reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :)

reklama
Ostatnia edycja:
Sony nie, on nie jest ciążowy, ale ja jak na razie mieszczę się cały czas w rozmiar 36 i w normalne (nie ciążowe) ciuszki :-). W każdym razie brzucholek mi się w ten kombinezonik mieści jeszcze :-) a potem będzie na po ciąży. Oczywiście kilka ciążowych ciuszków tez mam. Chciałabym właśnie jeszcze kupić czarne spodenki krótkie, ale w H&M wszystkie wykupione a na allegro nic nie ma...
die fajna huśtawka, ale zajmuje dużo miejsca. Mój chrześniak miał taką z FP. Ja znalazłam właśnie z FP taką, która zajmie mniej miejsca a też kołysze w przód-tył i na boki, ma melodyjki, wkładkę dla noworodka, pałąk z zabawkami... Fisher Price Soothing Motions Glider, ale na allegro już nie ma fajnej oferty, same drogie :-( I tak się zastanawiam czy przez ebay nie kupić :confused: albo może zapytam Ciocie czy w Irlandii nie ma jakiś fajnych promocji... Sama nie wiem... Ale tak mi się to podoba i się napaliłam :-)

uuu Oska ta tez fajna :) i faktycznie mniesza- ale ja w zasadzie mam miejsce na taka duzą huśtawke :)
co do dostepnosci- one faktycznie sa i w Polsce i w Niemczech co nie zmienia faktu ze wysylane sa tak czy siak ze stanow i przesylka kosztuje sporo a i czas oczekiwania ok miesiąca.... no ale wklejam fotki różnych modeli z tej serii- ot tak dla pocieszenia oka bo są naprawdę sliczne:)
owieczka.pngmałpeczka.jpgkróliczek.jpggwaizdeczki.jpgmotylki.jpgfioletowa.jpgrózowa.jpg

:) śliczne są straszetnie

edit:

OJ ONE FAKTYCZNIE SA NA ALLEGRO! I NAWET TAK JAK SONY MÓWI UZYWANE DO LICYTACJI:) I NOWE- ALE JAK SA NA ALLEGRO TO JA SKIERUJE MOZE TROP DLA DZIADKOW BO PYTALI CO W PREZENCIE DLA GROCHA:) FAJNA JEST TA BŁĘKITNA Z GWAIZDECZKAMI- BARDZO STYMULUJACA :)

Załączniki

• owieczka.png
    owieczka.png
    58,8 KB · Wyświetleń: 150
  • małpeczka.jpg
    małpeczka.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 74
  • króliczek.jpg
    króliczek.jpg
    17,4 KB · Wyświetleń: 88
  • gwaizdeczki.jpg
    gwaizdeczki.jpg
    14,9 KB · Wyświetleń: 92
  • motylki.jpg
    motylki.jpg
    13,1 KB · Wyświetleń: 86
  • fioletowa.jpg
    fioletowa.jpg
    43,4 KB · Wyświetleń: 69
  • rózowa.jpg
    rózowa.jpg
    15,8 KB · Wyświetleń: 89
Ostatnia edycja:
Ło matko cena faktycznie porazajaca...a ja znalazm tę błekitna z projektorem z gwiazdeczkami za 380 zł :p

ta twoja tez mi się podoba bardzo :)

a tutaj jaki zachęcający opis:)

cyt:
"NOWOSC Podwyzszony Limit wagi dzieca 11,3 kg
Dziecko rozwija zmysł wzroku, słuchu i dotyku. Huśtawka wraz ze swoimi efektami rozwija intelekt oraz fantazję. Dzięki tej wyjątkowej huśtawce oraz dzięki jej niesamowitym efektom, dziecko rozwija się i relaksuje a Państwo mają chwilkę czasu dla siebie. Przeznaczona dla dzieci od narodzin (do 11.3kg). A oto zalety tej niesamowitej huśtawki:​
  • [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]kołysanie w dwóch kierunkach: w prawo-w lewo i do przodu-do tyłu[/FONT]
  • [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]6 prędkości automatycznego kołysania z regulacją natężenia[/FONT]
  • [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]16 melodii: 8 wesołych melodyjek i 8 kołysanek[/FONT]
  • [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]dźwięki natury[/FONT]
  • [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]nad główką maluszka zawieszone są:[/FONT]
  • [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]podświetlona kula – po włączeniu oświetlenia, na osłonce jest widoczny przepiękny pokaz świetlny obracające się pluszowe zabawki[/FONT]
  • [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]zdejmowana tacka[/FONT]
  • [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]2-pozycyjne oparcie[/FONT]
  • [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]regulacja głośności[/FONT]
  • [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]obrotowe siedzisko[/FONT]
  • [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]przewiewna siateczka[/FONT]
  • [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]pasy zapewniające bezpieczeństwo Twojemu dziecku[/FONT]
  • [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]bardzo miękkie, głębokie, wykonane z doskonałych jakościowo materiałów siedzisko z miękkim zagłówkiem[/FONT]
  • [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]możliwość łatwego przechowywania huśtawki – można ją złożyć[/FONT]
  • [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]możliwość zdejmowania pokrowca i prania go w pralce[/FONT]
  • [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]zasilanie na 4 baterie D LR20 (brak w zestawie) lub z sieci na prad[/FONT]
  • [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Relaksujące kołysanki i dźwięki natury oraz wesołe melodie zapewniają dziecku stymulację zmysłu słuchu, pomagając go rozwijać[/FONT]
  • [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Ruchome, pluszowe zabawki oraz podświetlana podwieszona kula i pokaz świetlny rozwijają zmysł wzroku i dotyku u Twojej pociechy[/FONT]

gwiazdki1.jpggwiazdki2.jpggwiazdki3.jpggwiazdki4.jpggwiazdki5.jpggwiazdki6.jpg

Załączniki

• gwiazdki1.jpg
    gwiazdki1.jpg
    30,3 KB · Wyświetleń: 72
  • gwiazdki2.jpg
    gwiazdki2.jpg
    37,1 KB · Wyświetleń: 76
  • gwiazdki3.jpg
    gwiazdki3.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 70
  • gwiazdki4.jpg
    gwiazdki4.jpg
    37,8 KB · Wyświetleń: 83
  • gwiazdki5.jpg
    gwiazdki5.jpg
    42,3 KB · Wyświetleń: 70
  • gwiazdki6.jpg
    gwiazdki6.jpg
    32,3 KB · Wyświetleń: 73
reklama
Oska bardzo fajny kombinezon;) ja mam podobny ale na naramkach i bez paska :)

die mi sie tez takie huśtawki podobają ale dwie zajelyby bardzo duzo miejsca:p za to mam wybrany lezaczek z fp który jest do 18kg z tego co pamietam więc posłuży dłużej:
image.jpg

Tyle ze lezaczki kupię jak małe sie urodza i bede juz w domku:)

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    30 KB · Wyświetleń: 77
Do góry