reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy :)

Dzięki dziewczyny;) najbardziej cieszę się ze te dwa kocyki kupiłam bo bałam się ze już nie będzie ich;) chociaż mama ma w planach sama mi jeszcze takie zrobić;) mój S trochę marudzil ze mieliśmy chwile jeszcze poczekać ale ja już nie mogłam się doczekać ;)

reklama
nnatalie04 śliczne te ciuszki. Ja wstyd się przyznać, ale nie mam jeszcze nic :( Moja mama jest trochę przesądna, i myślę że to przez nią tak zwlekam. Ale mam już upatrzony wózek, nosidełko, i chyba wreszcie kupię. A z ciuszkami zaczekam, bo płeć jeszcze nie na 100%, chyba że białe ...

nnatalie śliczne ciuszki. Dla dziewczynek takie cudne ubranka są.

Ja chyba powoli zacznę kupować po połówkowym :-) W weekend pisałam wyprawkę i wyszło mi na 3 strony :szok: Nie chcę wszystkiego na raz kupować, bo jednorazowo to duży wydatek. A tak co jakiś czas po kilka rzeczy i damy radę :-):-)

oska ja też już powoli kupuje bo jak bym miała na raz wszystko to by nie było szans, jednak wyprawka dużo kosztuje

Kurcze jak patrze na te wasze zakupy to nie mogę się doczekać poniedziałku żeby płec poznać. Potem ruszam na zakupy. Jak chłopak to będe mieć większe pole do popisu bo na dziewczynkę mam masę ubrań.

Oskaa mi też wyszły 3 strony - wzięłam i spięłam w jedno to co Dziewczyny wcześniej pisały ;) Na razie też nic nie kupuje - choć strasznie mnie już korci ;) Ważne, że wiem co mam kupić ;) Na razie moje oko cieszą Wasze zakupy ;D

Landrynka bardzo ładne, nigdy nie rozglądałam się w H&M za wyposażeniem dla dziecka... chyba się tam przejdę :)

reklama
Do góry