reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy :)

Dzisiaj pękla kolejna stowka, nawet ponad i na co ja sie pytam :o
Fakt faktem wygralam licytacje na kombinezon zimowy to 30 a takto kupilam pieluchy tetrowe, balsam do prania 1,5 l, przescieradlo, szczotke do wlosow, nozyczki i to wszytko :o

a jeszcze dla siebie musze znalezc pizame do karmienia, stanik do karmienia...

Ale to juz prawie wszystko, wozek do odebrania w sierpniu i do doplacenia i bedzie prawie wsio. Ciuszki 56 zostawiam na koniec do kupienia. Za miesiac ide na takie usg oceniajace ciaze, bede wiedziala mniej wiecej jakiego wielkoluda moge sie spodziewac a wiem, ze bede zadowolona bo usg bedzie robila dr ktora polowkowe tez robila no ale niestety co sie wiaze z kolejnymi kosztami rzedem 100-150 zl :)

reklama
DSC_0674.jpgDSC_0668.jpgDSC_0671.jpgDSC_0673.jpg

Moje łupy dzisiejsze!

Załączniki

• DSC_0674.jpg
    DSC_0674.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 45
  • DSC_0668.jpg
    DSC_0668.jpg
    17 KB · Wyświetleń: 38
  • DSC_0671.jpg
    DSC_0671.jpg
    29,7 KB · Wyświetleń: 37
  • DSC_0673.jpg
    DSC_0673.jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 37
Piękne zakupy dziewczyny

Ewelinkowska
Devil super

Ja nie wiedząc czy reklamacja przejdzie czy nie kupiłam smykowi małemu kombinezonik. Najwyżej będą dwa.
Tym razem padło naag25.jpg

Załączniki

• ag25.jpg
    ag25.jpg
    17,1 KB · Wyświetleń: 45
Ostatnia edycja:
No to teraz oglądam wasze piękne zakupy:)

Sony wózek super:) a koła ma pompowane? Ja nawet nie brałam udziału w tym konkursie bo ew mogłabym sprzedać wózek i miec kasę :p a gondolka tez jest?

Deli sliczne zakupy:) ten sweterek w paski superowy:) ja narazie z zakupami tez kończę, chociaż tak mówię a jak mi coś w ręce wpadnie to pewnie sie skusze mimo ze miejsca w szufladzie brak bo druga szuflada zawalona narazie tym co będzie w szufladzie lozeczka;) ale jeszcze mamy coś dostać od cioci Marty:) moja mama coś kupi, teściówka tez, moja siora i S zapewne tez coś przywiezie z UK więc bede je przebierać kilka razy dziennie czy będzie potrzeba czy nie zeby wszystko założyły ;):)

Ewelinkowska hahaha mały doabelek mnie rozwalil:) pajace super:) ponoć fajne sama Tesco i siora ma zakupić mi właśnie w tesco jeszcze jakieś pajace bo tego mam najmniej xD i narazie mam tylko 3spioszki a tak to same polspiochy, leginsiaki i dresy:)

Rajani niestety kasa strasznie leci na te wszystkie rzeczy... No ale jak trzeba to trzeba....

Do mnie dzis doszły kurteczki i sukienusie:) wiszą narazie i wietrza sie no wiadomo jak zapakowane w paczce to dostały takiego paczkowego zapachu;)
Wczoraj pralam(a raczej moja mamusia) ciuszki i teraz czekają na podkladanie i ewentualne prasowanie tego co bardziej wygnoecione ;)

koreczek też kupiłam te podkłady :) i założyłam kartę -3%
Sony aaaaaaaaale ci zazdroszczę tego wózka, supcio :D
deli supcio ubranka :)) a ten kombinezon no cudo po prostu !
ewelinkowska śliczne ciuszki :)

ja jeszcze mam nic nie wyprane i nic nie wyprasowane, ale wydaje mi się że jest na to jeszcze czas tym bardziej że jeszcze nie mam szafy dla małej na te wszystkie rzeczy :p

Joanna ja też jeszcze nic nie prałam z jednego prostego powodu - nie mam pralki ;) Tzn. mam, ale w niej są prane ciuchy robocze Męża tak więc, aby wyprać ciuszki najpierw muszę zaopatrzyć się w nową pralkę ;) A nnatali się nie dziwię - Ona i jej Dziewczyny tuż tuż, tym bardziej że troszkę wcześniej zawitają na świecie jak to Bliźniaczki ;D
Wczoraj przywieźliśmy w końcu kołyskę - jedyne 80zł używana kupiona na allegro (w tym był materac grycz-kokos., ale wiadomo - i tak kupimy nowy, a ten już daliśmy psiakowi i też jest radocha, bo ma materac na taras ;D) 3357268673_4.jpg

Załączniki

• 3357268673_4.jpg
    3357268673_4.jpg
    38,8 KB · Wyświetleń: 50
Tosienka 80zł to jak za darmo i biała cudowna

Joanna ja też nic jeszcze nie piorę, bo jest czas

Natalii to masz tak jak ja co nóż mówię koniec kupowania, a jak coś się spodoba to muszę kupić. Tak jak kombinezon nie wiem co z reklamacją, ale sowę musiałam mieć :-). Co do sweterka to smyk ma dwa takie jeden na czerwono, a drugi na niebiesko :-).

reklama
Natalii tak koła pompowane i gondola też jest :)
Deli śliczny kombinezon.
Tosienka okazja ci się trafiła jak nic.
Joanna ja mam wyprane już. Kupiłam sobie worki próżniowe i to wszystko zapakuje. Potem we wrześniu jak sypialnię pomalujemy to zacznę prasować i układać w komodzie.
Ewelinkowska bardzo ładne ciuszki.
Rajani niestety dla dzieci to wszystko tyle kosztuje....

Zakochałam się w łóżeczku, troszkę drogie ale rodzice fundują.
Troll Nursery Łóżeczko Nicol 120x60 białe z gryzakiem, produkcja: Troll Nursery - Wózki dziecięce i foteliki samochodowe, meble dla dzieci oraz zabawki edukacyjne - BabyLand

to i tak taniej niż na allegro i innych sklepach. Widziałam że nawet ponad 800 zł za nie chcą. Muszę mojego wyciągnąć do sklepu i przekonać. Jeszcze myślałam o takim komplecie
Fiki Miki Zestaw:Materac 120x60 Gryka Kokos Lux KOMF.+ nakładka higien.+klin, produkcja: Fiki Miki - Wózki dziecięce i foteliki samochodowe, meble dla dzieci oraz zabawki edukacyjne - BabyLand

Do góry