reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy :)

die śliczne rzeczy ostatnio takie nówki w ciuchawcu u mnie widziałam

natalie .... hmmm ja jeszcze troche i zaczne też kupować ... tylko nie wiem jakie jeszcze...

w pepko jest fajna nowa kolekcja

reklama
Dzisiaj byłam hardkorem i poszłam do mojego ciupka z samego rana (nowa dostawa), bym mogła coś nowiuśkiego upolować i oto rezultat polowania (pokazuję tylko część, bo jeszcze upolowałam kilka białych bodziaków i koszulek): :-D

- nowiutkie ogrodniczki, rozpinane dodatkowo w kroczku za 1 zł
100_6246-001.jpg

- nowe body z samochodami - 2 zł
100_6250-001.jpg

- nowy komplet body + kaftanik + czapunia - 7 zł
100_6248-001.jpg

- nowe body z długim rękawem - 3 zł
100_6247-001.jpg

Troszkę tylko w reklamówce się pogniotły, ale i tak czeka wielkie pranko i prasowanko. :)

Załączniki

• 100_6246-001.jpg
    100_6246-001.jpg
    32,9 KB · Wyświetleń: 42
  • 100_6250-001.jpg
    100_6250-001.jpg
    29,5 KB · Wyświetleń: 37
  • 100_6248-001.jpg
    100_6248-001.jpg
    23,4 KB · Wyświetleń: 36
  • 100_6247-001.jpg
    100_6247-001.jpg
    30,1 KB · Wyświetleń: 34
Takie ciuszki można upolować w mojej małej mieścinie. :) Nieraz wychodzę z pełną reklamówką nowych rzeczy i płacę niecałe 10 zł. No i mam dodatkowy rabat. :)

Robię kosztorys całej wyprawki, która zresztą stworzyłam z Waszą pomocą ;) I mam pytanie, bo natrafiłam na monitor oddechu firmy ANGELCARE z opcja elektronicznej niani. Czy bardziej skłaniałybyście się ku monitorze oddechu i osobno elektronicznej niani czy może 2 w 1?

Powiem tak ja chyba nie będę inwestować w monitor oddechu. Myślę, że nie będę w grupie ryzyka (o ile dziewczę nie przyjdzie na świat za wcześnie) Elektryczna niania jest spoko, tylko się zastanawiam czy znajdzie to u mnie zastosowanie. Mieszkanie 63m w jednym poziomie... Wczoraj jak próbowałam wybrać szkołę rodzenia to natknęłam się na oferty wypożyczenia takiego sprzętu i chyba to lepiej się opłaca, szczególnie że taki monitor oddechu to przydaję się w pierwszym, drugim, max trzecim miesiącu życia. Pomyśl może nad takim rozwiązaniem...

Nie pomyślałabym że 5 10 15 moze miec strone internetowa.. a jednak.
Szkoda że wszystko tam takie drogie.

Super zakupy limpkowe. tesknie za lumpkami.

reklama
Bosmanka ja koniecznie chcę monitor oddechu, dla swojego własnego zdrowia psychicznego. Jak zajmowałam się synkiem siostry, to budziłam się co pięć minut, żeby sprawdzić, czy mały oddycha. Taki schiz. Jak sobie kupię ten monitor oddechu, to może będę trochę spokojniej spać wiedząc, że urządzenie sprawdza czy dziecko oddycha za mnie.

Do góry