reklama
die_perle
Fanka BB :)
no wlasnie bo czytalam duzo opinii bardzo pozytywnych- aventa znam to sprawdzona europjeska firma..a tomme jest brytyjski chyba - ale bardzo mi sie podobaja te buteleczki i anatominczne ksztalty smoka oraz to z odpowietrzaniem chyba kupie 2 butelki od tomiego
Akuku- jak samopoczucie??
Akuku- jak samopoczucie??
Paulinek
Styczniowe mamy'08
Butelki z Tommy sa swietne, testowalam razem z nuby przy pierworodnym. Teraz slyszalam, ze zachwalaja butelki z Dr Brown, ponoc antykolkowe. I te chyba zakupie. Choc z nuby mam juz 2, dostalam na targach dzieciecych.
Ja przy Oliwii miałam Avent ale tylko z czystego przypadku, bo była przecena. Teraz zastanawiam się nad tymi nowymi lub właśnie TT, bo tez mi się wydają dobre. NO nic na kupowanie jeszcze jest czas, a mój mąż mnie strasznie pilnuje ehhh. No nic poczekam jeszcze z zrzucaniem się na ciuszki.
Landrynka_80
Fanka BB :)
Co do TT nie mam pojecia jakie są. Widziałam wiele w sklepie.
U mata urzywałam NUK wiec nie wypowiem sie o TT.
U mata urzywałam NUK wiec nie wypowiem sie o TT.
Ja mam póki co wyprawkowego jednego Aventa i jedną większą butelkę z Biedronki. Dzisiaj czekam na przesyłkę od Smyka, pochwalę się potem zdobyczami. Zamówiłam u nich m.in. smoczek NUK, słyszałam dobre opinie i akurat był z promocji z okazji dnia dziecka. Wypróbujemy.
EDIT: Telepatia! Po tym poście przyjechał kurier! Idę rozpakowywać z mamą paczkę.
EDIT: Telepatia! Po tym poście przyjechał kurier! Idę rozpakowywać z mamą paczkę.
Ostatnia edycja:
reklama