reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy :)

Deli ja strasznie bym chciała mieć nowy wózek. Pewnie przy kolejnym dziecku to się patrzy na to inaczej.

Landrynka fajny koszyk

[FONT=&quot]Pannacota ja w necie znalazłam, że sam stelaż to 8,9kg więc nie najgorzej. A co do przypinania i tego jak wózek sikę składa, to byłabym bardzo wdzięczna, gdybyś koleżankę zapytała. Dzięki.[/FONT] :-)

reklama
no to do mojej poscieli ROCK STAR BABY w sobote przyjechał przewijak:p Szwagierka przywiozła kombajn do przewijania i kąpania dziecka firmy ROBA z serii ROCK STAR BABY...jest wielki i narazie nie wiem jak go sesnownie ulokować w sypialni..czeka nas przemeblowanie... robaprzewijak.jpgrobap2.jpg

Załączniki

• robaprzewijak.jpg
    robaprzewijak.jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 36
  • robap2.jpg
    robap2.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 35
A mnie się marzy taki wózek TUTEK xpero-kolor-xp1-.jpg ale na to jeszcze czas (może od kuzynki odkupię jak się uda - sama go bardzo poleca) A dziś zamierzam kupić krem na rozstępy ;p

Załączniki

• xpero-kolor-xp1-.jpg
    xpero-kolor-xp1-.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 31
die_perle ładny ten przewijak…:-)
[FONT=&quot]
Tosieńka a masz jakiś link ze specyfikacją tego wózka?[/FONT]

Pierwszy ciążowy zakup za mną. :-) Właśnie wygrałam aukcję z detektorem tętna maluszka. Super się złożyło, bo się okazało, że nie dość, że sprzedająca z mojego miasta, to jeszcze jej mama mieszka na mojej ulicy, więc sobie mogę osobiście odebrać. Zawsze to zaoszczędzonych 10 zł. :-)

reklama
Do góry