reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy :)

reklama
Amethyst mam bardzo podobna sukienke. Zreszta z pierworodnym tylko w takich kopertowych chodzilam.
C&A nie lubie maja dziwne fasony i beznadziejne materialy. Pozatym te duze kwadratowe angielskie modele:no: Tu jest sklep ktory nazywa sie JBC i mja super kolekcje dla mam.

JBC
Coc widze ze w sklepie duzo wiecej rzeczy.

Ostatnia edycja:
Kurcze, a ja widziałam tyle ładnych rzeczy na allegro, ale nie przemogę się w kwestii kupowania przez internet. Wszystko inne, owszem kupuję. Jednak ubrania, buty, muszę mierzyć i zobaczyć jak na mnie wygląda. Zawsze mam problem ze spodniami, bo mam długie nogi, chudy tyłek i często jak jakieś spodnie są odpowiedniej długości i wisi mi to na tyłku.

Dziewczynki ja wiem ze jeszcze za wczesnie ale moze ogladalyscie jakies pociele dla maluszków? moze macie jakies fajne linki do poogladania? ja sobie dzis szukalam ale jakos nic nie znalazm takiego ach i och ..a jak znalazlam no to nie koniecznie da sie kupic- albo nie wiem gdzi mozna to kupic...moze wy cos ciekawego znalazlyscie? jakies takie sety do lozeczek- z oslonkami posciela baldachimem moz ejeszcze jakimis dodtakami?

Porozglądać się zawsze można. :) Myślę, że od II trymestru można powoli kompletować wyprawkę. Mnie pod koniec III pewnie nie będzie się chciało już "turlać" po sklepach. :-) Znalazłam jakiś czas temu poprzez Ceneo dosyć tani sklep dla mam i dzidziusiów: http://www.lulajbaby.com Tam jest prawie wszystko i porównaniu ze Smykiem na serio tanio. Co do większych akcesoriów wyprawki (mebelki, łóżeczko, bujaczek, wózek itd.), to będę miała po synku brata. Mnie pozostaną raczej do kupna tylko ciuszki, środki higieniczne itp.

Die_perle, a jesteś pewna, że chcesz pościel? Z tego co widziałam, to wszędzie są odradzane, wręcz krytykowane (na początku dziecko nie powinno spać na poduszce ze względu na kręgosłup, kołderką może się przykryć i przydusić, itd.). Ja się ograniczę do zakupu prześcieradeł i śpiworków, bezpieczniej i taniej :-)

reklama
Do góry