reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :)

reklama
tosienka zgadzam sie ze takie rzeczy jak butelki czy pampersy ta tańsze na Allegro bo sama zamawialam zestaw ogromny z tt za nie duże pieniądze, tak samo pampersy wyszły mnie 0,45gr za sztukę więc o wiele taniej niż w sklepie. Ale patrzyłam na ceny wanienek, przewijakow to było to samo co u mnie w tym sklepie co kupowalam (a jeszcze przy wyprawie miałam -10%) więc nie zamawialam na Allegro. To samo z kocykiem czy reczniczkiem- różnica ceny kilku złotych a w sklepieoge dotknąć i zobaczyć czy ręcznik dobrze będzie wycieral, czy kocyk faktycznie ciepły:) pościele zamawialam z glucka przez internet ale to juz ze strony glucka a nie all;) wózek i foteliki chcemy kupić na bobowozki.pl a lozeczka na Allegro;) chodziło mi głownie o właśnie takie rzeczy gdzie wole dotknąć materiału niż kupować w ciemno, no i jesli cena nie różni sie za duzo w sklepie normalnym od ceny na all wole kupić w sklepie zwykłym ;)

Kochana a czy mogłabyś napisać które dokładnie karminiki Allesa miałaś? Bardzo mi się podobają, ale chciałabym kupić sprawdzone, bo będę kupowała przez sklep internetowy :)

w zasadzie mam najprostrze do domu:
Biustonosz ALLES MAMA II do karmienia od 75B do85E (3339154032) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
DREAM biustonosz Alles MaMa do karmienia 75C (3371393538) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

a normalne bede zakladac jak bedziemy gdzies wychodzic bo wtedy tylko usztywnione

reklama
Do góry