reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :)

Die mieszkamy w UK i to na takim zadupiu.... naprawdę na zadupiu. Dobrze że mam cara i moge do mista wyskoczyć czasami.

Przejrzałam sklep internetowy i już mam pare pomysłów. Jeszcze tylko skonsultuje to z moim P. Kto za to zapłaci:p Znowu wyjdzie, że on kupi:p

Zobaczymy:))) Od kiedy dowiedział się o Fasolce:) ciągle coś dostaje. Role się zamieniły:)) I narzekać na niego w kwestii płacenia nie moge:)

reklama
Fajna ta opcja onlinowych zakupow w HAUNDEMIE :p pytałam gdzie mieszkasz bo z tego co wiem w Polsce niestey jej nie ma....ja po sklepach nie lubie chodzic i najczesciej kupuje online - no moze nie najczesciej ale bardzo czesto...Po dzisiejszych zakupach dopadły mnie nawet wyrzuty sumienia- i napisalam do mezulka ze zakupilam sobie pare rzeczy - na szczescie powiedzial ze bardzo ładne i najwazniejsze zebym ja sie czula pieknie i wygodnie:)

die perle..... ubrania śliczne tez bardzo mi sie podoba ta sukienka w paski....
i tez dwie z kwiatami

ja dziś sobie tez kupiłam az oliwkę w żelu hehehe

ale muszę kupić jakies getry sobie ciążowe

Ja się dzisiaj wybrałam po jakieś rzeczy ciążowe do Katowic. Byłam tylko w Silesii i na 3 Stawach, bo słabo znam to miasto. H&M w Silesii w ogóle nie ma serii Mama, jest na 3 Stawach, ale bardzo okrojona do 3-4 stojaków z ubraniami, rozmiarówki kompletnej brak. Kupiłam za to spodnie jeans'owe w C&A, bardzo wygodne, polecam. Jest kilka sklepów z kolekcją ciążową w Silesii, ale bardziej nastawiają się na tuniki, T-shirty niż na coś "na dół". Nie wyszłam oczywiście z niczym;-) Teraz może być już wiosna :-)

Hejka,

a moje zakupy skończyły się dziś tona bagietek i gotową lazanią.
Butów nie kupiliśmy... dla mnie. Dla P. i owszem.

Zakupy w internetowym sklepie hm zaplanowane na jutro...

Landrynka u nas nie ma sklepu wysylkowego, musze zamawiac z Holandii:-(.Widze ze we Fr tez nie maja wysylkowego. Wtedy dochodza koszty przesylki i wogole sie nie oplaca. Pojade do innego h&m jak znajde chwilke. Ten bez kolekcji ciezarowkowej byl poprostu najblizej.

Ostatnia edycja:
reklama
Landrynka super ciuszki :)
U nas tez jest primarkt- w niemczech są tylko dwa - w hannoverze i jeszcze w jakims tam miesciew wlasnie- kupuje tam najczesciej ubrania dla Mlodej bo tanio jak barszcz- i fajny wybor:)

Co do h&m to wydaje mi sie ze z sieciowek ma najlepsza i najtansza oferte dla ciężarówek- nawet c&a ma drozej- co dla mnie dziwne bo uwazam ze to jakosciowo gorsze rzeczy a i stylistycznie niedokonca moja bajka

Do góry