuużo kasy:-D ale ile radości przy tym wszystkim!!!!

Właśnie przyjechał kurier z tą suszarką i powiem Wam, że całkiem fajna jest...Jak będzie jesień i zima to w sam raz taka suszarka przyda się na kaloryfer, bo przeciez my we dwoje czasami nie miescimysię na naszej dużej suszarce a co dopiero do tego dojdą ciuszki dla Dziećkowskiej!!!

Ewelinkowska fajne zakupy. Sukienka piękna. Ty dzisiaj kupiłaś suszarkę a mi się dzisiaj moja złamała jak wieszałam pranie i czeka mnie zakup nowej:-D Ale ja planuje zwykłą stojącą.
Die ja też mam 2 ręczniki z kapturkiem plus jeden duży zwykły.
Natalie piękne łóżeczko i fajny wózek.

Do mnie wczoraj przyszedł fotelik samochodowy. jest śliczny.

Moja mama ostatnio zamowila suszarke stojaca viledy ale taka pionowa i jest super. Mieszcza sie na niej spokojnie dwie pralki. Dzis wypralam cala pralke ciuszkow malego i powiesolam to jeszcze wolne miejsce zostalo i co najwazniejsze zajmuje malo miejsca nie jak te normalne. Wiec warta swojej ceny.

Czy te okrycia kapielowe sa funkcjonalne? Widzialam je w smyku to jak kocyki ale tam sa drogie na all tansze. Mam jeden recznik frotte a te mi sie podobaja ale nie wiem czy dla dzidzi beda dobre.
Ja reszte zakupow co mi brakuje zatrudnie bratowa i kupia mi w uk bo juz tutaj niektorych rzeczy poprostu mi sie nie oplaca.

die myślę, ze dwa ręczniczki spokojnie wystarczą. Ja kupiłam dwa a zapomniałam, ze mam już jeden w domu, więc Adrianek będzie miał 3.
A ja dziś szaleję :rofl2: Właśnie pojechałam do sklepu i wybrałam pralkę (bo ta nasza cos szwankuje) i w czwartek mają przywieźć :-):-) Kupiłam tą Samsung EcoBubble. Zobaczymy co to za cudo ;-);-) A zaraz jeszcze muszę zamówić torbę do wózka, bo też znalazłam w fajnej cenie i o kasa płynie :szok:

rajani te okrycia kąpielowe na pewno nie nadają się jako ręcznik, bo w taki kocyk ciężko będzie wytrzeć do sucha dzidzię. Ale jako taki kocyk z kapturkiem są mega milusie i swietne :tak: Moja siostra była z tego bardzo zadowolona.

Właśnie wyciągnęłam ze skrzynki paczkę od Bebilon z płytką - muzyka instrumentalna :-) i już słucham z Adriankiem.

Ostatnia edycja:
Die fajowski ręcznik:) ja mam po dwa na dziewczynkę :) jeden mam ten mniejszy a jeden 100x100;)

Oska pralka samsung ecobubble jest super! My ja mamy od pól roku chyba i naprawdę jest fajowska:) do tego łatwa w użyciu itd więc naprawdę sie opłaca:)

Ewelinkowska ja w zasadzie wszystko juz mam;) ale dzięki za namiar napewno jak bedą potrzebne większe zakupy to pojadę zobaczyć co maja;) co do tych sklepów na polnej i kraszewskiego to nigdy nie byłam ale podwjrzewalam ze super tanio tam nie będzie zwłaszcza ze to niedaleko szpitala na polnej przecież;) kurcze kiedys jak szlam do galerii Malta z rąda rataje widziałam jeszcze jakaś reklamę sklepu czy hurtowni dla dzieciaczkow ale teraz tak dawno ta droga nie jechałam ze nie pamietam ;)

reklama
Do góry