reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy :)

die_perle śliczne zakupy zrobiłaś mi się obydwie pary spodenek bardzo podobają te jeansy widziałam na żywo fajne no i ta bluzka co jest przy szarych spodniach widziałam fajny materiał i mam w planach jej zakup :-)

reklama
Ja w sumie nie planowalam nic kupowac bo myslam ze tak jak w pierwszej ciazy przechodze w normalnych ciuszkach niestety koniec 3 miesiaca a ja w drzinsy moze i sie zapinam ale mi niewygodnie jakcholera...a z sukienkami jest tak ze wszytkie co mam to takie przylegajace do ciala na maksa- i teraz wygladaja jak za male:( wiec chcac nie chcac kupic musialam...tesciowa powiedzila ze szkoda kasy na sezonowe ciuchy..moze i racja ale ja nie chce sie czuc nieatrakcyjnie w ciazy- i nosic dresy meza i za duze bluzy - to nie dla mnie

Die sukieneczki bardzo ładne. Widzę, że szalejesz. Ja z sukienkami poczekam jeszcze, bo przy córki miałam brzuch gigant - zamek z fosą :-), willa z basenem była dla niej za mała.
Dostałam spodnie, niestety nie było szarych już i mam czarne Product Detail | H&M DE , ale są super. Dziękuje, że pokazałaś swoje to szukałam i znalazłam.

Joanna co do pasa nie wiem, kiedyś oglądałam, ale nie wiem czy będę kupować.

Ja musialm kupic sukienke bo za 2 tygodnie komunie ma moja córa- a wszytkie dotychczasowe się kompletnie nie nadaja- bo ale w ogóle w nie nie wejde albo opinają sie nieestetycznie i wyglądają jak za male, a ta druga- bo się zdecydować nie mogłam:p na szczęscie one są bardzo rozmyślnie szyte bo na niecięzarnej wyglądają jak sukienki dla niecięzarnych- nie wiem jak oni to robią ale podoba mi się takie rozwiązanie!

A widzisz- ja na początku szukłąm wlasnie czarnych a nie bylo u mnie w sklepie! stąd szare kupiłam:) super ciesze sie ze tez znalazlas! bardzo wygodne juz wyprobowane:)

Szalejecie dziewczyny:)

Ja co prawda mam już brzuszek, ale jeszcze jakoś wchodzę w swoje spodnie, a teraz i tak niewiele chodzę, bo ciągle zimno, więc max godzinę na spacer z synkiem...Kupię coś jak już będzie można normalnie się pokazać:) Zresztą ja tylko zaopatrzę się w jedne jeasny, jakieś leginsy i uniwersalną spódnicę jeansową- tak jak w ubiegłej ciąży. Mam tuniki, sukienki, które spokojnie nadają się na też na ciążę:) Zresztą te wszystkie ubrania ciążowe są strasznie drogie i jakbym miała tak wymienić większość garderoby to uuuu. Sama spódnica i spodnie to prawie 300zl:) W zupełności wystarczy:)

Z tym się zgadzam- strasznie drogie są te ubrania, ja na 2 parach spodni i 2 sukienkach poprzesatje- reszte sukienke na lato mam- długich zwiwnych i odcinanych pod biustem- na ciąże sie poinny zdać, i czekam na koleżanke która już po terminie jest i lada moment urodzi małą Księżniczke- bo ma przekazać mi ubrania- mamy taką grupke dzieczyn i ubrania ciążowe wędrują miedzy nami w paczce:)

Mój mąż ukochany kupił pierwszą rzecz dla naszego dzidziusia:) Jeszcze z 3-4 lata i będzie dobra:D:D:))
IMAG1105.jpg

Załączniki

• IMAG1105.jpg
    IMAG1105.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 29
reklama
W końcu Was doczytałam ... ja jeszcze nie mam nic bo to 5tc, no możne jednych bodziaków malusieńkich jakie dostał narzeczony przy informacji ze bedzie tatusiem :D
Dostałam informacje od przyjaciółki ze obdaruje mnie prawie wszystkim, wiec ciesze sie, wtedy bede mogla na co innego pieniążki przeznaczyć, np. na szczepionki itp.
bedzie to nasz pierwszy bobas wiec jesteśmy happy!

Do góry