reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :)

ja myślałam o kupnie używanego, ale zobaczymy czy będą jakiekolwiek oferty- jak już NAPRAWDĘ będziemy szukać..no i oszczędzasz na kupnie potem kolejnego łóżeczka jak maluch będzie starszy..

reklama
Ja wiem, że może to się i kalkuluje (chociaż i wątpię) Bo rośnie z dzieckiem i można mieć spokój jak piszą do 10 roku życia. Ale to ja chyba wole kupić dwa razy, może nawet trzy ale mieć świeżutkie i dopasowane do wnętrza. Ja w ogóle się nudzę jak za długo muszę patrzeć na to samo (dobrze, że dziecko tak szybko się zmienia... :-p). Takie łóżeczko to chyba bym sama zniszczyła (jak w reklamie pożyczek:-)) Wiadomo pewnych rzeczy nie można zmieniać co chwilę. To więc robię przemeblowanie, naklejam naklejki... Wczoraj podjęłam decyzję, że dwie szafeczki, które będą w pokoju dziecięcym będę przemalowywać i nadam im nowego wyglądu.

Bosmanka ja też lubię co chwilę coś nowego i też wolałabym kupić dziecku drugie łóżeczko jak podrośnie.

ale fajna jest ta opcja,że na kółkach nie? może na początku być w sypialni a potem do pokoiku maluszka:tak:. W ogóle cała reszta ich produktów bardzo mi się podoba.. wanienka do kąpieli jest BOSKA! no ale wszystko kosztuje.. zobaczymy ile damy radę odłożyć..

MartOocha celowo będę się kółek wystrzegać. Z dwoma biegającymi po domu białymi kucykami sobie nie wyobrażam. Wszystko musi być stabilne.
Ale jak się nie ma w domu 40 kilogramowych ruchliwych istot żywych, to czemu nie..
Myślę, że dość wygodne

Galoty ciężarówki- dzis kupilam bo w zwykle już sie nie mieszcze a ciągle w getrach latać tez nie mozna:) uwaga uwaga CHWALE SIE:p

Product Detail | H&M DE Takie same tylko ze z tą niższą i węższą gumą
Product Detail | H&M DE i takie szare :)

no i w moim ukochanym TK MAXXie bluzke ale nie ciązową- za to nie mogłam sie opałętać (jak to mówi moja córka) przed jej zakupel- w kolorze limonkowym taka tunikowato lużna gładziutka tylko krótkie rękawki obszyte jakby takimi łuskami- kóleczkami - slicznie to wygląda a kolor iście wiosenny i nastrajający :)

są bardzo wygodne- bynajmniej na tę chwile- elastyczne plastyczne nie cisną nie gniaotą ładnie sie ukłądaja na nogach i pupie - takze jesli uda Ci sie znaleźć to polecam - bo faktycznie są dobre- jakościowo tez fajne:)

reklama
Do góry