reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy :)

reklama
No i wyszłam na chwilkę z domu, by kupić prezencik dla Zosi, bo mój wieczorkiem będzie jechał. Miałam upatrzony komplecik i miałam tylko wejść i wyjść, bo mąż miał jeszcze coś załatwić.
Podchodzę do kasy, daje pani komplecik, a pani się pyta czy nie chciałam bym sobie jeszcze czegoś wybrać, bo druga rzecz gratis <szok> więc wzięłam na szybko spodnie dla synka, a jutro tam idę zrobić dodatkowe zakupy córkowo-syneczkowe :-). Jak tu nie kupować jak same promocje dookoła.

a to moje co nie co ... teraz juz ostatnie zakupy i koniec. chociaz tak sie mowi ostatnie - ale zakupy nigdy sie nie skoncza...

DSC_0176.jpgDSC_0177.jpgDSC_0180.jpgDSC_0181.jpgDSC_0182.jpgDSC_0183.jpgDSC_0184.jpgDSC_0185.jpgDSC_0186.jpg posciel w dinusie a wczesniej to niebieskie to taki lekki kocyk. I najprostrza jasno niebieska wanienka.

Załączniki

• DSC_0109.jpg
    DSC_0109.jpg
    35,2 KB · Wyświetleń: 49
  • DSC_0176.jpg
    DSC_0176.jpg
    13,5 KB · Wyświetleń: 46
  • DSC_0177.jpg
    DSC_0177.jpg
    16,6 KB · Wyświetleń: 47
  • DSC_0180.jpg
    DSC_0180.jpg
    15,3 KB · Wyświetleń: 46
  • DSC_0181.jpg
    DSC_0181.jpg
    28,9 KB · Wyświetleń: 50
  • DSC_0182.jpg
    DSC_0182.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 46
  • DSC_0183.jpg
    DSC_0183.jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 46
  • DSC_0184.jpg
    DSC_0184.jpg
    30,5 KB · Wyświetleń: 48
  • DSC_0185.jpg
    DSC_0185.jpg
    29,6 KB · Wyświetleń: 46
  • DSC_0186.jpg
    DSC_0186.jpg
    25,7 KB · Wyświetleń: 52
die twój strój do porodu jest wręcz idealny !!!
deli
dlatego ja coraz częściej unikam sklepów :p
Rajani
super zakupki!

ja na razie stopuje bo wczoraj zadzwoniła do mnie "teściowa" czy nie chce nowego łóżeczka i wanienki, gdyż siostra mojego D. ma 3-miesięczną córeczkę, która nie chce spać w łóżku a kąpią ją w brodziku + laktator który raz użyła, jakieś smoczki itp. itd. wszystko to, co się nie przydało, więc poczekam co przywiozą :D, cieszę się bo mała będzie obławiana przez starszą o pół roku kuzynkę :)

rajani bardzo fajne zakupy:)

a ja dzis dostałam ofertę te smyka ze jest -50% no i moja mama i siora zasiadly do kompa i kupiły dwie kurtki i dwie sukienki;) faktycznie wszystko -50% więc zamiast za kurteczke dać 100zl dały 50zl. Jedyne co to kupiły dwie takie same sukienki i kurtki tak im sie podobały xD kurtki miałyby inne ale różowa w groszki była niedostępne w rozmiarze 68:/ no ale raz mogą miec coś takiego samego. Najwyżej bedą nosić w inne dni i tyle :)
a to zdjęcia sukienki o kurteczki:
image.jpg

image.jpg

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 38
  • image.jpg
    image.jpg
    27,6 KB · Wyświetleń: 34
reklama
ja kupilam w auchanie czapeczke dla noworodka za 2zł i rekawiczki niedrapki za 1zł :p wow ale się obkupiłam hahaha :)

dziewczyny super zakupy :))

Do góry