reklama
Kamcia2810
Fanka BB :)
tosienka kotek jest bombowy hehe
Ja jeszcze nic nie kupiłam do nosa.
Ja jeszcze nic nie kupiłam do nosa.
No i wyszłam na chwilkę z domu, by kupić prezencik dla Zosi, bo mój wieczorkiem będzie jechał. Miałam upatrzony komplecik i miałam tylko wejść i wyjść, bo mąż miał jeszcze coś załatwić.
Podchodzę do kasy, daje pani komplecik, a pani się pyta czy nie chciałam bym sobie jeszcze czegoś wybrać, bo druga rzecz gratis <szok> więc wzięłam na szybko spodnie dla synka, a jutro tam idę zrobić dodatkowe zakupy córkowo-syneczkowe :-). Jak tu nie kupować jak same promocje dookoła.
Podchodzę do kasy, daje pani komplecik, a pani się pyta czy nie chciałam bym sobie jeszcze czegoś wybrać, bo druga rzecz gratis <szok> więc wzięłam na szybko spodnie dla synka, a jutro tam idę zrobić dodatkowe zakupy córkowo-syneczkowe :-). Jak tu nie kupować jak same promocje dookoła.
Załączniki
-
DSC_0109.jpg35,2 KB · Wyświetleń: 49
-
DSC_0176.jpg13,5 KB · Wyświetleń: 46
-
DSC_0177.jpg16,6 KB · Wyświetleń: 47
-
DSC_0180.jpg15,3 KB · Wyświetleń: 46
-
DSC_0181.jpg28,9 KB · Wyświetleń: 50
-
DSC_0182.jpg24 KB · Wyświetleń: 46
-
DSC_0183.jpg27,5 KB · Wyświetleń: 46
-
DSC_0184.jpg30,5 KB · Wyświetleń: 48
-
DSC_0185.jpg29,6 KB · Wyświetleń: 46
-
DSC_0186.jpg25,7 KB · Wyświetleń: 52
die twój strój do porodu jest wręcz idealny !!!
deli dlatego ja coraz częściej unikam sklepów
Rajani super zakupki!
ja na razie stopuje bo wczoraj zadzwoniła do mnie "teściowa" czy nie chce nowego łóżeczka i wanienki, gdyż siostra mojego D. ma 3-miesięczną córeczkę, która nie chce spać w łóżku a kąpią ją w brodziku + laktator który raz użyła, jakieś smoczki itp. itd. wszystko to, co się nie przydało, więc poczekam co przywiozą , cieszę się bo mała będzie obławiana przez starszą o pół roku kuzynkę
deli dlatego ja coraz częściej unikam sklepów
Rajani super zakupki!
ja na razie stopuje bo wczoraj zadzwoniła do mnie "teściowa" czy nie chce nowego łóżeczka i wanienki, gdyż siostra mojego D. ma 3-miesięczną córeczkę, która nie chce spać w łóżku a kąpią ją w brodziku + laktator który raz użyła, jakieś smoczki itp. itd. wszystko to, co się nie przydało, więc poczekam co przywiozą , cieszę się bo mała będzie obławiana przez starszą o pół roku kuzynkę
agnieszkaala
Rajani fajne zakupki. Ala miala taką pościel w dinusie ale żółtą z różowymi wstawkami.
A ja wynalazłam czapke z włóczki żabke i musze zakupić synkowi Zakochałam się w Niej.
A ja wynalazłam czapke z włóczki żabke i musze zakupić synkowi Zakochałam się w Niej.
Kamcia2810
Rajani zakupy bardzo fajne :-)
nnatalie04
rajani bardzo fajne zakupy
a ja dzis dostałam ofertę te smyka ze jest -50% no i moja mama i siora zasiadly do kompa i kupiły dwie kurtki i dwie sukienki faktycznie wszystko -50% więc zamiast za kurteczke dać 100zl dały 50zl. Jedyne co to kupiły dwie takie same sukienki i kurtki tak im sie podobały xD kurtki miałyby inne ale różowa w groszki była niedostępne w rozmiarze 68:/ no ale raz mogą miec coś takiego samego. Najwyżej bedą nosić w inne dni i tyle
a to zdjęcia sukienki o kurteczki:
a ja dzis dostałam ofertę te smyka ze jest -50% no i moja mama i siora zasiadly do kompa i kupiły dwie kurtki i dwie sukienki faktycznie wszystko -50% więc zamiast za kurteczke dać 100zl dały 50zl. Jedyne co to kupiły dwie takie same sukienki i kurtki tak im sie podobały xD kurtki miałyby inne ale różowa w groszki była niedostępne w rozmiarze 68:/ no ale raz mogą miec coś takiego samego. Najwyżej bedą nosić w inne dni i tyle
a to zdjęcia sukienki o kurteczki:
Załączniki
agnieszkaala
Natalie fajne zakupy. Ja własnie Ali kupiłam spodnie dresowe w smyku też po promocji.
Mam pytanie do mam starszaków. Jaki fotelik 15-36kg polecacie?
Mam pytanie do mam starszaków. Jaki fotelik 15-36kg polecacie?
reklama