reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy :)

reklama
tosienka zgadzam sie ze takie rzeczy jak butelki czy pampersy ta tańsze na Allegro bo sama zamawialam zestaw ogromny z tt za nie duże pieniądze, tak samo pampersy wyszły mnie 0,45gr za sztukę więc o wiele taniej niż w sklepie. Ale patrzyłam na ceny wanienek, przewijakow to było to samo co u mnie w tym sklepie co kupowalam (a jeszcze przy wyprawie miałam -10%) więc nie zamawialam na Allegro. To samo z kocykiem czy reczniczkiem- różnica ceny kilku złotych a w sklepieoge dotknąć i zobaczyć czy ręcznik dobrze będzie wycieral, czy kocyk faktycznie ciepły:) pościele zamawialam z glucka przez internet ale to juz ze strony glucka a nie all;) wózek i foteliki chcemy kupić na bobowozki.pl a lozeczka na Allegro;) chodziło mi głownie o właśnie takie rzeczy gdzie wole dotknąć materiału niż kupować w ciemno, no i jesli cena nie różni sie za duzo w sklepie normalnym od ceny na all wole kupić w sklepie zwykłym ;)

Kochana a czy mogłabyś napisać które dokładnie karminiki Allesa miałaś? Bardzo mi się podobają, ale chciałabym kupić sprawdzone, bo będę kupowała przez sklep internetowy :)

w zasadzie mam najprostrze do domu:
Biustonosz ALLES MAMA II do karmienia od 75B do85E (3339154032) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
DREAM biustonosz Alles MaMa do karmienia 75C (3371393538) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

a normalne bede zakladac jak bedziemy gdzies wychodzic bo wtedy tylko usztywnione

reklama
Do góry