reklama
nula1988
Fanka BB :)
Załączniki
nnatalie04
Nula sliczne ciuszki!!
A oto co znalazlam na stronie szpitala co mam wziac ze soba do szpitala
Przybory toaletowe
dwa ręczniki (najlepiej kąpielowy i zwykły)
pantofle
klapki pod prysznic
szlafrok
krem lub pomadka do zwilżania ust
1 butelka wody mineralnej niegazowanej
Jeszcze napisze do kokezanki poloznej co wziac do tej listy
A oto co znalazlam na stronie szpitala co mam wziac ze soba do szpitala
Przybory toaletowe
dwa ręczniki (najlepiej kąpielowy i zwykły)
pantofle
klapki pod prysznic
szlafrok
krem lub pomadka do zwilżania ust
1 butelka wody mineralnej niegazowanej
Jeszcze napisze do kokezanki poloznej co wziac do tej listy
ewelinkowska
Natalie a Ty będziesz na polnej rodzić?
Paulinek
Styczniowe mamy'08
Ja dostalam wszystko w szpitalu i chwala bo nie mialam nic ze soba, rodzic jeszcze dluugo nie zamierzalam. Podklady byly, te wielkie podpaski tez i do tego takie siatkowe powiedzmy majtki, ale to mialo za zadanie przytrzymac podpaske. Wczesniej zaopatrzylam sie w zwykle, bawelniane, najtansze jakie znalazlam majtki, ktore wyrzucalam jak te jednorazowe. Wietrzyc krocza nie mialam kiedy. Koszule dostalam, ale jak tylko maz mi przywiozl moja to sie przebralam.
Nula ta czapeczka jest przeslodka.
Nula ta czapeczka jest przeslodka.
nnatalie04
ewelinkowska tak na polnej pisalam w jakims poscie tez Ci ze ciuszkow dla dziecka tez nie potrzeba jedyne co to chusteczki do dupci maluszka a tak reszte daja (w tym pampersy jednorazowe) bo wiem ze rozmawialysmy o tym szpitalu
deli na to wychodzi ze wszystko daja ale jeszcze upewnie sie na 100% od kolezanki
deli na to wychodzi ze wszystko daja ale jeszcze upewnie sie na 100% od kolezanki
Nula skarpeciochy i czapeczka cudna gdzie upolowalas?
Mi dzis przyszlo lozeczko pokazuje zapakowane ale oczywiscie odpakowalam i jest sliczne z materacykiem i z wizerunkiem misia, dalam za nie 170 zl i jest warte swojej ceny
A to ciuszki ktore dostalam wieksze rozmiarki na 68, i ta koszula, bede miala malego eleganta
I dwie rzeczy dla mnie spodenki za cale 12 zl i bluza ktora jest swietna i ciepla za 15 zl z wyprzedazy
Mi dzis przyszlo lozeczko pokazuje zapakowane ale oczywiscie odpakowalam i jest sliczne z materacykiem i z wizerunkiem misia, dalam za nie 170 zl i jest warte swojej ceny
A to ciuszki ktore dostalam wieksze rozmiarki na 68, i ta koszula, bede miala malego eleganta
I dwie rzeczy dla mnie spodenki za cale 12 zl i bluza ktora jest swietna i ciepla za 15 zl z wyprzedazy
Załączniki
nnatalie04
rajani koszula boska!!! I wgl ciuszki superasne ja na lozeczka musze grzecznie poczekac spodenki i bluza super... mi samej przydalyby sie takie spodenki bo nie mam takich rzeby sie w nie zmiescic xD
reklama