reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy :)

Oskaa fajny ten kombinezon.
Ja przy Ali miałam i lezaczek i huśtawke, ale huśtawka zupełnie się nie sprawdziła. Ala niechciała na niej siedziec więc ją sprzedalismy. A lezaczek z fp był pożyczony i teraz chyba ten samo pożyczymy lub odkupimy od szwagierki bo ona chyba już więcej dzieci nie planuje mieć.

reklama
widzę, że temat leżaczków się pojawił :) ja bym chciała taki o:

FISHER PRICE 3w1 Bujaczek Fotelik Lezaczek 0 -18kg (3415647371) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

koleżanka ma i sprawdza się extra, bo jak dzidzia mała to można te nóżki postawić i wtedy on stabilnie stoi a jak większa to się buja, ma też wibrację. Korzystają z niego obaj jej synowie 3 latek i drugi ma 6 miesięcy. Fajnie sprawdza się do karmienia. Jak mnie brat będzie pytał co ma kupić to mu podpowiem bo w sumie na allegro nie wychodzi on tak dużo

fajne lezaczko bujaczki dziewczyny, ja wybralam cos prostszego co jednoczenie rozwija motoryke dziecka, jak chce to sie buja jak jest juz zmeczone to przestaje, samo reguluje czestotliwosc i nasilenie ruchu.
resource.jpg

tyle ze nasz czerwony. Dziala tak obejrzyjcie filmik: Baby Bouncer Balance from BABYBJÖRN - Powered by babies - YouTube

Załączniki

• resource.jpg
    resource.jpg
    16,5 KB · Wyświetleń: 39
nula wybralysmy ten sam ale w innych kolorach ;) ja tez uważam ze fajny bardzo jest ;)

aleksiel
tez leżaczek tylko taki maluszek sam nie da rady tylko właśnie juz taki kilu miesięczny da sobie radę bo będzie juz wmiare kontrolować swoje ruchy ;) tak mi sie wydaje bynajmniej ;)

Aleksiel mnie sie ten lezaczek podoba, bo ja wogole lubie produkty tej firmy. Ja sie wahalam miedzy nim, a tym z Tiny love. W koncu wybralam ten drugi.

Nnatalie kilkudniowy maluszek nie da rady sam w zadnym bujaczku.

Hmmm jak myslicie, pasuje dla dziewczynki?
HPIM6141.jpg

Załączniki

• HPIM6141.jpg
    HPIM6141.jpg
    16,8 KB · Wyświetleń: 54
Ostatnia edycja:
paulinek chodziło mi o to ze maluszek sam nie da rady sie bujac i na poczatku bedziemy musialy go pobujac i tak ale pozniej jak najbardziej :) ja jestem za wszystkim co pomaga dzieciom rozwijać mała i duża motoryke:)
komplecik fajny i jak najbardziej pasuje dla dziewczynki:)

nnatalie fajne te huśtawki, też myślę o takiej żeby była na dłużej właśnie :)
nula też fajny ten leżaczek! mam zamiar kupić taki po porodzie dopiero
Paulinek oczywiście że komplecik pasuje dla dziewczynki

reklama
Ja wczoraj zamówiłam wózek:) czekać na niego bede ok 3tyg bo grafitowej gondoli nie mieli na stanie i muszą sprowadzić:) wózek firmy TFK:

image.jpg

Moje księżniczki dostały od cioci wczoraj takie buciki:
image.jpg

No i znalazłam troche inne lozeczko:) troche droższe ale poprzedni sprzedawca chciał zebym płaciła dwie przesyłki za dwa lozeczka, więc wyszło mi to samo co tu wezmę dwa droższe lozeczka z przesyłka razy 1:) narazie kazalam odłożyć a w połowie sierpnia zamówie te lozeczka:)
image.jpg

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 47
  • image.jpg
    image.jpg
    37,2 KB · Wyświetleń: 36
  • image.jpg
    image.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 50
Do góry