reklama
żabcia_tbg
Maciusowa Mama
die fajny przewijak.
Landrynka widzę że kupiliście koszyk, na pewno będziesz zadowolona mój leży schowany w schowku a osłonki w szafie z pościelą. Ja byłam bardzo zadowolona z kosza przy Maciejku.
Ja na razie nic nie kupuję czekam aż poznam płeć :-)
Landrynka widzę że kupiliście koszyk, na pewno będziesz zadowolona mój leży schowany w schowku a osłonki w szafie z pościelą. Ja byłam bardzo zadowolona z kosza przy Maciejku.
Ja na razie nic nie kupuję czekam aż poznam płeć :-)
tosienka88
Fanka BB :)
Antiope ależ oczywiście, że mam - już od dawna mi wpadł w oko (tzn. jakieś pół roku odkąd synek mojej kuzynki się urodził) no a od jakiś 2tyg. mam go w ulubionych - tak na wszelki wypadek ;p Sklep dziecięcy. Internetowy sklep dla dzieci i niemowląt. | ***** - Wielofunkcyjne - Wózek GRANDER Tutek - Tutek Chcemy mieć tylko jedno dzieciątko, więc i jeden jedyny wózek mieć będziemy, nie licząc oczywiście spacerówki, której też pewnie sobie nie odmówię ;D
Pannacota
Die perle świetny przewijak!!! Masz super szwagierkę. Ach, ale byłoby fajnie jakby ktoś coś nam zaproponował, ale póki co ciszaaaa. Oprócz moich kochanych rodziców, którzy chcą kupić wózek i łóżeczko. I moja mama chce kupić takie sanki http://csimg.webkupiec.pl/srv/PL/290549361018/T/340x340/C/FFFFFF/url/sanki-dla-dzieci-na.jpg
tosienka88
Antipe to jeszcze z innej strony trochę info o tym wózku TUTEK Grander Black (kolor gb5 czarny-czerwony na czerwonym stelażu) GONDOLA + SPACER�WKA - chiccomio.com.pl Dziewczyny a te kosze mojżeszowe to chyba krócej niż kołyska, tak? Czy mniej więcej na tyle samo czasu wystarczają. Na pewno będę chciała jedno z nich do sypialni i myślałam tylko nad kołyską, a teraz już sama nie wiem
Landrynka_80
tosienka co do kosza to zalezy jaki spód się kupi. Ja kupiłam z płozami. ale sa standardowo ze stelarzem.
Kobita od której kupowałam mówiła że standardowo do 6 miesiaca mozna dziecie trzymać. Ale jej było w koszu do 9 bo było dość krótkie. Taki kosz ma w srodku materac.
Ale z czego tego juz nie wiem.
Edit: dla mnie było wazne to ze dziecie bedzie mogło spać na dole w salonie i w sypialni naszej... gdzie miejsca mamy ok 2 metrów. I łóżeczko nie wejscie na pewno.
Nie wyobrazam sobie ciagać wózka do salonu. wszedzie mamy wykładziny. Wiec prac dywany i czyscic kółka ... to dla mnie zbyt duzo.
Łóżeczko dla dziecka bedzie stało w najwiekszym pokoju - razem z Matem. Wiec staram sie aspektu oszczedzania czasu o pracy wprowadzac w wybory zakupów.
Kobita od której kupowałam mówiła że standardowo do 6 miesiaca mozna dziecie trzymać. Ale jej było w koszu do 9 bo było dość krótkie. Taki kosz ma w srodku materac.
Ale z czego tego juz nie wiem.
Edit: dla mnie było wazne to ze dziecie bedzie mogło spać na dole w salonie i w sypialni naszej... gdzie miejsca mamy ok 2 metrów. I łóżeczko nie wejscie na pewno.
Nie wyobrazam sobie ciagać wózka do salonu. wszedzie mamy wykładziny. Wiec prac dywany i czyscic kółka ... to dla mnie zbyt duzo.
Łóżeczko dla dziecka bedzie stało w najwiekszym pokoju - razem z Matem. Wiec staram sie aspektu oszczedzania czasu o pracy wprowadzac w wybory zakupów.
Ostatnia edycja:
reklama
tosienka88
Antiope służe pomocą gdy tylko mogę Landrynka a mogła byś mi jakiś link podrzucić?Bardzoby mnie interesował taki kosz, jest śliczny i praktyczny, tylko nie chciałabymstrzelić gafy i kupić takie na krótszy okres czasu… Ale tak do pół roczku toakurat. Miałam w planie od razu na narodziny dziecka zrobić pokoik, ale chyba ztym zaczekam do wiosny… No nie wiem w każdym razie u nas w sypialni na pewnoprzydałby się taki kosz