reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy :)

bosmanka bardzo fajna jest ta szara sukienka i te fioletowe pół śpiochy są ładne.

Wczoraj doradzałam Rajani, żeby sobie coś zastępczego do kąpieli kupiła tak na wszelki wypadek i dzisaj sam poszłam do sklepu i sobie kupiłam ;p
Zdjęcie0267.jpg plus pierwsza szczoteczka do zębów i masażu dziąseł :-) Polowałam na nakładki na palec i myślę, że powinno się to sprawdzić.

Załączniki

• Zdjęcie0267.jpg
    Zdjęcie0267.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 46
reklama
Bosmanko, piękne ciuszki, te sóweczki są urocze. Przeglądam ciuszki Pinokio, nie mają drogo, aż ciężko czegoś nie zamówić. :) Przejrzę wszystkie działy.
Kamcia, mam taką nakładkę, myślę, że się przyda. :) Warto dbać o dziąsełka, gdy jeszcze ząbków nie ma.

Dzisiaj mama zrobiła prezent dla maluszka, bo kupiła bezdotykowy termometr na podczerwień, o którym pisałam kilka postów wstecz. Jest naprawdę super. :)

Bosmanka bardzo ładne ciuszki :-)
Kolekcja dla chłopaka mi się podoba (jaki mają koszt przesyłki?)

Kamcia szczoteczka taka się sprawdza :-)

Kamcia lol no u mnie 4,99, a najlepsze że przy kasie zapłaciłam 10,04 zł za te 2 sztuki, nie rozumiem dlaczego, jeszcze w domu raz sprawdziłam i jest cena 4,99 zł no ale nie zbiedniałam
bosmanka modniarskie ciuszki :) kolekcja Sowa boska :D
joanna153 też bym chciała taki termometr :) jest na mojej liście

A ja dzis zrobilam liste co od ktorego sprzedawcy pewnie zapomnialam o kilku rzeczach ale mniejsza z tym. Powiedzcie mi czy ciuszkow na 56 na poczatek tzn do szpitala starczy 2 x spioszki 2 kaftaniki pajacyk i np 2 polspiochy? Bo body mam od 0-3 wiec nie bede kupowac.

A we wtorek rano umowilam sie z babka z ogloszenia ma do sprzedania 3 pajacyki h&m disneya za 15 zl i dzis wyslala mi zdjecia innych ciuszkow ktore jej zostaly wiec zobaczymy.

Tosienka tez zdecydowalam sie na ta wanienke z termometrem.

Rajani to zależy od szpitala.
Masz mieć swoje ciuszki czy szpital ma swoje? Jeśli szpital ma swoje to musisz mieć tylko ciuszki na wyjście.
Jeśli ty masz mieć własne ubranka dla Adasia to min po 3 szt, ale najlepiej zadzwonić i zapytać w swoim szpitalu, bo w każdym inaczej.

często na stronach szpitali jest lista co należy meić ze sobą :) ja napewno wezme 3 body z dł rekawem i 2 z krótkim, 3 pajace, skarpetki i niedrapki i chyba to wszystko :)

reklama
dziewczyny planuję kupić nawilżacz powietrza, może któraś z was już coś takiego wcześniej stosowała i ma produkt godny polecenia, no i oczywiście w rozsądnej cenie :tak:

Do góry