reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy :)

reklama
dzAga nawet tak małe zakupy a potrafią cieszyć:)

A mi dzis siora przeslala zdjęcia co kupiła dla bliźniaczek:)
image.jpg

image.jpg

Podobają jej sie jeszcze pajacyki w Tesco więc pojedzie i tam kupi:)

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 48
  • image.jpg
    image.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 43
Dżaga, dobry zakup nie jest zły. :) Swoją drogą trafiłaś na okazję. :D
Co do czapeczek, to ostatnio zadzwonił do mnie mój facet z informacją, że kupił dwie czapusie z napisami "Kocham swoją mamę" (i druga wersja z tatą :). No był tak zabawnie przejęty "Musiałem je wziąć, bo mnie tak urzekły... wybacz". :))) Chyba z pół godziny trwał temat czapeczek, ale to fajnie, bo widać, że też przeżywa ciążę. :)

Natalie, bardzo mniamniuśne pajacyki od siostry. Fajny prezent. :)

Ladne pajacyki Nat a kurteczki i sukienka sliczne.

Ja weszlam z ciekawosci na all i licytuje kombinezon zimowy w stanie idealnym z czapa gratis narazie 20 zl wiec jak wygram to z przesylka 30 i kolejna rzecz z glowy.
Teraz jeszcze pizamka dla mnie i jedna koszula do karmienia, stanik do karmienia, wyprawka do szpitala. Pielufh tetrowych nie mam teraz mi sie przypomnialo ^^

Dziewczyny ja mam dwa kombinezony- jeden misiowy :)sorry: ), drugi niby puchowy, ale tylko z polarkiem i nie wiem czy dokupować takiego grubaśnego, chyba tak, bo ten misiowy to pewnie na październik będzie (chociaż rozmiar 3-6) albo wiosnę o ile będzie dobry, w co wątpię. A ten drugi to tak na listopad raczej, nie na mrozy raczej. I nie wiem jaki rozmiar kupować, chyba 3-6? A to odpowiada 62 czy 68?

Natalie, ale masz fajnie :) też bym chciała taki prezent od mamy albo siostry :p

Rajani ekstra zakupy :) pieluchy tetrowe z tego co się orientowałam mają strasznie pozawyżane ceny w sklepach więc kupuj też na allegro :) najlepiej z grubej tetry, choć niekoniecznie.

Ostatnia edycja:
Panna ja wszystko na all kupuje praktycznie. O ostatnio w super pharm kupilam chusteczki nivea z pudelkiem za 10 zl byla promocja. Nawet na all sa za 16.
Ja kombinezon na zime licytuje 68 nawet jak ciut za duzy bedzie to nie szkodzi a takto mam dwa misiowe jeden na 62 a drugi 62 lub 68 nie pamietam ale one moga byc na pazdziernik i listopad.

ja mam sporo kombinezonów... zreszta i tak przykryje sie jeszcze dziecko grubym kocykiem w mrozy i raczej z takim maleństwem to do -5 stopni sie wychodzi i tez nie za dlugo ;] na pazdziernik mam misia z uszami kocham go :D na 62 i chyba 2szt na 68 grube..

Witam:happy:
Zapewne szykujecie się na przybycie Waszych pociech i zastanawiacie się nad zakupami: co będzie potrzebne, które najlepsze, co wybrać. Chciałam Wam polecić laktator firmy LOVI
Laktator elektroniczny Prolactis NOWOŚĆ | Produkty | Lovi.pl
Jest naprawdę wygodny w użyciu. Nie trzeba męczyć się ręcznie – siadasz i „odpalasz. Nie jest zbyt głośny, więc nie przeszkadza, jeśli obok śpi dziecko. Mnie bardzo pomógł podczas nawału pokarmu i kiedy zapowiadało się, że nasz przygoda z karmieniem się skończy. Teraz jak Mój synek nie wyciągnie ze mnie wszystkiego – laktator idzie w ruch i ściągam. W zestawie są też elementy pozwalające użyć go jako ręcznego (dla wolących taką wersję), ale osobiście polecam elektroniczny – nie trzeba męczyć ręki i jest szybszy, wygodniejszy. Z początku myślałam, że obejdę się bez tego ustrojstwa, ale po porodzie przekonałam się jakie to zbawienne urządzenie. Naprawdę polecam.

Życzę żeby Wasze Maleństwa przyszły na świat zdrowe, ciesząc Rodziców swoim istnieniem.:happy:

reklama
fajne te ciuszki Rajaniii...

Natali pajacyki są przesliczne ...

ja wczoraj zaszalałam i kupiłam sobie podkłady w rossmanie 10 szt po 9,99 zl.

mam juz wanienke i przewijak dostałam od dziewczyn z pracy i to narzie wszystko

Do góry