reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :)

reklama
kamcia & deli super zakupy:) ja w poniedziałek muszę podjechać do urzędu więc wjade na chwile do sklepu dokończyć zakupy dla małych i po leki do apteki. Lekarka powiedziała ze mogę na chwile do sklepu wyskoczyć więc ciesze sie ze mogę sama wybrać, a mm upatrzone ze tylko bede mówić ze chce to i to i tyle :)

ewelinkowska jesteśmy uratowane ;) Jak gdyby nigdy nic siedzę w pracy i przeglądam allegro i tu olśnienie - wchodzę na ZAGMĘ, patrzę skąd sprzedawca i oczom nie wierzę- WROCŁAW!!! (A szefu ZAGMY twierdził mi prosto w żywe ucho przez telefon wczoraj, że we Wrocławiu nikt już tych wózków nie sprzedaje!!!) No to biorę telefon do Sprzedawcy z Wrocka i jest!!!! potwierdza, że mają te wózki ;) HURRRRAAAA!!!! A że ja średnio raz na miesiąc jestem we Wrocławiu, czasami częściej, bo chodzenie po lekarzach to od prawie roku moje nowe hobby - na pewno wdrepnę do ich sklepu i obejrzę, podotykam, pomolestuję i napisze jak wrażenia ;D

oooooo ale super!!! a kiedy się wybierasz?? Ja chyba się na niego zdecyduję, bo zakochałam się...:-D

dziś posegregowałam ciuszki dla dzidzi i chyba na początek mi wystarczy...Mam też kurteczki i kombinezon w rozmiarze 68 2 sztuki. Jeszcze pewnie coś wyszukam i kupię, ale póki co, to TYLE!!! Łóżeczko, pościel, kocyki, podkłady do przewijania, pieluchy 156 szt dady rozmiar 2 i jedną paczkę 1 dady, do tego pieluchy tetrowe 10x i flanelowe 5x.
Muszę kupić jeszcze płyn do kąpieli Oilatum i dla siebie podkłady po porodzie i jedną koszulę, staniki ze 2 sztuki i będę już miała wyprawkę zamknięta!!! na szczęście :)

Och, zazdroszczę Wam tych wyprawek pokończonych :) ja mam jeszcze dłuuugą drogę przed sobą.

Deli i Kamcia zakupy super!

Natalie ​ja też bym wybrała biały z szufladą :) ekstra jest :) fajnie, że możesz sama podjechać do sklepu :)

Ewelinkowska we Wrocławiu będę 22.07., ale chyba nie zdążę go obejrzeć, bo wizytę u neurologa mam na 16:20 ;/ A oni sklep mają otwary do 17:00 tylko. Teraz patrzyłam czy może w soboty mają otwarte to bym się pofatygowała, ale nie... tylko od pon do pt. No nic pewnie następną wizytę u giekologa będę miała ok. 20.08 to tak sobie ustawie, żeby na spokojnie zdążyć obejrzeć ten wózek ;)
Dziewczyny myślałyście może już nad sesją z brzuszkiem i noworodkową? Jeśli tak to mam namiary na chyba najtańszego fotografa w Opolu, a zdjęcia też baaaasrdzo ładne robi. (interesowałam mnie tez Wrocław,ale tu ceny sa zabójcze!!! - nawet 6krotnie wyższe niż w Opolu)

tosienka ja mam cykl sesji z brzusiem (I, II i III trymestr :-) ) oraz umówiona jestem na sesję noworodkową. POLECAM Wspaniała pamiątka

Kamcia niezła wyprawka :) Ja byłam dziś w Pepco i są półśpiochy ładne bawełniane po 4,99 zł, kupiłam 2 sztuki ale takie większe na 74 bo małych mam już za dużo a jeszcze mam dostać :> a tak się martwiłam że nic nie mam :)

No dziewczyny szalejecie :)

Ewelinkowska a mnie najbardziej się spodobał ten taki czarno zółty :)

Ale ja tez trochę poszalałam wczoraj jak kaska na konto wpłynęła :) Wrzucam fotki ze stron internetowych, bo siedzę na wygnaniu i jeszcze nie mam paczuszek ;)

Marynareczka na 74 więc na późną wiosnę, lato i jesień powinna być ok :)
N21A001_2_1.jpg

Sukienka na 68
N22H001_1_1.jpg

Dwustronna bluza też na 68 rękawki można podwinąć :)
N31C005_1_2.jpgN31C005_1_1.jpg

Załączniki

• N21A001_2_1.jpg
    N21A001_2_1.jpg
    61,4 KB · Wyświetleń: 40
  • N22H001_1_1.jpg
    N22H001_1_1.jpg
    36,4 KB · Wyświetleń: 37
  • N31C005_1_2.jpg
    N31C005_1_2.jpg
    17,1 KB · Wyświetleń: 45
  • N31C005_1_1.jpg