reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy :)

Natalie śliczny wózek, łóżeczka i butki..właśnie szukam teraz podobnych, gdzie ciocia je kupiła? nie wiesz?

Ja też Wam pokarzę co ostatnio zamówiłam dla Dzidzi:
termometr do ucha na czoło
6.jpg

suszarkę na kaloryfer na ubranka
suszarka_kaloryfer.jpg
Untitled-1.jpg3.jpg ręczniki kąpielowe

i sukieneczkę

3417593162.jpg

Załączniki

• 6.jpg
    6.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 51
  • 3417593162.jpg
    3417593162.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 68
  • suszarka_kaloryfer.jpg
    suszarka_kaloryfer.jpg
    45,9 KB · Wyświetleń: 62
  • Untitled-1.jpg
    Untitled-1.jpg
    76,2 KB · Wyświetleń: 43
  • 3.jpg
    3.jpg
    32,9 KB · Wyświetleń: 59
reklama
Wczoraj z mężem byliśmy na kolejnych zakupach dla Adrianka, no i zostały nam tylko do kupienia rzeczy drogeryjno-apteczne i kołysko-leżaczek. Dużo rzeczy kupiliśmy z firmy Bobobaby - są naprawdę fajne. ewelinkowska te ręczniczki co wkleiłaś to nie są ręczniczki tylko takie okrycia kąpielowe z mikrofibry (kocyk z kapturkiem), ale bardzo fajne. Też taki mam jeden :-) I wygrzebałam wśród ręczniczków ręcznik Ferertti - naprawdę dobra jakość.
Mebelki dla małego już w pokoiku też mam :-) Trochę mało miejsca się zrobiło, no ale cóz to tylko 12m...
I udało mi się kupić przewijak taki jak chciałam, ale dużo taniej :-) Przewijak jest troszkę drogi, ale naprawdę sprawdzony. Jakby któraś była zainteresowana Przewijak 170 BR/EK Pościel dziecięca - Glück Baby

Ostatnia edycja:
Oskaa mi się wydaje ze to są reczniki dla nowordków wlasnie- mam bardzo podobne- na każdym pisze z ejest to ręcznik z kapturkiem z mat. frotte, do tego maja myjki czesta przyczepione.... takie kocyki z kapturkami tez widziałam- ale one z innego materialu sa i faktycznie nie sluza do wycierania- ale te to reczniki - przynajmniej te moje - choć te wygladaja identycznie

die takie okrycie kąpielowe jak ewelinkowska wstawiła foto ma moja sis a ja mam zielony z małpką i one są właśnie takie kocykowate. Nawet jak powiększysz zdjecie, to widać, ze jest on z microfibry a tylko kapturek ma frotte. A są też, tak jak piszesz, z myjkami w komplecie i one są właśnie całe z frotte. Są bardzo fajne i mają duży wybór wzorów. Mąż wybrał taki
tikh.jpg

i teraz ja się zastanawiam czy nie będzie dla małego za jaskrawy :baffled::-p i nie wiem czy nie wymienić...

Ewelinkowska ale fajna sukienusia:) buciki kupiła w Luboniu w factory w smyku :) duzo fajnych rzeczy w przecenie jest. Za te buciki dała tam 17zl :) ręczniki zamawialas na Allegro? Bo widziałam takie i tez mi sie bardzo podobały!

Oska fajny przewijak, a reczniczek napewno nie jest za jaskrawy:)

ojjjj przejęzyczyłam się :sorry:
otulacze kąpielowe...w pośpiechu źle napisałam :-D

Ale są takie słodziaśne że szok i milusie!!!! Oskaa fajny przewijak:tak:

Natalie, kupiłam je na allegro, http://allegro.pl/okrycie-kapielowe-rulon-bobas-recznik-kapturek-i3421037197.html
dokładnie tu.

Powiem Ci, że w dotyku są rewelacyjne, a ja wolę kupić na allegro bo jak oglądałam trochę w sklepach to kosztują po 46 zł i więcej:eek:

Powiedz mi, czy znasz może jakieś fajne hurtownie gdzie można kupić taniej różne rzeczy dla dzieci?

Ostatnia edycja:
ewelinkowska wiem ze w Poznaniu na Jezycach dokładnie ul.kraszewskiego (koło starego zoo) wisiała reklama ze gdzieś tam coś takiego jest. Jak w necie wpiszesz w panoramę firm to coś powinnas znaleść bo wiem ze sama szukałam i dzwonilam do kilku ale nie mam w domu tej książki panoramy firm ale w necie tez maja. Wiem ze w jednej była nie miła babka bo chciała dane sklepu na który bym brała itd. Więc musisz poszukać i zadzwonić;) wiem tez ze na polnej jest jakiś sklep z dzieciecymi rzeczami niedaleko szpitala

reklama
Nnatalie zakochałam się w tym Twoim łóżeczku - już lecę patrzeć czy może mają jakieś mebelki do kompletu. Cudne ;)
Ewelinkowska świetny pomysł z tą suszarką, chyba skorzystam. Niby mamy suszarkę, ale ta jest taka mała , idealnie na ciuszki Ktosiów, no i szybko wyschną...

Do góry