reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy :)

No to chwalę się ciuszkami dla bąbelki :)

Kupiłam za 30zł w Smyku
dsc0524xcoe.jpg

Kupiłam w TKmax - przesłodki dresik
dsc0527rf.jpg

Poniżej wszystko po moim chrześniaku :) - 6 lat na mnie czekały ;)

Pluszowy kombinezonik
dsc0551u.jpg

Pluszowa kurteczka
dsc0528rp.jpg

Dresik...
dsc0540br.jpg

...i do niego taka kaftanikowa ciepła bluza
dsc0544iu.jpg

Kolejne dresiwo
dsc0538r.jpg

dsc0545cn.jpg

dsc0547a.jpg

dsc0536t.jpg

Też będziemy ubierać ogrodniczki ;)
dsc0533d.jpg

reklama
bosmanka same piękności masz! Bożeee mogłabym cały czas patrzeć na takie ciuszki. Moja siostra kupiła pluszowy kombinezonik podobny do twojego, ale okazało się, że Tymek do zimy bardzo dużo urósł i nawet ani razu nie założyła go hehe i teraz ja dostałam w spadku, nowiutki, nie ruszany :)

nula ja kupiłam starter 4 w op 2 takie i 2 takie butelki do tego smoczek i szczotka dlatego miałam też od razu te 250 ml. A co do karmienia piersią też chciałam karmić ale nie miałam tyle mleka żeby małemu wystarczyło z piersi i musiałam włączyć MM także dobrze że miałam od początku butelki.

Bosmanka śliczne ciuszki :-)

Jak się zmotywuję to popstrykam zdjęcia ubranek po Maciejku :-)
IMG_1455.JPGIMG_1456.JPGIMG_1502.jpgIMG_1513.jpgIMG_1514.JPGIMG_1516.jpgIMG_1520.jpgIMG_1524.JPGIMG_1551.jpgIMG_1553.jpgto malutka cząsteczka ubranek jakie mam po Maciejku i mam ich zdjęcia na kompie więcej popstrykam :-)

Załączniki

• IMG_1455.JPG
    IMG_1455.JPG
    53 KB · Wyświetleń: 26
  • IMG_1456.JPG
    IMG_1456.JPG
    82,4 KB · Wyświetleń: 29
  • IMG_1502.jpg
    IMG_1502.jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 30
  • IMG_1513.jpg
    IMG_1513.jpg
    16,1 KB · Wyświetleń: 26
  • IMG_1514.JPG
    IMG_1514.JPG
    91,6 KB · Wyświetleń: 30
  • IMG_1516.jpg
    IMG_1516.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 29
  • IMG_1520.jpg
    IMG_1520.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 33
  • IMG_1524.JPG
    IMG_1524.JPG
    86,3 KB · Wyświetleń: 31
  • IMG_1551.jpg
    IMG_1551.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 26
  • IMG_1553.jpg
    IMG_1553.jpg
    18,7 KB · Wyświetleń: 32
śliczne te ciuszki :-)
Już nie mogę sie doczekać aż ja zacznę przebierać te co dostanę od siostry. No i jak wyruszę na shopping :-D:-)

te ciuszki są normalnie śliczne :) boskie po prostu. Ja muszę się wybrać do moich rodziców na strych i wyciągnąć ciuszki po moim bracie (na marginesie brat ma 12 lat) ale miał extra ciuszki i mama odkładała, ale to zapewne po 15 czerwca jak już będzie po terminie oddawania pracy mgr i będę mogła przestać myśleć o studiach.
żabcia teraz rozumiem dlaczego miałaś tyle butelek, jak w komplecie kupowałaś to się nie dziwię. Ja zobacze jeszcze jak będzie ale na razie mam tą 1 przy laktatorze i może starczy. Twoje też mi się bardzo podobają, sama będę się musiała rozejrzeć za takimi komplecikami dresikami dla mojego synka bo nie wiem czy mama coś ma
bosmanka ciuszki przepiękne, ja będę mieć synka także inne będę kupować

Żabcia, mam takie same tygryski dla synka - półśpioszki i bluzeczkę. :) Jeszcze duuużo większych ciuszków dostanę po bratanku, więc skupiam się teraz na najmniejszych rozmiarach. A rożek (z wkładką kokosową) mam taki z miśkiem. :) Odkupiłam od gostka z Gumtree, całkowicie nowy, zafoliowany za 20 zł:

rozek_new_1.jpg

Załączniki

• rozek_new_1.jpg
    rozek_new_1.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 19
A ja teraz mam problem bo sobie przeglądam pościele dla dzieci i nie wiem co robić czy opłaca mi się kupować pościel 120/90 dla Okruszka czy tą co ma Maciuś dać dla dzidzi a jemu kupić np. 135/100 czy po prostu kupić już normalną pojedyńczą pościel może któraś z mamusi mi doradzi.

No i jeszcze koleżanka która też jest w ciąży i ma termin na styczeń a ma już córeczkę która w lipcu skończy 2 latka dała mi do myślenia żeby zaopatrzyć się w wózek podwójny no ale nie wiem qrcze mam spacerówkę i osobno drugi z głębokim a sama i tak się z 2 maluchów nie nachodzę i nie wiem czy szukać coś czy poczekać i zobaczyć jak to będzie po porodzie.

joanna fajny rożek :-)

reklama
żabcia - ja kupiłam właśnie dla mojego 3 latka łóżko nowe 160 cm i pościel dużą, ale jak to wsadziłam w te łóżko to stwierdziłam, że jeszcze za wcześnie i mamy pościel 135/100 może ciut większą, a jak maluszek się urodzi to przejmie łóżeczko ze szczeblami po bracie :p
Jeśli nie jesteś na razie zdecydowana to nie kupuj wózka, zobaczysz jak wyjdzie w praktyce, w dzisiejszych czasach to nie problem żeby pojechać do sklepu i kupić co potrzebne.

Śliczne te ciuszki dziewczynki!

Bosmanka - widzę, że u Ciebie już żelazko poszło w ruch :)

Do góry