reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :)

Dzisiaj pękla kolejna stowka, nawet ponad i na co ja sie pytam :o
Fakt faktem wygralam licytacje na kombinezon zimowy to 30 a takto kupilam pieluchy tetrowe, balsam do prania 1,5 l, przescieradlo, szczotke do wlosow, nozyczki i to wszytko :o

a jeszcze dla siebie musze znalezc pizame do karmienia, stanik do karmienia...

Ale to juz prawie wszystko, wozek do odebrania w sierpniu i do doplacenia i bedzie prawie wsio. Ciuszki 56 zostawiam na koniec do kupienia. Za miesiac ide na takie usg oceniajace ciaze, bede wiedziala mniej wiecej jakiego wielkoluda moge sie spodziewac a wiem, ze bede zadowolona bo usg bedzie robila dr ktora polowkowe tez robila no ale niestety co sie wiaze z kolejnymi kosztami rzedem 100-150 zl :)

reklama
DSC_0674.jpgDSC_0668.jpgDSC_0671.jpgDSC_0673.jpg

Moje łupy dzisiejsze!

Załączniki

• DSC_0674.jpg
    DSC_0674.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 48
  • DSC_0668.jpg
    DSC_0668.jpg
    17 KB · Wyświetleń: 45
  • DSC_0671.jpg
    DSC_0671.jpg
    29,7 KB · Wyświetleń: 40
  • DSC_0673.jpg
    DSC_0673.jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 40
Piękne zakupy dziewczyny

Ewelinkowska
Devil super

Ja nie wiedząc czy reklamacja przejdzie czy nie kupiłam smykowi małemu kombinezonik. Najwyżej będą dwa.
Tym razem padło naag25.jpg

Załączniki

• ag25.jpg
    ag25.jpg
    17,1 KB · Wyświetleń: 48
Ostatnia edycja:
No to teraz oglądam wasze piękne zakupy:)

Sony wózek super:) a koła ma pompowane? Ja nawet nie brałam udziału w tym konkursie bo ew mogłabym sprzedać wózek i miec kasę :p a gondolka tez jest?

Deli sliczne zakupy:) ten sweterek w paski superowy:) ja narazie z zakupami tez kończę, chociaż tak mówię a jak mi coś w ręce wpadnie to pewnie sie skusze mimo ze miejsca w szufladzie brak bo druga szuflada zawalona narazie tym co będzie w szufladzie lozeczka;) ale jeszcze mamy coś dostać od cioci Marty:) moja mama coś kupi, teściówka tez, moja siora i S zapewne tez coś przywiezie z UK więc bede je przebierać kilka razy dziennie czy będzie potrzeba czy nie zeby wszystko założyły ;):)

Ewelinkowska hahaha mały doabelek mnie rozwalil:) pajace super:) ponoć fajne sama Tesco i siora ma zakupić mi właśnie w tesco jeszcze jakieś pajace bo tego mam najmniej xD i narazie mam tylko 3spioszki a tak to same polspiochy, leginsiaki i dresy:)

Rajani niestety kasa strasznie leci na te wszystkie rzeczy... No ale jak trzeba to trzeba....

Do mnie dzis doszły kurteczki i sukienusie:) wiszą narazie i wietrza sie no wiadomo jak zapakowane w paczce to dostały takiego paczkowego zapachu;)
Wczoraj pralam(a raczej moja mamusia) ciuszki i teraz czekają na podkladanie i ewentualne prasowanie tego co bardziej wygnoecione ;)

koreczek też kupiłam te podkłady :) i założyłam kartę -3%
Sony aaaaaaaaale ci zazdroszczę tego wózka, supcio :D
deli supcio ubranka :)) a ten kombinezon no cudo po prostu !
ewelinkowska śliczne ciuszki :)

ja jeszcze mam nic nie wyprane i nic nie wyprasowane, ale wydaje mi się że jest na to jeszcze czas tym bardziej że jeszcze nie mam szafy dla małej na te wszystkie rzeczy :p

Joanna ja też jeszcze nic nie prałam z jednego prostego powodu - nie mam pralki ;) Tzn. mam, ale w niej są prane ciuchy robocze Męża tak więc, aby wyprać ciuszki najpierw muszę zaopatrzyć się w nową pralkę ;) A nnatali się nie dziwię - Ona i jej Dziewczyny tuż tuż, tym bardziej że troszkę wcześniej zawitają na świecie jak to Bliźniaczki ;D
Wczoraj przywieźliśmy w końcu kołyskę - jedyne 80zł używana kupiona na allegro (w tym był materac grycz-kokos., ale wiadomo - i tak kupimy nowy, a ten już daliśmy psiakowi i też jest radocha, bo ma materac na taras ;D) 3357268673_4.jpg

Załączniki

• 3357268673_4.jpg
    3357268673_4.jpg
    38,8 KB · Wyświetleń: 53
Tosienka 80zł to jak za darmo i biała cudowna

Joanna ja też nic jeszcze nie piorę, bo jest czas

Natalii to masz tak jak ja co nóż mówię koniec kupowania, a jak coś się spodoba to muszę kupić. Tak jak kombinezon nie wiem co z reklamacją, ale sowę musiałam mieć :-). Co do sweterka to smyk ma dwa takie jeden na czerwono, a drugi na niebiesko :-).

reklama
Natalii tak koła pompowane i gondola też jest :)
Deli śliczny kombinezon.
Tosienka okazja ci się trafiła jak nic.
Joanna ja mam wyprane już. Kupiłam sobie worki próżniowe i to wszystko zapakuje. Potem we wrześniu jak sypialnię pomalujemy to zacznę prasować i układać w komodzie.
Ewelinkowska bardzo ładne ciuszki.
Rajani niestety dla dzieci to wszystko tyle kosztuje....

Zakochałam się w łóżeczku, troszkę drogie ale rodzice fundują.
Troll Nursery Łóżeczko Nicol 120x60 białe z gryzakiem, produkcja: Troll Nursery - Wózki dziecięce i foteliki samochodowe, meble dla dzieci oraz zabawki edukacyjne - BabyLand

to i tak taniej niż na allegro i innych sklepach. Widziałam że nawet ponad 800 zł za nie chcą. Muszę mojego wyciągnąć do sklepu i przekonać. Jeszcze myślałam o takim komplecie
Fiki Miki Zestaw:Materac 120x60 Gryka Kokos Lux KOMF.+ nakładka higien.+klin, produkcja: Fiki Miki - Wózki dziecięce i foteliki samochodowe, meble dla dzieci oraz zabawki edukacyjne - BabyLand

Do góry