reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy :)

Die_perle może weź numery do tych h&m i zamiast tam jeździć bez sensu, to sobie zadzwonisz, albo im zostaw swój numer, niech zadzwonią jak buty dojdą. Ja tak czasami robiłam i nigdy nie było z tym problemu, dzwonili kiedy ich tylko poprosiłam.

reklama
zamówilam sobie te buty online- jak dojda do soboty to super- a jak nie i tak w piatek pojade i je kupie jak beda- a potem oddam do sklepu i po klopocie!

Eh dziewczyny, ale Wy jesteście pozytywnie zakręcone ;) A ja na znak zainteresowania ciążą i uwierzenie, ze może jednak będzie dobrze kupiłam wczoraj, a już dziś mam poradnik "Twoja ciąża tydzień po tygodniu" Akurat dziś idę do mojego rodzinnego lekarza i będę miała co czytać na poczekalni ;D

Die_perle Ty spryciulo ;-)
Tosieńka
ja dostałam poradnik o ciąży już na dzień kobiet od D. :-)

Joanna_84 słyszałam, że świetne jest "Ciężarówką przez 9 miesięcy"

no to ja sie pochwale moja skromna ciężarówkowa biblioteczka:
1. kaz_cooke_cover_2_rgblores_48770eae0fe50.jpg przyjemna zabawna lektura- polecam jesli ktos lubi sie pośmiać moj ulubiony cytat:(...) " Dr Otręba wskazuje na główkę, dwie rączki i dwie nóżki. Nagle, zupełnie jak w filmach o przybyszach z kosmosu, główka obraca się w naszą stronę. :
-Ja pie*rdolę, to niemożliwe- wykrzykuję, a wszyscy nagle milkną..Dociera do mnie że nie mówi się "Ja pier*dolę!" w czasie USG.(...)
2.schwangerschaft.jpg bardzo fachowa pozycja- duzo rzetelnych informacji- niestety nie znalazlam polskiego odpowiednika

3.
3.k_ciaza_tydzien_po_tygodniu.jpg takie lajtowe pitu pitu- z empiku za 5 zł :)
4.Twoja-ciaza-tydzien-po-tygodniu_Buchman.jpgstandardowy poradnik tydzien po tygodniu- moja ma miekką okładke wiec zabieram ją ze sobą do wanny- to jej ogromny plus
5.ciąża-przewodnik.jpg troche podtażały i podciągnięty zdecydowanie pod hamerykańską albo brytyjską modłę- aczkolwiek może byc

ps. nie nie kupiłam wszytkich- nie ejstem poryta- dostałm od znajomych itp. :)

Załączniki

• kaz_cooke_cover_2_rgblores_48770eae0fe50.jpg
    kaz_cooke_cover_2_rgblores_48770eae0fe50.jpg
    30,3 KB · Wyświetleń: 22
  • schwangerschaft.jpg
    schwangerschaft.jpg
    18 KB · Wyświetleń: 24
  • ciąża-przewodnik.jpg
    ciąża-przewodnik.jpg
    14,3 KB · Wyświetleń: 33
  • k_ciaza_tydzien_po_tygodniu.jpg
    k_ciaza_tydzien_po_tygodniu.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 24
  • Twoja-ciaza-tydzien-po-tygodniu_Buchman.jpg
    Twoja-ciaza-tydzien-po-tygodniu_Buchman.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 38
Ostatnia edycja:
reklama
Deli, udane zakupy :-)
[FONT=&quot]Pieknaszyszunia to muszę tą książkę sprawić mojej przyjaciółce, bo ona też się już długo bidula stara[/FONT] ;-)

Do góry