reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy :)

joanna84 to jest szpital tyopowo ginekologiczno polozniczy dlatego wydaje mi sie ze wszystko daja. Sa przygotowani i wiadomo jak dostaja jakies srodki to napewni na to one ida, zreszta szpital jest chyba najlepszym szpitalem tegi typu w wklp (bynajmniej takie opinie slyszalam) wiec tez musi jakos sie reprezentowac wyposazeniem :)

reklama
ewelinkowska tak na polnej:) pisalam w jakims poscie tez Ci ze ciuszkow dla dziecka tez nie potrzeba:) jedyne co to chusteczki do dupci maluszka a tak reszte daja (w tym pampersy jednorazowe) bo wiem ze rozmawialysmy o tym szpitalu:)

Ojjjj, chyba nie doczytałam tego :-( nie bywałam w każdy dzien na forum i może przeoczyłam?
Jak będziesz coś wiedzieć więcej to pisz, bo sama jestem ciekawa co musiałabym ewentualnie wziąć do szpitala a czego po prostu nie ma sensu :) i w co oczywiście szpital zaopatruje :)
Z góry Ci dziękuję!!!

nula fajne rzeczy :)

Rajani koszula super dla małego :) fajnie, że już masz łóżeczko. I to za taką cenę :)

Natalie Ty w sumie dół będziesz miała nieruszony więc chyba zwykłe bawełniane majtasy będziesz mogła normalnie nosić. My w sumie po PN też możemy, ale to jak lekarze nie patrzą.

No to dziewczyny dopiszcie sobie do listy sztućce, kubek, talerz, ścierkę do wycierania naczyń :)

Mój K. jest bardzo smutny. Spodobał mu się w hm ten zestaw 16626519 - Kopia.jpg , ale nie wiemy czy dziewczynce pasuje Tygrysek. To takie bardziej chłopięce chyba. Nie jesteśmy za tym, żeby ubierać tylko w róże, ale jak sądzicie?

Załączniki

• 16626519 - Kopia.jpg
    16626519 - Kopia.jpg
    42,6 KB · Wyświetleń: 33
Pannacota myśle że ubranie dziewczynki w tygryska nie jest czymś złym :) tym bardziej ze pewnie w tym będzie spać :) mnie też się podoba ten komplecik :) i ja mam sporo niebieskich spiochow to nie znaczy ze nie moge ubrac dziewczynki na niebiesko :)

Pannacota mi się wydaje że taki tygrysek jest uniwersalny i jak najbardziej dla małej się nadaje :) słodki :) ja właśnie mam za dużo różowych rzeczy i teraz szukam tylko innych

Pannacota proszę Cię!!! Nawet się nie zastanawiaj! Tygrysy wymiatają ;) I ja mam tygryskowe ubranko, fakt, że więcej rzeczy kupuję koloru beż, ecru, ale mam też np. niebieskie choć nadal nie znam płci Dzidiziusia i mam nadzieję, że dowiem się dopiero po porodzie. Mam niebieskie mimo, że Ktoś może być Dziewczynką, ale ciuchy mnie się podobają i będzie je nosić czy to On czy Ona ;D A czapkę Ktosia to już nawet mój Kaprysek mierzył, choć ewidentnie jemu się ten pomysł nie spodobał :-D

Rajani ja kupiłam te rzeczy w takim miejscowym sklepie... jadę w sobotę do koleżanki po ciuszki bo mi naszykowała podobno całe pudło także jak przywiozę i uporządkuję to na pewno się pochwalę co mam :)
Pannacota ten zestaw z tygryskiem jest boski :) sama taki bym Kubie sprawiła ale myślę, że i dla dziewczynki będzie ok :)

Oj nie SonySony. Chodziło mi o to, że jak kupię sobie ten szlafrok na poród, to później mi się też w Gliwicach przyda jak na onkologii będę, więc nie - lepiej się tam nie spotykajmy ;) A ze będę i tak musiała go wyrzucić po pobycie tam (promieniowanie) to trza kupić najzwyklejszy, co by szkoda niebyło ;)

reklama
Tosienka to nie, na onkologię się nie zamierzam kłaść ;) A się zastanawiałam co to za zasady że ciuchy trzeba wyrzucić, teraz już rozumiem.

Do góry