reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :)

Natalie śliczny wózek, łóżeczka i butki..właśnie szukam teraz podobnych, gdzie ciocia je kupiła? nie wiesz?

Ja też Wam pokarzę co ostatnio zamówiłam dla Dzidzi:
termometr do ucha na czoło
6.jpg

suszarkę na kaloryfer na ubranka
suszarka_kaloryfer.jpg
Untitled-1.jpg3.jpg ręczniki kąpielowe

i sukieneczkę

3417593162.jpg

Załączniki

• 6.jpg
    6.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 59
  • 3417593162.jpg
    3417593162.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 77
  • suszarka_kaloryfer.jpg
    suszarka_kaloryfer.jpg
    45,9 KB · Wyświetleń: 67
  • Untitled-1.jpg
    Untitled-1.jpg
    76,2 KB · Wyświetleń: 52
  • 3.jpg
    3.jpg
    32,9 KB · Wyświetleń: 64
reklama
Wczoraj z mężem byliśmy na kolejnych zakupach dla Adrianka, no i zostały nam tylko do kupienia rzeczy drogeryjno-apteczne i kołysko-leżaczek. Dużo rzeczy kupiliśmy z firmy Bobobaby - są naprawdę fajne. ewelinkowska te ręczniczki co wkleiłaś to nie są ręczniczki tylko takie okrycia kąpielowe z mikrofibry (kocyk z kapturkiem), ale bardzo fajne. Też taki mam jeden :-) I wygrzebałam wśród ręczniczków ręcznik Ferertti - naprawdę dobra jakość.
Mebelki dla małego już w pokoiku też mam :-) Trochę mało miejsca się zrobiło, no ale cóz to tylko 12m...
I udało mi się kupić przewijak taki jak chciałam, ale dużo taniej :-) Przewijak jest troszkę drogi, ale naprawdę sprawdzony. Jakby któraś była zainteresowana Przewijak 170 BR/EK Pościel dziecięca - Glück Baby

Ostatnia edycja:
Oskaa mi się wydaje ze to są reczniki dla nowordków wlasnie- mam bardzo podobne- na każdym pisze z ejest to ręcznik z kapturkiem z mat. frotte, do tego maja myjki czesta przyczepione.... takie kocyki z kapturkami tez widziałam- ale one z innego materialu sa i faktycznie nie sluza do wycierania- ale te to reczniki - przynajmniej te moje - choć te wygladaja identycznie

die takie okrycie kąpielowe jak ewelinkowska wstawiła foto ma moja sis a ja mam zielony z małpką i one są właśnie takie kocykowate. Nawet jak powiększysz zdjecie, to widać, ze jest on z microfibry a tylko kapturek ma frotte. A są też, tak jak piszesz, z myjkami w komplecie i one są właśnie całe z frotte. Są bardzo fajne i mają duży wybór wzorów. Mąż wybrał taki
tikh.jpg

i teraz ja się zastanawiam czy nie będzie dla małego za jaskrawy :baffled::-p i nie wiem czy nie wymienić...

Ewelinkowska ale fajna sukienusia:) buciki kupiła w Luboniu w factory w smyku :) duzo fajnych rzeczy w przecenie jest. Za te buciki dała tam 17zl :) ręczniki zamawialas na Allegro? Bo widziałam takie i tez mi sie bardzo podobały!

Oska fajny przewijak, a reczniczek napewno nie jest za jaskrawy:)

ojjjj przejęzyczyłam się :sorry:
otulacze kąpielowe...w pośpiechu źle napisałam :-D

Ale są takie słodziaśne że szok i milusie!!!! Oskaa fajny przewijak:tak:

Natalie, kupiłam je na allegro, http://allegro.pl/okrycie-kapielowe-rulon-bobas-recznik-kapturek-i3421037197.html
dokładnie tu.

Powiem Ci, że w dotyku są rewelacyjne, a ja wolę kupić na allegro bo jak oglądałam trochę w sklepach to kosztują po 46 zł i więcej:eek:

Powiedz mi, czy znasz może jakieś fajne hurtownie gdzie można kupić taniej różne rzeczy dla dzieci?

Ostatnia edycja:
ewelinkowska wiem ze w Poznaniu na Jezycach dokładnie ul.kraszewskiego (koło starego zoo) wisiała reklama ze gdzieś tam coś takiego jest. Jak w necie wpiszesz w panoramę firm to coś powinnas znaleść bo wiem ze sama szukałam i dzwonilam do kilku ale nie mam w domu tej książki panoramy firm ale w necie tez maja. Wiem ze w jednej była nie miła babka bo chciała dane sklepu na który bym brała itd. Więc musisz poszukać i zadzwonić;) wiem tez ze na polnej jest jakiś sklep z dzieciecymi rzeczami niedaleko szpitala

reklama
Nnatalie zakochałam się w tym Twoim łóżeczku - już lecę patrzeć czy może mają jakieś mebelki do kompletu. Cudne ;)
Ewelinkowska świetny pomysł z tą suszarką, chyba skorzystam. Niby mamy suszarkę, ale ta jest taka mała , idealnie na ciuszki Ktosiów, no i szybko wyschną...

Do góry