reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy :)

Cześć Dziewczyny :)
Nazywam się Agushka i jestem babyboomową mamą rocznej Basi :)
Chciałabym Was zaprosić do zapoznania się z moim rękodziełem - tworzę kolorową niemowlęcą pościel, śpiworki dla dzieci i inne praktyczne akcesoria. Może Was coś zaciekawi? Zapraszam na https://www.facebook.com/pages/kumkaeu/479954725408174?ref=hl
Jeśli byłybyście zainteresowane zakupem - proszę podajcie hasło 'baby boom' a otrzymacie 10% zniżkę :)
Zapraszam!
Zobacz załącznik 562930Zobacz załącznik 562933Zobacz załącznik 562938Zobacz załącznik 562940Zobacz załącznik 562946Zobacz załącznik 562950Zobacz załącznik 562953Zobacz załącznik 562958Zobacz załącznik 562930Zobacz załącznik 562965

reklama
Carla super ciuszki :-)
Ja muszę pojechać do siostry i do szwagra i przekopać te wory z ciuszkami i coś wybrać.

Landrynka bo ja mam fazę na kupowanie chusteczek, z Nelą miałam ich o wiele więcej :)
Die Perle ladna ta karuzela, z jakiego to sklepu??
Oskaa uwielbiam przeglądać takie wory :) Obyś coś znalazła ciekawego.

Carla - super, bardzo mi sie podobaja. Ten kombinezonik jasny z misiem - gdzie go upolowalas? a ilosci chusteczek - nigdy ich nie bedzie malo !:)

carla cudne rzeczy dla maluszka- zwlaszcza kombinezonki mi sie podobaja:) ja dopiero musze kupic kombinezoniaki :p karuzelka - link do sklepu- aukcji z danymi i nazwa moze znjadziesz te fimre w pl. firma nazywa sie lazare model karuzleki sauthon (cała kolekcja z akcesoriami) http://www.amazon.de/Sauthon-Musik-Mobile-Lazare/dp/B00CF552YC/ref=sr_1_160?s=baby&ie=UTF8&qid=1370076226&sr=1-160&keywords=musikmobile
tutaj masz linka do strony tej firmy http://www.sauthon.com/de/

a tutaj produkty z sauthona na allegro Sauthon - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

agushka- nie lubie spoilerkow- ale podobnaja mi sie twoje prace:) chetnie sie rpzyjze bardziej

no to pokazuje co dzis upolowalam w sklepie zwanym kik:p tanio jak baszcz a niektore rzeczy takie super :)

P1060839.jpg dwa mega puszyste koce :)turkusowy i szary :) do tego małe ręczniczki do dzieciecej buzi- oczywiscie turkusy i biel:p

P1060838.jpg ten turkusowy to taki koco materacyk- gruby i mniejszy :) i bardzo puchaty

P1060837.jpgP1060834.jpgP1060836.jpg

Załączniki

• P1060839.jpg
    P1060839.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 35
  • P1060838.jpg
    P1060838.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 32
  • P1060837.jpg
    P1060837.jpg
    31 KB · Wyświetleń: 35
  • P1060836.jpg
    P1060836.jpg
    34,9 KB · Wyświetleń: 35
  • P1060834.jpg
    P1060834.jpg
    37,6 KB · Wyświetleń: 35
Perle, naprawdę świetne zakupy. Lubię oglądać, co kupiłyście. :) Turkusy, seledyny, niebieskie bardzo mi się podobają. Nasz pokoik dziecięcy będzie w tonacji pastelowej i seledynowej, ponieważ takie są już meble i panele ścienne. Za to zabawki będą w kolorach intensywniejszych, by maluszek stymulował sobie umiejętność rozróżniania barw i kształtów.

A ja dzisiaj zakupiłam przez Limango zajefajnego lwa do ciućkania oraz podobny zagłówek do fotelika niemieckiej firmy Fehn Fehn GmbH & Co. KG. :-) No tak mi się spodobał, że muuusiałam zamówić! To już moje drugie zakupy przez ten serwis. Wcześniej kupowałam rzeczy z również niemieckiej firmy Belly Button - półśpiworek, podkłady moltonowe i białe śpioszki frotte.
1.jpg2.jpg1 (1).jpg

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 25
  • 2.jpg
    2.jpg
    14,2 KB · Wyświetleń: 22
  • 1 (1).jpg
    1 (1).jpg
    15,3 KB · Wyświetleń: 24
Mnie się marzy karuzela z muzyką poważną, dźwiękami natury i z wyświetlającymi się obrazkami na suficie, tylko faktycznie droga. Może kupię używaną.

Carla fajne zakupy. Podobają mi się zwłaszcza spodenki ogrodniczki.

die_perle ale piękności! Cudne te ciuszki!

Die Perle piękne rzeczy, a kolory mmm sama bym takie wybrała :) Dzięki za te linki, szukałam dziś tej karuzeli na allegro i znaleźć nie mogłam.
Rajani ten kombinezon dostałam dla Neli używany, później go dałam koleżance i teraz do mnie wrócił. A jest z tesco, firma cheeroke czy jakoś tak, teraz kupisz podobny w z firmy f&f (bodziaki jak nowe to tylko tej firmy kupowałam, a jak są promocje to można tanio piękne ubrania kupić).
Joanna każde łupy cieszą :) A Twoje też fajne, też się rozglądam za jakimiś zabawkami- umilaczami dla malucha.
Antiope też przeglądam używki, ale po cichu liczę że któraś babcia się szarpnie ;) Siostra chce coś kupić w Kanadzie, więc poki co czekam i tylko oglądam.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry