reklama
Oskaa
Fanka BB :)
Wczoraj z mężem byliśmy na kolejnych zakupach dla Adrianka, no i zostały nam tylko do kupienia rzeczy drogeryjno-apteczne i kołysko-leżaczek. Dużo rzeczy kupiliśmy z firmy Bobobaby - są naprawdę fajne. ewelinkowska te ręczniczki co wkleiłaś to nie są ręczniczki tylko takie okrycia kąpielowe z mikrofibry (kocyk z kapturkiem), ale bardzo fajne. Też taki mam jeden :-) I wygrzebałam wśród ręczniczków ręcznik Ferertti - naprawdę dobra jakość.
Mebelki dla małego już w pokoiku też mam :-) Trochę mało miejsca się zrobiło, no ale cóz to tylko 12m...
I udało mi się kupić przewijak taki jak chciałam, ale dużo taniej :-) Przewijak jest troszkę drogi, ale naprawdę sprawdzony. Jakby któraś była zainteresowana Przewijak 170 BR/EK Pościel dziecięca - Glück Baby
Mebelki dla małego już w pokoiku też mam :-) Trochę mało miejsca się zrobiło, no ale cóz to tylko 12m...
I udało mi się kupić przewijak taki jak chciałam, ale dużo taniej :-) Przewijak jest troszkę drogi, ale naprawdę sprawdzony. Jakby któraś była zainteresowana Przewijak 170 BR/EK Pościel dziecięca - Glück Baby
Ostatnia edycja:
die_perle
Oskaa mi się wydaje ze to są reczniki dla nowordków wlasnie- mam bardzo podobne- na każdym pisze z ejest to ręcznik z kapturkiem z mat. frotte, do tego maja myjki czesta przyczepione.... takie kocyki z kapturkami tez widziałam- ale one z innego materialu sa i faktycznie nie sluza do wycierania- ale te to reczniki - przynajmniej te moje - choć te wygladaja identycznie
Oskaa
die takie okrycie kąpielowe jak ewelinkowska wstawiła foto ma moja sis a ja mam zielony z małpką i one są właśnie takie kocykowate. Nawet jak powiększysz zdjecie, to widać, ze jest on z microfibry a tylko kapturek ma frotte. A są też, tak jak piszesz, z myjkami w komplecie i one są właśnie całe z frotte. Są bardzo fajne i mają duży wybór wzorów. Mąż wybrał taki
i teraz ja się zastanawiam czy nie będzie dla małego za jaskrawy i nie wiem czy nie wymienić...
i teraz ja się zastanawiam czy nie będzie dla małego za jaskrawy i nie wiem czy nie wymienić...
nnatalie04
Ewelinkowska ale fajna sukienusia buciki kupiła w Luboniu w factory w smyku duzo fajnych rzeczy w przecenie jest. Za te buciki dała tam 17zl ręczniki zamawialas na Allegro? Bo widziałam takie i tez mi sie bardzo podobały!
Oska fajny przewijak, a reczniczek napewno nie jest za jaskrawy
Oska fajny przewijak, a reczniczek napewno nie jest za jaskrawy
ewelinkowska
ojjjj przejęzyczyłam się
otulacze kąpielowe...w pośpiechu źle napisałam
Ale są takie słodziaśne że szok i milusie!!!! Oskaa fajny przewijak
Natalie, kupiłam je na allegro, http://allegro.pl/okrycie-kapielowe-rulon-bobas-recznik-kapturek-i3421037197.html
dokładnie tu.
Powiem Ci, że w dotyku są rewelacyjne, a ja wolę kupić na allegro bo jak oglądałam trochę w sklepach to kosztują po 46 zł i więcej
Powiedz mi, czy znasz może jakieś fajne hurtownie gdzie można kupić taniej różne rzeczy dla dzieci?
otulacze kąpielowe...w pośpiechu źle napisałam
Ale są takie słodziaśne że szok i milusie!!!! Oskaa fajny przewijak
Natalie, kupiłam je na allegro, http://allegro.pl/okrycie-kapielowe-rulon-bobas-recznik-kapturek-i3421037197.html
dokładnie tu.
Powiem Ci, że w dotyku są rewelacyjne, a ja wolę kupić na allegro bo jak oglądałam trochę w sklepach to kosztują po 46 zł i więcej
Powiedz mi, czy znasz może jakieś fajne hurtownie gdzie można kupić taniej różne rzeczy dla dzieci?
Ostatnia edycja:
nnatalie04
ewelinkowska wiem ze w Poznaniu na Jezycach dokładnie ul.kraszewskiego (koło starego zoo) wisiała reklama ze gdzieś tam coś takiego jest. Jak w necie wpiszesz w panoramę firm to coś powinnas znaleść bo wiem ze sama szukałam i dzwonilam do kilku ale nie mam w domu tej książki panoramy firm ale w necie tez maja. Wiem ze w jednej była nie miła babka bo chciała dane sklepu na który bym brała itd. Więc musisz poszukać i zadzwonić wiem tez ze na polnej jest jakiś sklep z dzieciecymi rzeczami niedaleko szpitala
reklama
tosienka88
Nnatalie zakochałam się w tym Twoim łóżeczku - już lecę patrzeć czy może mają jakieś mebelki do kompletu. Cudne
Ewelinkowska świetny pomysł z tą suszarką, chyba skorzystam. Niby mamy suszarkę, ale ta jest taka mała , idealnie na ciuszki Ktosiów, no i szybko wyschną...
Ewelinkowska świetny pomysł z tą suszarką, chyba skorzystam. Niby mamy suszarkę, ale ta jest taka mała , idealnie na ciuszki Ktosiów, no i szybko wyschną...