reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy :)

C&A ma drogo on-line, ale w sklepie stacjonarnym jest troszkę więcej ubrań, może jeszcze zimowa kolekcja i duuużo przecen. Spodnie, które kupiłam kosztują on-line 179zł, a ja dałam 69,90zł.

P.S.
Chciałam dodać link, ale nie działa :(

Ostatnia edycja:
reklama
Ja proównywalm ceny w stacjonarnym jak szlam po spodnie - w h&m placilam 19,90 eu a w c&a byly bo 29,90 albo 39,90 wiec drozsze o 10-20 eu

Faktycznie spore różnice. Ja porównywałam tylko te sklepy w Katowicach i H&M to straszna porażka jeśli chodzi o serię Mama.

grunt zeby sobie kalkulować... za zaoszczędzone można dokupić wiecej:p

Przesyłka w HM w uk bez wzgledu na ilosc Ł3,90. i juz dzis dostałam maila ze pakuja. Nawet nie chcą płatności odrazu. Dostanę fakture do domku:) i 20 dni termin płatności.
Nie wspomne że mogłam wybrać płatnosc na raty:p chyba przesadzają.

U nas to samo z h&m onlinowym- a dotego wysylaja mi kody rabatowe i do kazdego zamowienia mozesz sobie wpisac kod- i zazwyczaj wychodzi mi bez kosztow przesylki- bo kod wsyztko niweluje:) rachunek miesieczny wsytawiaja a platnosc to do 30 dni wiec spoko loko:)

Co do c&a faktycznie cięzarną kolekcję maja troche większą niż h&m ale przewaznie to sa to sporoe rozmiarówki- ja w nich pływam nawet jak na metce pisze ze M, no i najczęsciej to są te takie tuniki rozszerzane jak sukienka na dole- odcinane pod biustem- moze na pozniejsza ciaze to ok ale teraz wygladalam w nich jak w worach- zresztą wole takie bardziej obcisle:)

a na ten shircik z spiacem maluszkiem sie czaje choc cenowo troche przesadzaja:p tyle za spodnie dalam :D

reklama
Do góry