reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy :)

deli śliczne te pościele.
A mnie się na razie udaje powstrzymać bez problemu, bo sobie postanowiłam, że nie kupię nic do końca czerwca, dopóki się lokatorka nie wyprowadzi, bo najzwyczajniej w świecie nie mam gdzie tego trzymać.

reklama
dobra koniec o dzieciowych zakupach- wlasnie znalzlam cos co mi pasi w 100% do mojej sukienki na komunie Młodej -przyszedl mi katalog z h&m z karta rabatowa na 25%:p i znalazłam w nim żakiet oraz buty- jutro lece mam nadzieje ze będą fajne i kupie i bedzie z głowy uwaga pokazuje:)

żakiet.pngbuty.pngbuty2.png

Załączniki

• żakiet.png
    żakiet.png
    28,1 KB · Wyświetleń: 42
  • buty.png
    buty.png
    19,9 KB · Wyświetleń: 35
  • buty2.png
    buty2.png
    32 KB · Wyświetleń: 30
czesc dziewcxzyny- wrocialm z miasta :( marynarka jest- sliczna zmierzylam i cala podjarana zaczelam szukac tych butow..a ich kuwa nie ma! oblecialam 4 h&m i nigdzie ich nie ma jeszcze!!!1 jestem zla..nie kupilam tej marynarki..poczekam jeszcze do piatku moze buty dojdą???? :(

reklama
Do góry