reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy :)

Ładne te koszulki, mnie szczególnie podoba się ta szara ze środka. :) Może sobie zamówię na po porodzie. Do szpitala mam już takie zwykłe bawełniane na rozpięcia, nie żal mi będzie ich zabrudzić. :)

reklama
die koszulki śliczne.
Ja do szpitala to planuję takie zwykłe, wygodne do karmienia kupić, no i jak się pobrudzą, to nie będzie mi żal.

die koszulki sliczne zwlaszcza ta czarna i szara:)

Ja do szpitala koszuli nie potrzebuje swojej ale do domku do karmienia beda takie na naramkach najwygodniejsze :)

Die Perle te koszule są super, jakbym miała kupować to coś w tym stylu. Po porodzie i tak nie będziemy zachwycały wyglądem, więc można się trochę takim wdziankiem podreperować :)

no właśnie ...cos w tym jest ...podejzewam ze będziemy wygladac jak po torturach....może chos taka koszulka podniesie moje morale:p

a ze się poplami...no to się poplami- mam pralke:p chyba będę się lepiej czula jak będę mieć taka koszulke na sobie...a jak już Paulinka wspomniała komfort nasz najważniejszy :)

Dziewczyny w pełni WAS popieram!!! W sobotę byłam na targowisku, szukałam takiej typowej koszuli do karmienia (rozpinanej) no i do porodu i .... nie kupiłam żadnej!!! Nie mogłam!!! Te takie typowe to babcine mi się wydały. Nic - najwyżej w sobotę jak będe u przyjaciółki - pójdę jeszcze raz, ale na trzeźwo tego sobie nie zrobię ;) Najpierw wypiję picolo (tego mojego magistrowego) i może wtedy zakupię :D Niestety w PL tak jak piszecie - ciągłe pielgrzymki;/
Nnatali ja nadal będę polecać allegro - przy zakupach za prawie 500zł za przesyłkę nie płaciłam, no i nie widzę sensu dotykac np. wanienki, podkładów, pampersów, butelek itp.;/ A na prawde zaoszczędziłam i to sporo...

die koszule bardzo ładne. Też bym wybrała tą środkową.

tosienka jestem tego samego zdania co ty, na internecie można wszystko kupić o wiele taniej niż normalnie. Ostatni przykład : zestaw startowy z TT na necie z przesyłka zapłaciłam 72zł a w sklepie ten sam zestaw widziałam za 95 zł:szok:.

mnie się tez wydaje ze można kupic taniej na necie- oczywscie ze sa rzeczy które lepiej dotkanc tak jak natka mowi, zdaza się tez tak ze jest dobra przecena w skelepie albo np. sklep daje dluzsza gwarancje- to wtedy wiadomo. pozatym zakupy internetowe sa mniej meczoce fizycznie- dla tych którzy nie lubia lazic po sklpach- jak ja np.- to naprawdę super. do tego jeszcze ejst tak ze np. masz towar jakiś określony- i możesz porownac jego ceny w roznych sklepach internetowych i tam wybrać najlpesza oferte- bo i miedzy jednym internetowym a drugim bywaja naprawdę sporoe roznice cenowe:)

reklama
Kochane jak macie wolne 14:30 min to myślę ze warto rzucić okiem...Niesamowita animacja! – Demotywatory.pl
yes2.gif

Moze nie odpowiedni temat, ale nie znajdę Was wszystkie osobno;-)

Do góry