reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy :)

Die mieszkamy w UK i to na takim zadupiu.... naprawdę na zadupiu. Dobrze że mam cara i moge do mista wyskoczyć czasami.

Przejrzałam sklep internetowy i już mam pare pomysłów. Jeszcze tylko skonsultuje to z moim P. Kto za to zapłaci:p Znowu wyjdzie, że on kupi:p

Zobaczymy:))) Od kiedy dowiedział się o Fasolce:) ciągle coś dostaje. Role się zamieniły:)) I narzekać na niego w kwestii płacenia nie moge:)

reklama
Fajna ta opcja onlinowych zakupow w HAUNDEMIE :p pytałam gdzie mieszkasz bo z tego co wiem w Polsce niestey jej nie ma....ja po sklepach nie lubie chodzic i najczesciej kupuje online - no moze nie najczesciej ale bardzo czesto...Po dzisiejszych zakupach dopadły mnie nawet wyrzuty sumienia- i napisalam do mezulka ze zakupilam sobie pare rzeczy - na szczescie powiedzial ze bardzo ładne i najwazniejsze zebym ja sie czula pieknie i wygodnie:)

die perle..... ubrania śliczne tez bardzo mi sie podoba ta sukienka w paski....
i tez dwie z kwiatami

ja dziś sobie tez kupiłam az oliwkę w żelu hehehe

ale muszę kupić jakies getry sobie ciążowe

Ja się dzisiaj wybrałam po jakieś rzeczy ciążowe do Katowic. Byłam tylko w Silesii i na 3 Stawach, bo słabo znam to miasto. H&M w Silesii w ogóle nie ma serii Mama, jest na 3 Stawach, ale bardzo okrojona do 3-4 stojaków z ubraniami, rozmiarówki kompletnej brak. Kupiłam za to spodnie jeans'owe w C&A, bardzo wygodne, polecam. Jest kilka sklepów z kolekcją ciążową w Silesii, ale bardziej nastawiają się na tuniki, T-shirty niż na coś "na dół". Nie wyszłam oczywiście z niczym;-) Teraz może być już wiosna :-)

Hejka,

a moje zakupy skończyły się dziś tona bagietek i gotową lazanią.
Butów nie kupiliśmy... dla mnie. Dla P. i owszem.

Zakupy w internetowym sklepie hm zaplanowane na jutro...

Landrynka u nas nie ma sklepu wysylkowego, musze zamawiac z Holandii:-(.Widze ze we Fr tez nie maja wysylkowego. Wtedy dochodza koszty przesylki i wogole sie nie oplaca. Pojade do innego h&m jak znajde chwilke. Ten bez kolekcji ciezarowkowej byl poprostu najblizej.

Ostatnia edycja:
reklama
Landrynka super ciuszki :)
U nas tez jest primarkt- w niemczech są tylko dwa - w hannoverze i jeszcze w jakims tam miesciew wlasnie- kupuje tam najczesciej ubrania dla Mlodej bo tanio jak barszcz- i fajny wybor:)

Co do h&m to wydaje mi sie ze z sieciowek ma najlepsza i najtansza oferte dla ciężarówek- nawet c&a ma drozej- co dla mnie dziwne bo uwazam ze to jakosciowo gorsze rzeczy a i stylistycznie niedokonca moja bajka

Do góry