reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy :)

reklama
Ostatnia edycja:
Sony nie, on nie jest ciążowy, ale ja jak na razie mieszczę się cały czas w rozmiar 36 i w normalne (nie ciążowe) ciuszki :-). W każdym razie brzucholek mi się w ten kombinezonik mieści jeszcze :-) a potem będzie na po ciąży. Oczywiście kilka ciążowych ciuszków tez mam. Chciałabym właśnie jeszcze kupić czarne spodenki krótkie, ale w H&M wszystkie wykupione a na allegro nic nie ma...
die fajna huśtawka, ale zajmuje dużo miejsca. Mój chrześniak miał taką z FP. Ja znalazłam właśnie z FP taką, która zajmie mniej miejsca a też kołysze w przód-tył i na boki, ma melodyjki, wkładkę dla noworodka, pałąk z zabawkami... Fisher Price Soothing Motions Glider, ale na allegro już nie ma fajnej oferty, same drogie :-( I tak się zastanawiam czy przez ebay nie kupić :confused: albo może zapytam Ciocie czy w Irlandii nie ma jakiś fajnych promocji... Sama nie wiem... Ale tak mi się to podoba i się napaliłam :-)

uuu Oska ta tez fajna :) i faktycznie mniesza- ale ja w zasadzie mam miejsce na taka duzą huśtawke :)
co do dostepnosci- one faktycznie sa i w Polsce i w Niemczech co nie zmienia faktu ze wysylane sa tak czy siak ze stanow i przesylka kosztuje sporo a i czas oczekiwania ok miesiąca.... no ale wklejam fotki różnych modeli z tej serii- ot tak dla pocieszenia oka bo są naprawdę sliczne:)
owieczka.pngmałpeczka.jpgkróliczek.jpggwaizdeczki.jpgmotylki.jpgfioletowa.jpgrózowa.jpg

:) śliczne są straszetnie

edit:

OJ ONE FAKTYCZNIE SA NA ALLEGRO! I NAWET TAK JAK SONY MÓWI UZYWANE DO LICYTACJI:) I NOWE- ALE JAK SA NA ALLEGRO TO JA SKIERUJE MOZE TROP DLA DZIADKOW BO PYTALI CO W PREZENCIE DLA GROCHA:) FAJNA JEST TA BŁĘKITNA Z GWAIZDECZKAMI- BARDZO STYMULUJACA :)

Załączniki

• owieczka.png
    owieczka.png
    58,8 KB · Wyświetleń: 146
  • małpeczka.jpg
    małpeczka.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 71
  • króliczek.jpg
    króliczek.jpg
    17,4 KB · Wyświetleń: 82
  • gwaizdeczki.jpg
    gwaizdeczki.jpg
    14,9 KB · Wyświetleń: 89
  • motylki.jpg
    motylki.jpg
    13,1 KB · Wyświetleń: 82
  • fioletowa.jpg
    fioletowa.jpg
    43,4 KB · Wyświetleń: 62
  • rózowa.jpg
    rózowa.jpg
    15,8 KB · Wyświetleń: 86
Ostatnia edycja:
Ło matko cena faktycznie porazajaca...a ja znalazm tę błekitna z projektorem z gwiazdeczkami za 380 zł :p

ta twoja tez mi się podoba bardzo :)

a tutaj jaki zachęcający opis:)

cyt:
"NOWOSC Podwyzszony Limit wagi dzieca 11,3 kg
Dziecko rozwija zmysł wzroku, słuchu i dotyku. Huśtawka wraz ze swoimi efektami rozwija intelekt oraz fantazję. Dzięki tej wyjątkowej huśtawce oraz dzięki jej niesamowitym efektom, dziecko rozwija się i relaksuje a Państwo mają chwilkę czasu dla siebie. Przeznaczona dla dzieci od narodzin (do 11.3kg). A oto zalety tej niesamowitej huśtawki:​
  • [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]kołysanie w dwóch kierunkach: w prawo-w lewo i do przodu-do tyłu[/FONT]
  • [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]6 prędkości automatycznego kołysania z regulacją natężenia[/FONT]
  • [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]16 melodii: 8 wesołych melodyjek i 8 kołysanek[/FONT]
  • [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]dźwięki natury[/FONT]
  • [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]nad główką maluszka zawieszone są:[/FONT]
  • [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]podświetlona kula – po włączeniu oświetlenia, na osłonce jest widoczny przepiękny pokaz świetlny obracające się pluszowe zabawki[/FONT]
  • [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]zdejmowana tacka[/FONT]
  • [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]2-pozycyjne oparcie[/FONT]
  • [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]regulacja głośności[/FONT]
  • [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]obrotowe siedzisko[/FONT]
  • [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]przewiewna siateczka[/FONT]
  • [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]pasy zapewniające bezpieczeństwo Twojemu dziecku[/FONT]
  • [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]bardzo miękkie, głębokie, wykonane z doskonałych jakościowo materiałów siedzisko z miękkim zagłówkiem[/FONT]
  • [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]możliwość łatwego przechowywania huśtawki – można ją złożyć[/FONT]
  • [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]możliwość zdejmowania pokrowca i prania go w pralce[/FONT]
  • [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]zasilanie na 4 baterie D LR20 (brak w zestawie) lub z sieci na prad[/FONT]
  • [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Relaksujące kołysanki i dźwięki natury oraz wesołe melodie zapewniają dziecku stymulację zmysłu słuchu, pomagając go rozwijać[/FONT]
  • [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Ruchome, pluszowe zabawki oraz podświetlana podwieszona kula i pokaz świetlny rozwijają zmysł wzroku i dotyku u Twojej pociechy[/FONT]

gwiazdki1.jpggwiazdki2.jpggwiazdki3.jpggwiazdki4.jpggwiazdki5.jpggwiazdki6.jpg

Załączniki

• gwiazdki1.jpg
    gwiazdki1.jpg
    30,3 KB · Wyświetleń: 68
  • gwiazdki2.jpg
    gwiazdki2.jpg
    37,1 KB · Wyświetleń: 68
  • gwiazdki3.jpg
    gwiazdki3.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 66
  • gwiazdki4.jpg
    gwiazdki4.jpg
    37,8 KB · Wyświetleń: 79
  • gwiazdki5.jpg
    gwiazdki5.jpg
    42,3 KB · Wyświetleń: 66
  • gwiazdki6.jpg
    gwiazdki6.jpg
    32,3 KB · Wyświetleń: 67
reklama
Oska bardzo fajny kombinezon;) ja mam podobny ale na naramkach i bez paska :)

die mi sie tez takie huśtawki podobają ale dwie zajelyby bardzo duzo miejsca:p za to mam wybrany lezaczek z fp który jest do 18kg z tego co pamietam więc posłuży dłużej:
image.jpg

Tyle ze lezaczki kupię jak małe sie urodza i bede juz w domku:)

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    30 KB · Wyświetleń: 71
Do góry