reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :)

agnieszkaala ja mam taki szlafrok jak w pierwszym linku ale ja chyba za nie dużo zamówiłam go :)
teraz dostalam po szwagierce koszule do porodu i po porodzie ;]

reklama
Agnieszkaala jak masz dwie to dokup jedną np http://allegro.pl/koszula-koszulka-nocna-ciazowa-do-karmienia-s-m-i3357632150.html lub gdzieś w sklepie. Nie ma co przepłacać jak i tak nie lubisz tak jak ja :-). Szlafrok też pewnie osobno taniej się kupi.

Mi mama chyba kupiła w Caerfoure coś podobnego co wkleiłam i następną też taką kupię ;-)
Do porodu jak będzie SN to koszulkę długą założę, bo wygodniej będzie.

http://allegro.pl/szlafrok-l-xl-ciaza-bawelna-100-producent-i3370429177.html pierwszy lepszy i cena juz lepsza :-)

Ostatnia edycja:
Deli własnie ja jedną mam coś w tym stylu z króliczkiem i jeszcze jedną z kwiatkiem też w tym stylu i teraz myślałam o jakiejś poważniejszej bo ja nie dość, że jak dzieciuch wyglądam to jak wyskocze w takiej to już całkiem na nastkę wyjdę, ale chyba racje, że niema co przepłacać i kupić zwykłą.

Agnieszkaala, ja mam ten pierwszy zestaw. Jakość dobra, nic się z tym po praniu nie stało, nie powyciągało się, ale tak jak piszą dziewczyny, można kupić dużo taniej podobny komplet.

dziękuje za opinie:)
Chwale się zakupami z allegro. To co na fotce plus akcesoria dla mnie:majtki poporodowe, podkłady, wkładki laktacyjne,custeczki do hig.int.

Załączniki

• DSC02027.jpg
    DSC02027.jpg
    37,9 KB · Wyświetleń: 85
Agnieszkaala ja przez większość mojego dotychczasowego życia słyszałam, ze dziecko i taka młoda .. Potem już to olewałam. Ważne, ze ty się czujesz dobrze w swojej skórze, a reszta nich se mówi.
Ja w poprzedniej ciąży kupiłam droższe po czym oddałam, a teraz mądrzejsza kupię tanią to tylko do szpitala, a rewii mody tam nie ma, a dla syneczka, córeczki i męża i tak jestem najpiękniejsza nawet w worku na ziemniaki :-).
NO to widzę, ze coraz mniej do kupienia zostało :-)
Psiunio na ręczniku boski. Taką przytulankę chce dla syneczka http://www.amazon.co.uk/dp/B003LVZF...de=asn&creative=22206&creativeASIN=B003LVZFVE .

Dostałam dziś próbki z Jonsona i z Bebilon - płytkę

Ostatnia edycja:
Ja mam 2 koszulę jeszcze po porodzie z Maciusiem typu jak wkleiła deli i jedną do porodu taką zwykłą z odzieży używanej bo na co lepsza skoro jak będzie SN to pójdzie w kosz :-) Szlafroka nie miałam i tym razem pewnie też nie będę kupować.

Deli przeliczna przytulanka :-)

agnieszkala fajne zakupy :-)

agnieszkala niezłe zakupki :)deli ja też dostałam 3 dni temu próbki Jonsona, z Bebilonu jeszcze nie :)
a dziś przyszedł szlafroczek dla małej, za dyszkę z przesyłką :)
84311582497368375381.jpg

Załączniki

• 84311582497368375381.jpg
    84311582497368375381.jpg
    28,8 KB · Wyświetleń: 47
Deli ale ten pluszak czadowy:-)Ja próbki z j&j też mialam, ale oddałam bo Alutka dostała uczulenia.
Joanna84 szlafroczek super.

Ja własnie obmyślam co kupić Ali od Filipa. Chciałam coś takiego z efektem wow, żeby było, że braciszek się postarał;)

Ostatnia edycja:
reklama
Tulipania ja proszek kupiła z Loveli. Płyn do płukania kupiłam Lenor Sensitive. Niby nie należy płukać niemowlęcych ubranek w płynie, ale przy Kubie też tak robiłam i nie było żadnego problemu.

nnatalie ładne zakupy :-) a gdzie kupowałaś? na allegro? U kogo? ;)

joanna trafiłaś na super sprzedawcę! Taki klientów zawsze będzie miał!

deli fajne te czapeczki. Też muszę taką cieniutką dokupić.

Landrynka, wow!

Tosienka
lista naprawdę imponująca!:szok::tak:

Rajani mnie najbardziej podobają się łobuziarskie spodnie :)

zgadzam się z nnatalie. Najlepiej wypróbować samemu. Każdemu co innego służy.

U nas do porodu chcą dłuższy T-shirt, ale ja nie zamierzam paradować z tyłkiem na wierzchu. I tak będzie spora widownia.

joanna84 słodki szlafroczek!

My w niedzielę byliśmy na zakupach. Tak właściwie niewiele kupiłam: 2 szt. prześcieradeł, nożyczki do paznokci, termometr do kąpieli, majciochy jednorazowe poporodowe, proszek do prania i płyn do płukania, 2 pary półśpiochów i czapeczkę. Chciałam jeszcze kupić ślicznego bodziaka z autkiem, ale zwróciłam uwagę na inną rzecz i zapomniałam o nim. W domu zauważyłam, ze nie wrzuciłam go do wózka. Muszę na all zamówić z dwie pary kompletów śpiochy+kaftanik, bo to co pokazała mi kobita w sklepie to nie dość, że drogie to nie za specjalnie ładne.

Jutro obfocę co nieco ;)

Do góry