Die ja mam takie same pościele o których napisała pannacota tencel plus aloe vera i chyba obie mamy z glucka
ale fakt do wyoboru było pełno
Malwina Ty zawsze gdzieś coś wyszperasz fajnego
Co do tego co potrzeba do szpitala to każdy szpital jesli chodzi o dolumenty wola o coś innego. Najlepiej zobaczyć na ich stronie internetowej lub zadzwonić do szpitala i bedziesz w 100% pewna co zabrać a co nie...
Rajani ładna bluza
Co do pamiętnika dziecka to mi koleżanka powiedziała ze mam nie kupować ona taka książkę kupi
ja mam pamiętnik ciazowy i wypelnialam dzień po dniu do jakiegoś czasu a potem zapominalam, lezalam w lozku i nie miałam ochoty pisać bo co? Ze ciagle w lozku leze
więc jakoś zaprzestalam wypełniania:/
Pannacota super zakupy
Ja uważam ze ta niebieska pościel tez pasuje dla dziewczynki
dlaczego by miała nie pasować? Ja dla Tosi mam turkusowa z białym i zwierzatkami
No my te zakupy rozlozylismy sobie na części i tak oto wszystko praktycznie mamy a nie odczulismy tak tego
jescze wózek, torba do wozka, foteliki i lozeczka
juz sie nie mogę doczekać ostatnich zakupów
Co do różu ja mam troche ciuszkow w różowym kolorze
ale nie tylko
mam tez fioletowe, żółte, zielone, białe,brązowe
czyli kolorowo
Dzaga ja czasem sie śmieje z moja mama jak siedzimy u niej w sklepie i chodzą matki a córki od góry do dołu w roz.. Różowe buty, kolor wściekły roz jesli chodzi o ubranka... A tyle ładnych sukienek jest ost np widziałam biała w granatowe grochy, albo czerwone albo panterka
a nie tylko roz
Pięknaszyszunia dzięki za info
ja mam narazie gratisy sudocremu i jeszcze dwa jakiegoś innego na odparzenia więc narazie wykorzystam to bo po co kupować na zapas kremów
Co do torby do wozka to mi kuzynka wysłała linka do takiej co ona ma, razem z mata do przewijania i w podobnej cenie
muszę tylko odnaleźć linka
Pulinel śliczna ta torba ktora pokazalas
Persefona wow ale zakupy
już myślałam ze ten pierwszy kombinezon mamy taki sam ale ja mam jednak z bambi
ale z daleka wyglada tak samo
Agnieszkala bardzo ładny fotelik