reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy :)

die perle ja właśnie miałam mieć takie,tylko z serduszkiem do ślubu. Koniec końców z nich zrezygnowałam, bo a) oryginały kosztowały 500-600zł b) nie było mojego rozmiaru c) jedyne podobne do moich upatrzonych były jakieś400km dalej ,a bez przymierzania ani rusz:))
widziałam podróby, ale kurde... nie wiem jak stopa w plastiku będzie się zachowywać.. cO nie zmienia faktu,że są śliczne :tak:

reklama
noooooooooooooooooo chcialabym..ale jeszcze chwilowo sie wstrzymam musze przetrawić ich cene....i jak przetrawie to byc moze zakupie:D podrobek bym nie kupila wlasnie ze wzgledu na to ze to gumiaki- i typowe buty letnie, jedne melliski vivienn westwood mam tylko plaskie balerinki i wiem ze nieodparzaja ani niezasmierduja nogi.

Dziewczyny, ktora z was kupila dzinsy h&m na allegro? Nie moge tego postu znalezc... jak sie sprawuja? One sa z granatowego strechowego dzinsu? Jakos na zdjeciu nie widac za dobrze.

reklama
Do góry