reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy :)

tosienka akurat fotelik, który kupiłaś pasuje do prawie każdego wózka :-) Ja pytałam siostry i ona mówi, ze dziecko może tak do ok 8-9 miesiąca w takim foteliku. Wiadomo, ze zimą to nie, ale potem wiosną czy wczesnym latem... :baffled::baffled::baffled: Nie wiem nie wiem nie wiem:baffled: Ja mam w sumie wszystko blisko domu, bo i lekarz i sklepy. Większe centrum handlowe to od domu 3minutki autem, to nawet nie wiem czy dzidzia zdąży usnąć. No, ale fotelik nowy prawie 500zł a ten używany 200,-

reklama
die to ja wtedy z Tobą pisałam :-) że szukam nowej w dobrej cenie a teraz znalazłam używaną w dobrym stanie i z dobrą ceną.

Kurcze tak myślę i myślę i może faktycznie na razie sobie odpuszczę ten fotelik... Jak już będziesz synek i stwierdzę, że przydałby się, to może trafi się okazja i kupię.

Ostatnia edycja:
Ja nie znam nikogo kto używałby kołyski. Wszyscy mają łóżeczka, więc nie pomogę. Sama jeszcze nie mam, ale niedługo zamówię- tym razem turystyczne, bo bardziej wytrzymałe i łatwe w złożeniu.

A mi dziś przyszły pierdółki dla maluszka i dla mnie do szpitala.
Oto moje zakupki:
- wkładki laktacyjne baby ono
- płyn do kąpieli z oliwką NIVEA
- chusteczki nawilżane NIVEA z pudełeczkiem
- podgrzewacz BabyONO z koszyczkiem (jest super!)
- podkłądy poporodowe BELLA MAMA
- szczotka + grzebyk Canpol OCEAN (szczoteczka ma mięciutkie włosie,jest idealna)
- klips do smoczka autko
- smoczek Canpol Babies świecący w nocy zielony z sówką ;)
wkladki.jpgnivea.jpgnivea_chusteczki_pude_ko.jpgpodgrzewacz_elektryczny_babyono.jpgpodklady.jpgszczotka.jpgKlips-Autko-074.4927.jpg

Załączniki

• wkladki.jpg
    wkladki.jpg
    15,5 KB · Wyświetleń: 35
  • nivea.jpg
    nivea.jpg
    11,9 KB · Wyświetleń: 52
  • nivea_chusteczki_pude_ko.jpg
    nivea_chusteczki_pude_ko.jpg
    13,5 KB · Wyświetleń: 38
  • podgrzewacz_elektryczny_babyono.jpg
    podgrzewacz_elektryczny_babyono.jpg
    9,3 KB · Wyświetleń: 32
  • podklady.jpg
    podklady.jpg
    7,2 KB · Wyświetleń: 48
  • szczotka.jpg
    szczotka.jpg
    16,9 KB · Wyświetleń: 46
  • Klips-Autko-074.4927.jpg
    Klips-Autko-074.4927.jpg
    5,5 KB · Wyświetleń: 31
  • smok.jpg
    smok.jpg
    16,1 KB · Wyświetleń: 35
Ostatnia edycja:
Ja w super-farmie dziś zakupiłam, chusteczki nawilżone, CLEANIC 11.99 za 216szt, wiec tanio po 0.05gr, wzięłam 2 takie sety, w ogole dzis i jutro w super-farmie niezłe cenki, wyszłam obładowana i pierwszy raz skorzystałam z pierwszeństwa w kasie
biggrin.gif
laugh.gif
a kolejka na koniec sklepu, po pieluchy lecę jutro
yes2.gif

W realu nie było 1 i 2, od 3 sie zaczynało szaleństwo w pieluchach...

hmm tak czytam co kupujecie i widzę, że sporo osób chce korzystać z kosmetyków nivea dla dzieciaczków tylko kurcze nie wiem czy zauważyłaś persefona, że ten płyn z oliwką można stosować dopiero od 1 miesiąca życia... ja to właśnie zauważyłam i chyba kupię na początek ziajkę bo też jest płyn z oliwką a można stosować od 1 dnia życia dziecka

Szyszunia no co ty :-( nie ma już w realu pieluch :-( szlak :wściekła/y: , zaraz powiem mężowi niech zobaczy w Lubinie. Chyba że w Super Pharm jest ta promocja na kartę Life, że paczka pieluch 62szt za 29,99,-? I były jeszcze 1 i 2?

persefona fajne zakupki :-)

reklama
Do góry