reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy :)

reklama
kamcia & deli super zakupy:) ja w poniedziałek muszę podjechać do urzędu więc wjade na chwile do sklepu dokończyć zakupy dla małych i po leki do apteki. Lekarka powiedziała ze mogę na chwile do sklepu wyskoczyć więc ciesze sie ze mogę sama wybrać, a mm upatrzone ze tylko bede mówić ze chce to i to i tyle :)

ewelinkowska jesteśmy uratowane ;) Jak gdyby nigdy nic siedzę w pracy i przeglądam allegro i tu olśnienie - wchodzę na ZAGMĘ, patrzę skąd sprzedawca i oczom nie wierzę- WROCŁAW!!! (A szefu ZAGMY twierdził mi prosto w żywe ucho przez telefon wczoraj, że we Wrocławiu nikt już tych wózków nie sprzedaje!!!) No to biorę telefon do Sprzedawcy z Wrocka i jest!!!! potwierdza, że mają te wózki ;) HURRRRAAAA!!!! A że ja średnio raz na miesiąc jestem we Wrocławiu, czasami częściej, bo chodzenie po lekarzach to od prawie roku moje nowe hobby - na pewno wdrepnę do ich sklepu i obejrzę, podotykam, pomolestuję i napisze jak wrażenia ;D

oooooo ale super!!! a kiedy się wybierasz?? Ja chyba się na niego zdecyduję, bo zakochałam się...:-D

dziś posegregowałam ciuszki dla dzidzi i chyba na początek mi wystarczy...Mam też kurteczki i kombinezon w rozmiarze 68 2 sztuki. Jeszcze pewnie coś wyszukam i kupię, ale póki co, to TYLE!!! Łóżeczko, pościel, kocyki, podkłady do przewijania, pieluchy 156 szt dady rozmiar 2 i jedną paczkę 1 dady, do tego pieluchy tetrowe 10x i flanelowe 5x.
Muszę kupić jeszcze płyn do kąpieli Oilatum i dla siebie podkłady po porodzie i jedną koszulę, staniki ze 2 sztuki i będę już miała wyprawkę zamknięta!!! na szczęście :)

Och, zazdroszczę Wam tych wyprawek pokończonych :) ja mam jeszcze dłuuugą drogę przed sobą.

Deli i Kamcia zakupy super!

Natalie ​ja też bym wybrała biały z szufladą :) ekstra jest :) fajnie, że możesz sama podjechać do sklepu :)

Ewelinkowska we Wrocławiu będę 22.07., ale chyba nie zdążę go obejrzeć, bo wizytę u neurologa mam na 16:20 ;/ A oni sklep mają otwary do 17:00 tylko. Teraz patrzyłam czy może w soboty mają otwarte to bym się pofatygowała, ale nie... tylko od pon do pt. No nic pewnie następną wizytę u giekologa będę miała ok. 20.08 to tak sobie ustawie, żeby na spokojnie zdążyć obejrzeć ten wózek ;)
Dziewczyny myślałyście może już nad sesją z brzuszkiem i noworodkową? Jeśli tak to mam namiary na chyba najtańszego fotografa w Opolu, a zdjęcia też baaaasrdzo ładne robi. (interesowałam mnie tez Wrocław,ale tu ceny sa zabójcze!!! - nawet 6krotnie wyższe niż w Opolu)

tosienka ja mam cykl sesji z brzusiem (I, II i III trymestr :-) ) oraz umówiona jestem na sesję noworodkową. POLECAM Wspaniała pamiątka

Kamcia niezła wyprawka :) Ja byłam dziś w Pepco i są półśpiochy ładne bawełniane po 4,99 zł, kupiłam 2 sztuki ale takie większe na 74 bo małych mam już za dużo a jeszcze mam dostać :> a tak się martwiłam że nic nie mam :)

No dziewczyny szalejecie :)

Ewelinkowska a mnie najbardziej się spodobał ten taki czarno zółty :)

Ale ja tez trochę poszalałam wczoraj jak kaska na konto wpłynęła :) Wrzucam fotki ze stron internetowych, bo siedzę na wygnaniu i jeszcze nie mam paczuszek ;)

Marynareczka na 74 więc na późną wiosnę, lato i jesień powinna być ok :)
N21A001_2_1.jpg

Sukienka na 68
N22H001_1_1.jpg

Dwustronna bluza też na 68 rękawki można podwinąć :)
N31C005_1_2.jpgN31C005_1_1.jpg

Załączniki

• N21A001_2_1.jpg
    N21A001_2_1.jpg
    61,4 KB · Wyświetleń: 36
  • N22H001_1_1.jpg
    N22H001_1_1.jpg
    36,4 KB · Wyświetleń: 30
  • N31C005_1_2.jpg
    N31C005_1_2.jpg
    17,1 KB · Wyświetleń: 41
  • N31C005_1_1.jpg