reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy :)

reklama
die ja uzywalam tomme teepe isuper sa :) same sie odpowietrzaja :)
teraz tez bede tych uzywac :) a mam aventa w domu ale dla mnie lepsze te tommy

no wlasnie bo czytalam duzo opinii bardzo pozytywnych- aventa znam to sprawdzona europjeska firma..a tomme jest brytyjski chyba - ale bardzo mi sie podobaja te buteleczki i anatominczne ksztalty smoka oraz to z odpowietrzaniem chyba kupie 2 butelki od tomiego

Akuku- jak samopoczucie??

Butelki z Tommy sa swietne, testowalam razem z nuby przy pierworodnym. Teraz slyszalam, ze zachwalaja butelki z Dr Brown, ponoc antykolkowe. I te chyba zakupie. Choc z nuby mam juz 2, dostalam na targach dzieciecych.

butelki TT bardzo fajne ale młoda jakoś nie chciała z nich jeść, ze wszystkich rodzai najbardziej podpasował jej AVENT - ciekawe jak będzie teraz :) kupiłam tą nową butelke AVENT natural, kształtem bardzo podobna do TT :)

Ja przy Oliwii miałam Avent ale tylko z czystego przypadku, bo była przecena. Teraz zastanawiam się nad tymi nowymi lub właśnie TT, bo tez mi się wydają dobre. NO nic na kupowanie jeszcze jest czas, a mój mąż mnie strasznie pilnuje ehhh. No nic poczekam jeszcze z zrzucaniem się na ciuszki.

Ja mam póki co wyprawkowego jednego Aventa i jedną większą butelkę z Biedronki. Dzisiaj czekam na przesyłkę od Smyka, pochwalę się potem zdobyczami. :) Zamówiłam u nich m.in. smoczek NUK, słyszałam dobre opinie i akurat był z promocji z okazji dnia dziecka. Wypróbujemy. :D

EDIT: Telepatia! Po tym poście przyjechał kurier! Idę rozpakowywać z mamą paczkę. :cool2:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry