reklama
nnatalie04
Fanka BB :)
die koszulki sliczne zwlaszcza ta czarna i szara
Ja do szpitala koszuli nie potrzebuje swojej ale do domku do karmienia beda takie na naramkach najwygodniejsze
Ja do szpitala koszuli nie potrzebuje swojej ale do domku do karmienia beda takie na naramkach najwygodniejsze
die_perle
no właśnie ...cos w tym jest ...podejzewam ze będziemy wygladac jak po torturach....może chos taka koszulka podniesie moje morale
a ze się poplami...no to się poplami- mam pralke chyba będę się lepiej czula jak będę mieć taka koszulke na sobie...a jak już Paulinka wspomniała komfort nasz najważniejszy
a ze się poplami...no to się poplami- mam pralke chyba będę się lepiej czula jak będę mieć taka koszulke na sobie...a jak już Paulinka wspomniała komfort nasz najważniejszy
tosienka88
Dziewczyny w pełni WAS popieram!!! W sobotę byłam na targowisku, szukałam takiej typowej koszuli do karmienia (rozpinanej) no i do porodu i .... nie kupiłam żadnej!!! Nie mogłam!!! Te takie typowe to babcine mi się wydały. Nic - najwyżej w sobotę jak będe u przyjaciółki - pójdę jeszcze raz, ale na trzeźwo tego sobie nie zrobię Najpierw wypiję picolo (tego mojego magistrowego) i może wtedy zakupię Niestety w PL tak jak piszecie - ciągłe pielgrzymki;/
Nnatali ja nadal będę polecać allegro - przy zakupach za prawie 500zł za przesyłkę nie płaciłam, no i nie widzę sensu dotykac np. wanienki, podkładów, pampersów, butelek itp.;/ A na prawde zaoszczędziłam i to sporo...
Nnatali ja nadal będę polecać allegro - przy zakupach za prawie 500zł za przesyłkę nie płaciłam, no i nie widzę sensu dotykac np. wanienki, podkładów, pampersów, butelek itp.;/ A na prawde zaoszczędziłam i to sporo...
Die sexi koszule. Będziecie świecić na porodówce
Ja osobiście nie przepadam za koszulami, więc mam dwie tańsze i jeszcze w Lidlu mają chyba od 18 tego być LIDL sklepy spożywcze – gazetka, promocje, przepisy, praca
i styknie. Uwielbiam koszulki i galotki.
Ja osobiście nie przepadam za koszulami, więc mam dwie tańsze i jeszcze w Lidlu mają chyba od 18 tego być LIDL sklepy spożywcze – gazetka, promocje, przepisy, praca
i styknie. Uwielbiam koszulki i galotki.
Kamcia2810
die koszule bardzo ładne. Też bym wybrała tą środkową.
tosienka jestem tego samego zdania co ty, na internecie można wszystko kupić o wiele taniej niż normalnie. Ostatni przykład : zestaw startowy z TT na necie z przesyłka zapłaciłam 72zł a w sklepie ten sam zestaw widziałam za 95 zł.
tosienka jestem tego samego zdania co ty, na internecie można wszystko kupić o wiele taniej niż normalnie. Ostatni przykład : zestaw startowy z TT na necie z przesyłka zapłaciłam 72zł a w sklepie ten sam zestaw widziałam za 95 zł.
die_perle
mnie się tez wydaje ze można kupic taniej na necie- oczywscie ze sa rzeczy które lepiej dotkanc tak jak natka mowi, zdaza się tez tak ze jest dobra przecena w skelepie albo np. sklep daje dluzsza gwarancje- to wtedy wiadomo. pozatym zakupy internetowe sa mniej meczoce fizycznie- dla tych którzy nie lubia lazic po sklpach- jak ja np.- to naprawdę super. do tego jeszcze ejst tak ze np. masz towar jakiś określony- i możesz porownac jego ceny w roznych sklepach internetowych i tam wybrać najlpesza oferte- bo i miedzy jednym internetowym a drugim bywaja naprawdę sporoe roznice cenowe
reklama
Pieknaszyszunia
Kochane jak macie wolne 14:30 min to myślę ze warto rzucić okiem...Niesamowita animacja! – Demotywatory.pl
Moze nie odpowiedni temat, ale nie znajdę Was wszystkie osobno;-)
Moze nie odpowiedni temat, ale nie znajdę Was wszystkie osobno;-)