reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy :)

reklama
Kamcia super zakupki i fajne koszule tez takie z all bede zamawiac. A co do tego nivea to jest plyn do kapieli? Zwrocilas uwage bo kosmetyki do kapieli sa od 1 miesiaca zycia a nie od pierwszego dnia. Oliwki i kremy sa od pierwszego dnia.

Rajani ta Nivea to jest szampon i płyn do kąpieli 2 w1 i on jest od pierwszego miesiąca życia. Na początek będę używać samej wody z mydłem, chyba że coś konkretnego wpadnie mi w oko to kupię.

Kamcia, świetne zakupy. Też zaopatrzyłam się w takie szpitalno-wyprawkowe rzeczy. Zastanawiam się, co jeszcze się przyda.

Jak u Was jest gdzieś apteka z sieci Zyskaj Zdrowie, to teraz jest promocja na bezdotykowy termometr na podczerwień ze 168 zł na 109. Mierzy tak, że nie trzeba dotykać dziecka. Mama coś powiedziała dzisiaj, że chyba kupi dla wnuczka. :)

http://stowarzyszeniezyskajzdrowie.pl/sites/default/files/ulotka_informacyjna.pdf

Ja te zakupy planowałam zrobić zanim mój mąż zaplanuje zakupy do remontu, żeby mi kasy starczyło a jemu ewentualnie brakło hehe.

Rajani
moja koleżanka kiedyś pracowała w sklepie z akcesoriami dla dzieci i odradzała mi j&j (przynajmniej na początek) bo oni mają wszystko perfumowane i bardzo dużo mam wracało do niej po inne kosmetyki.

Ostatnia edycja:
reklama
A ja wlasnie bedac ostatnio w rossmanie wszystko wachalam i odkrecilam ten plyn 3w1 i jest bezzapachowy co mnie zdziwilo bo tez slyszalam ze sa perfumowane. Inne fakt sa ale ten akurat nie.

Do góry