reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :)

DIE mnie też się podobaja te dwie pierwsze :)
ja do szpitala dostałam w spadku od szwagierki i do porodu i do karmienia byle jakie ale to tylko na jeden raz :)

Edit:

ta 3 super ale do domu a nie do szpitala :) ja mam staniki do karmienia Alles i jestem zadowolona :)

reklama
E tam Die pewnie ze sie nadaje, zaraz wkleje w jakiej ja mam zamiar paradowac, jedynie cienki szlafrok na nia i nie widze problemu.

jedna Slipdress maat S - XL - Slipdresses & babydolls - Nachtmode

i druga spokojniejsza Nachthemd Ruby - Alle nachtmode - Nachtmode

i przymierzam sie jeszcze do tej Slipdress lace - Slipdresses & babydolls - Nachtmode

Zastanawiam sie tylko w co sie wystroic na sam porod, w sensie co jest najbardziej praktyczne i komfortowe. Pierworodnego rodzilam w cienkim golfiku w ktorym przyjechalam, a pozniej w sammym staniku bo bylo taaak goraco. Teraz chcialabym byc lepiej przygotowana.

Ostatnia edycja:
uuuuuuuuuuuuuuuuuu paulinke hunke muller przelecę jeszcze cude te koszulki a ja mam karte stałego klienta z rabatem sprym - zuplenie zpamnilam ze przecież tam takie sliczne rzeczyska sa:D

co do pordu tez mam ten probmle- nastawiam się na porod w wodzie ....no to może gora od stroju kąpielowego :D

Agnieszkaala generalnie bym sie z toba zgodzila, ale zakladam ze szpitale w Niemczech funkcjonuja podobnie jak w Belgii. Co oznacza 100 proc intymnosci, 0 niezapowiedzianych wizyt, korowodow i obchodow (no chyba ze w szpitalach klinicznych i sie na to zgodzilas), zadnych ksiezy i innych przedstawicieli religijnych o 6-7 rano, no chyba ze zamowisz wizyte, ale na ta tez mozesz sie umowic. No i pokoje glownie jednoosobowe, a jesli nie to z solidnym parawanem. Dlatego ja tam w tej 3 nie widze problemu, byle samemu sie dobrze czuc:tak:.

generalnie w de się w piżamach tylko spi w nocy0 w dzień o szpitalu lazi się w ubraniu :) moje typy :
pastella.jpg mniej "lubieżna"

rene.jpg w dalszym ciągu ta lubieżna:p (zakladajac ze sluzyc ma do spania- to wydaje mi się tez dużo wygodniejsza niż ta powyżej)

letizia.jpgoraz typ męża - zwariował - bo myslam ze powie ze w tej szarej to "nie mogę się wystawiać na widok publiczny" a tutaj taki typ

Załączniki

• pastella.jpg
    pastella.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 44
  • rene.jpg
    rene.jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 42
  • letizia.jpg
    letizia.jpg
    26,1 KB · Wyświetleń: 53
Mi się najbardziej podoba szara potem czarna i na końcu różowa.
Czy kobieta nie może czuć się i wyglądać sexi po porodzie? Przecież nago nie chodzi, a na korytarzu i tak ma szlafrok. Nie dajmy się zwariować. Perle jestem ZA

reklama
Do góry