reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :)

reklama
die ja uzywalam tomme teepe isuper sa :) same sie odpowietrzaja :)
teraz tez bede tych uzywac :) a mam aventa w domu ale dla mnie lepsze te tommy

no wlasnie bo czytalam duzo opinii bardzo pozytywnych- aventa znam to sprawdzona europjeska firma..a tomme jest brytyjski chyba - ale bardzo mi sie podobaja te buteleczki i anatominczne ksztalty smoka oraz to z odpowietrzaniem chyba kupie 2 butelki od tomiego

Akuku- jak samopoczucie??

Butelki z Tommy sa swietne, testowalam razem z nuby przy pierworodnym. Teraz slyszalam, ze zachwalaja butelki z Dr Brown, ponoc antykolkowe. I te chyba zakupie. Choc z nuby mam juz 2, dostalam na targach dzieciecych.

butelki TT bardzo fajne ale młoda jakoś nie chciała z nich jeść, ze wszystkich rodzai najbardziej podpasował jej AVENT - ciekawe jak będzie teraz :) kupiłam tą nową butelke AVENT natural, kształtem bardzo podobna do TT :)

Ja przy Oliwii miałam Avent ale tylko z czystego przypadku, bo była przecena. Teraz zastanawiam się nad tymi nowymi lub właśnie TT, bo tez mi się wydają dobre. NO nic na kupowanie jeszcze jest czas, a mój mąż mnie strasznie pilnuje ehhh. No nic poczekam jeszcze z zrzucaniem się na ciuszki.

Ja mam póki co wyprawkowego jednego Aventa i jedną większą butelkę z Biedronki. Dzisiaj czekam na przesyłkę od Smyka, pochwalę się potem zdobyczami. :) Zamówiłam u nich m.in. smoczek NUK, słyszałam dobre opinie i akurat był z promocji z okazji dnia dziecka. Wypróbujemy. :D

EDIT: Telepatia! Po tym poście przyjechał kurier! Idę rozpakowywać z mamą paczkę. :cool2:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry