reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy :)

ja myślałam o kupnie używanego, ale zobaczymy czy będą jakiekolwiek oferty- jak już NAPRAWDĘ będziemy szukać..no i oszczędzasz na kupnie potem kolejnego łóżeczka jak maluch będzie starszy..

reklama
Ja wiem, że może to się i kalkuluje (chociaż i wątpię) Bo rośnie z dzieckiem i można mieć spokój jak piszą do 10 roku życia. Ale to ja chyba wole kupić dwa razy, może nawet trzy ale mieć świeżutkie i dopasowane do wnętrza. Ja w ogóle się nudzę jak za długo muszę patrzeć na to samo (dobrze, że dziecko tak szybko się zmienia... :-p). Takie łóżeczko to chyba bym sama zniszczyła (jak w reklamie pożyczek:-)) Wiadomo pewnych rzeczy nie można zmieniać co chwilę. To więc robię przemeblowanie, naklejam naklejki... Wczoraj podjęłam decyzję, że dwie szafeczki, które będą w pokoju dziecięcym będę przemalowywać i nadam im nowego wyglądu.

Bosmanka ja też lubię co chwilę coś nowego i też wolałabym kupić dziecku drugie łóżeczko jak podrośnie.

ale fajna jest ta opcja,że na kółkach nie? może na początku być w sypialni a potem do pokoiku maluszka:tak:. W ogóle cała reszta ich produktów bardzo mi się podoba.. wanienka do kąpieli jest BOSKA! no ale wszystko kosztuje.. zobaczymy ile damy radę odłożyć..

MartOocha celowo będę się kółek wystrzegać. Z dwoma biegającymi po domu białymi kucykami sobie nie wyobrażam. Wszystko musi być stabilne.
Ale jak się nie ma w domu 40 kilogramowych ruchliwych istot żywych, to czemu nie..
Myślę, że dość wygodne

Galoty ciężarówki- dzis kupilam bo w zwykle już sie nie mieszcze a ciągle w getrach latać tez nie mozna:) uwaga uwaga CHWALE SIE:p

Product Detail | H&M DE Takie same tylko ze z tą niższą i węższą gumą
Product Detail | H&M DE i takie szare :)

no i w moim ukochanym TK MAXXie bluzke ale nie ciązową- za to nie mogłam sie opałętać (jak to mówi moja córka) przed jej zakupel- w kolorze limonkowym taka tunikowato lużna gładziutka tylko krótkie rękawki obszyte jakby takimi łuskami- kóleczkami - slicznie to wygląda a kolor iście wiosenny i nastrajający :)

są bardzo wygodne- bynajmniej na tę chwile- elastyczne plastyczne nie cisną nie gniaotą ładnie sie ukłądaja na nogach i pupie - takze jesli uda Ci sie znaleźć to polecam - bo faktycznie są dobre- jakościowo tez fajne:)

reklama
Do góry