reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy :)

reklama
Kamcia ja na 62 mam bluzę dresową, 2 polarki, ale takie fajne cienkie, a zarazem cieplutkie i jeden sweterek.
Teraz kupuję na 68, bo żal nie kupować jak na wyprzedaży sweterki 20-30 zł kosztują.

Agnieszkaala koszula śliczna, bluzka również.

Natalii buciki za całe 9 zł w coccodrillo

Paulinek dziękuje

No to pójdę we wrześniu do H&M po stanik :-)

A ja nie mogłam się powstrzymać i mimo, że bida aż piszczy to kupiłam 2x6pak tych chusteczek pampers, jedne zwykłe, jedne sensitive... I chyba póki co nie kupuję więcej, postaram się w domu ich nie używać, to może na trochę starczą..

W H&M są super te staniki do karmienia. Miałam jeden, ale już za mały w obwodzie i trochę w miseczkach więc oddałam koleżance. Ale jak tak przymierzyłam to ekstra był. Tylko ja miękki miałam. Ciekawe ile kosztują w HM te staniki, słyszałam że drogie. W Lidlu czasem można spotkać taniochę :)

Nie no w stanik zawsze jest dobrze zainwestować. W pierwszej ciąży też nie patrzyłam ile tylko na jakość. Teraz w sumie też chce jakiś lepszy w sumie na co dzień też nie lubię byle czego nosić - takie zboczenie.

patrzyłam na stronę h&m ale kurcze tam tylko do rozmiaru 85E mają czyli dla mnie za małe :( a szkoda bo niektóre fajne. U mnie z kupnem biustonosza do karmienia pewnie nie będzie prosta sprawa... bo już teraz mam rozmiar 85F i zaczyna robić się mały :( eh te głupie cycki

reklama
Tulipania
- butelki Avent naturally
- smoczki uspokajające Avent
- kosmetyki J&J, a w razie bardzo suchej skórki to na początek Oiliatum.
- laktator Avent
- sterylizator Avent (ale to tylko na pokaz dla położnej)
- Podgrzewacz mothercare

A oto moje dzisiejsze zakupy
1111.jpgręczniczki.jpg Ręczniczki z misiem wzięłam dwa dla Maciusia zielony a dla Kacperka niebieski :-)
Teraz jestem na etapie poszukiwania czapeczki na wyjście ze szpitala mam cienką bawełnianą i mam grubą zimową a nie mam takiej po środku.

Załączniki

• 1111.jpg
    1111.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 36
  • ręczniczki.jpg
    ręczniczki.jpg
    29,7 KB · Wyświetleń: 38
Do góry